AHCC deflagyn kullanıcı deneyimleri HPV CIN1 ASCUS ASC-H ve yaşadıklarım...

Ayy merhaba bende 5 ay once doktora gırmiştim mantar enfeksiyonu olmustum doktorumun smear zamanında geldiğini soyledi smear testide yaptı.test sonucu acus cıktı 6 ay sonra yanı Ocak ayında mutlaka gel tekrar smear almam lazım ama korkulcak vıdı yok endıse etme sakın dedı.şimidi Ocak ayında gidicem ama cok koruyorum kotu bişi cıkıcak dıye.hos sızın yasadıklarınızı okuyunca cok guzel acıklayıcı yazmıssınız.ben ilk mantardan dolayı bu sonuc cıktıgını dusunuyorum ama oncedenme bu sek7lde bı durum olmustu ozamanda smear aldıgında temoz cıkmiştı.ben aılemde rahim kanseri oykusu oldugu ıcın endıselıyım

Umut oldunuz geçmişler olsun. Bugün ascus cıktı bende de üstelik düşük riskli hpv olama rağmen sebep muhtemelen o

Merhaba ben de ekim2019 şüpheli bir ilişki sonrası jinekolojik muayeneye gittim o zmna kadar hiç test smear yaptırmamıştım. Smear temiz geldi ama hpv çıktı. Tipleme yapıldı 16,18,51 çıktı. Sonrasında kolposkopi yapıldı cin1 çıktı. Tabi O zmnlar bnm bunların ne olduğundan haberim yoktu. Velhasıl doktorlar internetten araştırmalar derken ben bu işi çok araştırdım, psikolojim çok bozuldu ama iyileşmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdım. Pozitif olmama rağmen 3 doz gardasili vuruldum. 3 ay deflagyn kullandım. İki ay ahcc kullandım. Ahccyi çok sevdim, zira bnm gibi zırt pırt hasta olan biri onu kullanılırken asla hasta olmadım. Velhasıl Mayıs sonu tekrar kolposkopi yapıldı cin1 duruyor. hayal kırıklığına uğradım, çünkü deflagyn satan firma cin1 gecicek hpv de negatife donucek demişti. Kolposkopi ile beraber Tiplendirme de yapıldı. Sadece 18 pozitif çıktı. Allah'ım öyle sevindim ki. Tabi bu arada ben imutor kompleks, çörek otu yağı, çörek otu tozu, keten tohumu, sarımsak, limon ne varsa içiyorum. Çeşit çeşit doktora gittim. Ama bu süreçte başıma başka bir şey geldi. Bende ardı arkası kesilmeten vajinal mantar oldu. İlaçlar fitiller asla fayda etmiyor. Deliricem... Çok kafaya taktığımi stres yaptığımi böyle yaparsam iyilesemeyecegimi söylüyor doktorlar. Ama lanet olasıca beyaz akıntı kesilmiyor. İşin ilginci ben test istemezsem doktorlar test yapmıyor. Geçen ay vajinal kültür testi istedim. Yoğun candida çıktı. Onu da deli gibi okudum durdum. Şimdi diyetine başladım. Size sormak istedigim: hpv ile mücadele ederken vajinal mantar akintiniz oluyo mu yada deflagyn den sonra kesilmeyen beyaz akintiniz oldu mu? Bana zolax, flucan, candimax, mixovul etki etmiyor çünkü kaçar kutu kullandım Allah bilir.. lütfen başına böyle bir şey gelen varsa yazabilir mi? Teşekkürler...

Umut oldunuz geçmişler olsun. Bugün ascus cıktı bende de üstelik düşük riskli hpv olama rağmen sebep muhtemelen o
Merhaba benim hpv pozitif sağlık ocagında yaptrdgımda öğrendim ordakı doktor devlet Hastanesi'ne yönlendrdı smear aldı temız cıktı okdar rahatlardıkı herkeste oluyor dedi bn korktugum için kolposkopi yaptırdım doktorda hemn yaptı rahım tertemiz dedi ufak bı bolgede sorun gördü parça aldı oda temiz çıktı ilk başlarda çok kotuydum şuanda daha ıyıyım ahcc kullanmak istiyorum bugun eczaneye getirt dedim ama yan etkısı varmı evlıyım çocuk dusunuyorum

O
ben onu duydum ama içeriğini bilmiyorum almadım bende bebek istiyordum ascusu öğrendim korktum vazgeçtim

O

ben onu duydum ama içeriğini bilmiyorum almadım bende bebek istiyordum ascusu öğrendim korktum vazgeçtim
Ben aldım ahcc eczanedeki arkdaşa sordum bi araştr yan etkisi varmı 1 hfta snra bana donuş yaptı zararı yok dedi kullanmaya başladım bakalım en az 3 ay kullan dedı şişesi 345 denemkte fayda var

Ben ahcc yeni başladım sende kronık mantar olablır antıbıyotiklerde mantar yapıyor bi arkadaşımda var doktor öyle demişti sen mantarı dusunme hpv odaklan onuda takma dıycem olmuyor biliyorum benım kolposkopim temiz 6 ay snra tekrar smear verıcem sağlıklı beslen umarım kurtulucaz bu virüsten bu bırazda pskılojık

Merhaba son durumunuz nedir bende de cin 1 oldugumu öğrendiğimden beri bitmek bilmeyen kokulu akıntı aylardır kullanmadığım antibiyotik ve fitil kalmadi geçmiyor ayrıca genitql bölgemde dayanılmaz ağrılar başladı

Ben artık dayanamadım doktorlar beni başından savusturuyor. Özel laboratuvara gittim. Çok kapsamlı test yaptırdım. 1850 TL. 3 test birden. Std 10 PCR, hsv ve hpv. Std de ureplazma çıktı. Hsv geçmişte kapmışım, hpv de ise lanet olsun 16 geri gelmiş 18 zaten var biliyordum bir de düşük iki tip çikti. Şu an inanın ne hpv ne hsv umrumda. Kronik mantar akıntım geçmiyor geçmiyor. Çok mutsuzum. Napicam bilmiyorum

Çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun gercekten aynı durumdayım. Bende 15 gündür genital bolge ağrısından çekiyorum dayanamıyorum artik

Çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun gercekten aynı durumdayım. Bende 15 gündür genital bolge ağrısından çekiyorum dayanamıyorum artik
Teşekkür ederim. Candida diyetine devam ediyorum ilaç ve ftil kullanıyorum. Burda baska bir başlıkta bir arkadaş antibiyogram testi yaptır dedi.onu yaptiricam. Psikolojim bozuldu ağlamaktan. Bu neydi başıma gelen. Eski sağlıklı vajinami çok özlüyorum. Sağlık meğer ne kıymetliymis Rabbim nolur duy sesimi sağlığımi bana geri ver, tüm hastalara şifa ver kurban olduğum...

Mrb benımde bazen genıyal bölgemde agrı oluyo özellikle adet zamanında normalde hoc olmazdı ama bı kac aydır özellikle adet zamanında cok oluyooo.sızın agrınızın sebebı nedr

Kadin olmak ne kadar zor yok meme yok rahim yok vajina bu ne yaaa cok yoruldum bor aydir kafaama taka taka daha kotu hastalanacagiz off off

Canım merhaba ben de aralık2020 de cin1 teşhisi kondu bugün ahcc ilk kutumu bitirdim. Ben de gerçekten çok sevdim ahccyi asla hasta olmuyorum üşümüyorum. İnşallah hpvye de iyi bir etkisi olur. Tiplememde sadece hpv18 çıktı benim de. Onun haricinde benim de akıntım çok oluyor sürekli yatağa yatıracak derecede ağrım acışmam oluyor. İdrarımı yaparkeni geçtim artık günlük hayatımı etkileyecek bir ağrım vardı. Sürekli fitil antibiyotik kullandım. En sonunda doktorun birisi sürekli antibiyotik gibi şeyler kullanmaktan floranı bozmuş olabilirsin dedi. Kefir içtiğim zamanlarda biraz hafifliyordu ağrım. Activianın probiyotik shotları var 1 ay kadar ondan kullandım ben. Doktor tavsiyesi değildi. Doktora sorduğumda vajina için probiyotikler olduğunu söyledi. Bir paket ağızdan alınan lactogyn, bir paket de vajinal kapsül regyn verdi. Regyn de tip olarak aslında normal kapsüle benziyor fitil gibi değil görüntüsü. Bir de boric acid verdi bununla da vajinal duş yapıyorum. Şırıngaya 5 ml kadar çekipuyguluyorum. Bu üçlü kombinasyon beni gerçekten çok rahatlattı. Hangisinin tam olarak etkili olduğunu bilmiyorum ama doktor iki probiyotiği birlikte kullanmam gerektiğini söylemişti. Bu ay deflagyne başlıycam o yüzden regyn i bırakmayı düşünüyorum. Eğer onu bırakınca akıntım devam ederse yine yazarım buraya. Bu probiyotik kullanımını istersen bir doktoruna danış. Herkeste farklı olabilir. İnşallah bulursun bir yolunu :)

Kızlaaaaaaar, hpv negatif oldummmmmm, yıllar sonraa :))) çok mutluyum Allahıma şükürler olsunnnnn, 3 ay düzensiz şekilde deflagyn kullandım. Düzensiz kullandım çünkü pkosluyum adetim çok erken geliyordu, 15 güne bir adet ola ola deflagyni kullandım. 3 kutu bitince doktora geldim smear temiz, hpv negatif, Allah herkese şifalar nasip etsinnnn

AYyy çok sevindim seninn adınaa ben de 20 günde bir oluyorum 3 kutuyu düzenli kullanıyorum. Bu dönemde başka bir şey taptın mı sigara kullanıyor muydun tipleme yaptırmış mıydın? Kendim kurtulmuş gibi sevindim senin adına ya çok kısa bi sürede atlatmışın bana da umut oldun geççmişş olsun tekrardan

Çoook teşekkür ederimm, 4 yıldır hpvliydim.tiplesi yapıldı şuan numaralar aklımda değil, siğil yapan 1 tane, birkaç da düşük ya da orta riskli çıkmıştı. Siğilim 2 yıl sonra çıktı. Tedavisini doktor verrutol ile yaptı. Haftada 1 2 kez doktora gidip, verrutol ile bitirdik siğili. Sonrasında bir daha çıkmadı, sigara içmiyorum, doğum knt hapı kullanıyordum onu bıraktım. Yeme içme olarak her zamanki gibi yedim. Ekstra bir vitamin, kür vs kullanmadım. Sadece adetim den fırsat buldukça ama çok düzenli olarak her gece kullandım deflagyn. Esasen hiç umudum yoktu. 10 gün kullanıyordum, sonra 7 gün adet. 10 gün sonra yine 7 gün adet. Bezdirmişti artık. Ama adetli olmadığım her gün kullandım. 3 kutuyu 5 ay gibi bir sürede bitirdim. İkide bir adet olduğum için :/ aslında doktor bana 6 kutu bitir dedi ama baktım süreç sekteye uğruyor, 3 kutu sonunda doktora gittim durumu anlattım, bi bakalım smear ve hpv ne, düzelmiştir belki dedi. Ve öyle de olmuşş :) adetli olmadığım her gün kullan, hiç aksatma, bir de tam yatarken kullan çünkü ayağa kalkınca akıyor dışarı, boşa gitmesin ilaç. 2 dk ayaklarım havada tutuyordum sonra yorganı çekip uyuyordum. Bütün gün sızıntı şeklinde devam ediyordu ilacın akışı. Kağıt havlu koyuyordum. Yedek çamaşır taşıyordum. Öyle öyle idare ettim. Bi yandan da sürekli mantar oluyordum. Kaşıntı vs. Ama dayandım 5 ay. Yani zorlu bi 5 aydı. 4 yıldır hpv pozitiftim ama 5 ayda kurtuldum.inşallah senin de güzel haberlerini bekliyoru,z :)

Merhaba bende pazartesi açan kolposkopi
Merhaba bende hpv hastayım henüz kolposkopi olmadım pazartesi inşallah size bir şey sormak istiyorum sancı yapiyormu sizde bende sürekli bir sancı var asla geçmiyor

Merhaba bende pazartesi açan kolposkopi

Merhaba bende hpv hastayım henüz kolposkopi olmadım pazartesi inşallah size bir şey sormak istiyorum sancı yapiyormu sizde bende sürekli bir sancı var asla geçmiyor
Merhaba nereden sancidan bahsediyorsunuz, kasiklarda mi genital bolgede mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…