Ahlâksız iş arkadaşları

Ben de hiç inanmıyorum. Kendisine de dedim seni severim ama kendinle ilgili söylediklerin yalan bence diye. Ona bile like attı. Burdaki çoğu üyeden daha kalender geliyor bana. Benim sevme sebebim , bakma , ilişkiler ve erkeklerle ilgili çok güzel-doğru tespitleri var. Prim asla kasmıyor her şeyi dan dan yazıyor vs.

Günde 3 erkek, hastanede seks mümkün mü hele Van gibi bir yerde. Kendiyle ilgili söyledikleri de doğru olmak zorunda değil bu arada bence, yorum yapma yeri burası yapılan yorumlardan feyz al geç işte.

"İş yerinde kahvaltı yapamıyorum" cümlenizi okuyunca kahkaha attım kahvaltı zaten evde yapılıp işe gelinir, işyerinde yapılmaz, aman ha sakın amirlerinize de bununla dertlenmeyin Bir de marifet gibi yazmışsınız bunu Maaşınız ödenirken işyerinde kullandığınız elektrik, su, sabun vs. ücreti sizden kesilse nasıl tepki verirsiniz, bu nasıl birşey biliyor musunuz işyerinde mesai saatinde kahvaltı yaparak devletin ve halkın zamanından harcıyorsunuz, devlet sizden kesinti yapmıyorsa siz de mesai saatinizden kesinti yapamazsınız

Off size ne ya ? Cidden ne iğrenç bir konu bu kapatılsın bence konu sahibi de banı yemiş zaten, midemi bulandırıyor bazı yorumlar.

Yani sevisme sayısı ve kürtaj konusu bence de çok sıktı artık. Burada okumasınız haberiniz olmayacak ve kimseye de zararı olmayan bir şey için bu kadar yorum yazmaya gerek yok. Size ne yani? Diğer yandan kendisi zaten mesai saatinde hastanede sacma sapan şeyler yaptığını anlatan birisinin de başkasına aynı konuda laf etmesi saçmalık. Yoksa tabi ki memur olup yan gelip yatanları hepimiz biliyoruz. Tamamen çürümüş, işlevini yitirmiş bir şey memurluk.

Mesai saati içinde kahvaltı etmek iş ahlâkına sığıyor mu hojam?

Yorumu bi daha okuyup nerede öyle bir şey düşünmüş olabilirim işaretler misiniz?
Ben yorumunuzda bir sıkıntı görmedim ki. Normalde düzgün Türkçe ile yazarım farkettiyseniz.
Konuyu sadece medeniyete çeken arkadaşlara inat, asıl konu içeriğine espri katarak yazdım, belki diğer arkadaşlar anlar mahiyetinde.

Konu iş ahlâkı, ama konu sahibinin kendisinde iş ahlâkı yok.
İnsan biraz aynaya bakmayı bilmeli.

Memurlara bayağı bir sallanmış. Ben de memurum, devlet okulunda öğretmenim. Gayet vaktinde geliyoruz, derse vaktinde girip çıkıyoruz. Kapak atıp yatmıyor yani herkes

Memurlara bayağı bir sallanmış. Ben de memurum, devlet okulunda öğretmenim. Gayet vaktinde geliyoruz, derse vaktinde girip çıkıyoruz. Kapak atıp yatmıyor yani herkes
Öğretmen farklı ama onun ders saati var ders saatinde çıkıp kahve sigara molası veremez iş arkadaşına 2 dk sen bak diyemez ki belki tenefüste bile keyfine bakamaz

Maalesef memurlar hakkındaki bu önyargı bir türlü değişmiyor evet memurlar arasında işini aksatan, sorumsuz davrananlar var ama bu demek değil ki hepsi öyle... Ben de devlet memuruyum, hala zannediliyor ki, yukardan biri emir vermezse vatandaşın işi yapılmaz, hediye almadan iş yapmaz, canı isterse çalışır istemezse çalışmaz yok öyle bir dünya. Her sektörde işini savsaklayan var ama bu sadece memurlara ait özellikmis gibi görülüyor çok üzücü. Bu durum memur olmakla değil kişilerin kendi ahlakıyla alakalı.

Doğrudur. Siz kendi tecrübenize dayanarak üyenin abarttığını düşünmüşsünüz ben de kendi tecrübeme dayanarak abartmadığımı düşündüm
Ben üniversite hastanesinde sizin tecrübenizin tam tersini yaşadığım için olabilir diye düşündüm.
Belki de siz haklısınız konu sahibi abartıyordur.

Hastaneye de gitmekten soğuyacağızduymadım bilmedim anlamıyorum a geçelim en iyisi

Çok ilginç üniversite hastanelerinin çakılı olduğu için daha da zor olduğunu düşünürdüm hep. Çok şanslısınız o halde, mesele sadece giriş çıkış saati degil tabi ki ama buna izin veriyorlarsa mobing de yoktur orada diye düşünüyorum bu derece rahatsa herkes.

Herkes diş geçirebildiğine diyelim biz ona
Ben sonrasında akademide devam edemedim zaten tezden sonra elendim
Umarım benim tecrübem istisnadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…