Ahlâksız iş arkadaşları

Kızınız var mı hanımefendi kızınızın veya kardeşinizin ve ya siz böyle bir hayat yaşarmıydınız size etik geliyor mu

Adını bile hatırlamadığı apartmana biri girmeden digerinin merdivenden indiği 7 24 sadece seks düşündüğü bir insan ferhans bir kadının önce kendini saygısı olması gerekli

Geri kafalılıksa olsun öyle olayım herşeyi de normalleştirmeyin yani

Çünkü kötüsün

Ayrıca halka toptan hakaret etmende senin gerçekten kıskanç sadece kendisini düşünen eğoist biri olduğunun kanıtıdır

İş yerindekilerin ayağını kaydırmaya çalışmıyorsan bende bir şey bilmiyorum

Başka bir konuda beni dışlıyorlar demişsin

Acaba hak edecek ne yaptın

O zaman şöyle içten bir beddua ..Rabbim maaşlarınızı burnunuzdan getirsin insallah

yalnız konunun ferhanın yattığı erkeklerle alakası yok
mesai içinde yatmıssa sorun
ayrıca bu diğerlerinin iş ahlakı olmamasını değiştirmiyor

Eee işini hakkıyla yapmamak ahlaksızlık değil mi? Zaten ahlaksızlığı hep belaltı bildiğimiz için bu haldeyiz zaten.
Eee sizde mesai saatleri içinde kahvaltı yapmak istiyorsunuz. Sizin iş ahlakınız nerde?

Evinizde kahvaltıyı yapar 8'de görevinizin başında olursunuz.

8" i 5 geçe orda oluyormuş pardon da madalya mı taksınlar olması gereken O zaten

Babanın hayrına çalışmıyorsun karşılığında her ay maaş yatırıyorlar.

O hastanede, yaptığın Sex konusuna da girmiyorum.. Psikoloğa görünsen iyi olur.

Uyduruyor bence de ya, bazen cinsellikle ilgili oyle abartili seyler yaziyor ki, hic bilmiyor mu nasil yapildigini diyorum ergen kizlarin yazdigi wattpad kitaplari gibi, gercekci olmayan fanteziler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…