AHCC deflagyn kullanıcı deneyimleri HPV CIN1 ASCUS ASC-H ve yaşadıklarım...

Merhaba bende deflagyn baslayacağım. Testinizi tekrar ettirdiniz mi? Negatife döndünüz mü?

Kızlar selam, 11 yıl sonra smear yine cin 1 çıktı. Tekrar diyorum çünkü ilki 2012 de cin 1 di; leep konizasyon oldum. 2015 de hpv de negatif geldi. 1 yıl boyunca smear sonuçlarımın hepsi temizdi. Pazartesi günü kolposkopi olucam. Çok üzgünüm; bana bir akıl verin kızlar

Merhaba geçmiş olsun bende deflagyn kullanıyorum ama bu ara sürekli mantar oluyorum mantar için fitil kuşlandığım günlerde deflagyn kullanmıuorum ikisi aynı gün kullanılabiliyor mu acaba

merhaba sonuçla ilgili bilgi verir misiniz ve hekim hakkında bilgi alabilir miyim ben de izmirdeyim, tip16 kolposkopi yapıldı hafif bir şey gördüm deyip biopsi için temmuza gün verildi tepecik aeh'de)

merhaba arkadaşlar. bu konuya ilk kez yazıyorum .bir senedir hpv tip 16,39,56,51 var bende. geçen sene kolposkopi yapılmıştı doktor bir şey yok takip dedi. bu sene temmuzun ortasında tekrar kolposkopi yapıldı, cin 1 çıktı. bu doktor da altı ay sağlıklı beslen ,spor akdeniz diyeti yap, altı ay sonra kontrole gel dedi ancak hiç bir ilaç önermedi. iyi bir profesör. şimdi hocam araştırdım achh diyorlar defagyl diyorlar da diyemiyorum adama, malum doktorlar ilaç araştıran soran hasta hiç sevmez. e böyle oturup kefir içip, ya allah geçer inşallah da diyemiyorum. hpv pozitif, cin1 olup bir de yaşı artık kırkları geçmiş biri olarak bu aşamaları geçirmiş sizlerden fikir almak istedim. solgarın multivitaminini sipariş verdim onna başlayacağım, propolis damla kullanıyorum. solgarın shiitake mantarını yada immuneks10 gibi ilaçları kullanıp fayda gören var mı

Merhaba bende de 39 pozitif kolposkopi biyosi de yapıldı cin cıkmadı o sebeple deflagyn kullanıyorum ama 16 cok yüksek risk bence doktorunh değiştirin ahcc kullandım inanılmaz mide yanması ve kalp ritim bozukluğu yaptı bende bıraktım deflagyn le devam. Siz bence baska bir doktora daha danışın bana yetersiz geldi söyledikleri

deflagyn doktor vermedi ama alıp kullansam mı diye de düşünmüyor değilim. sadece multivitamin yoğurtla olacak iş değil hakikaten

Merhaba ben de 40 lı yaşlarımı sürüyorum, 2 senede bir smear aldırırım ilk kez bu ağustosta Ascus çıkınca hemen hpv testi yapıldı 18 ve 52 .. Dr Acıbadem Altunizade hastanesinde bir jine onkolog.. kolposkopi ve ecc yapıldı sonucum cin 1 geldi.. 6 ay sonraya kontrol dedi başka hiç bir şey önermedi ilaç olarak.. 1 sene cin 1 devam ederse leep yaparız dedi.. Annem çocuklarım olduğu için rahimini aldır diyor ama dr hiç yanaşmıyor bu fikre…Yeşil çay içiyorum ev yoğurdu içine zerdaçal, her gün redoxon d ve c vitamini artı çinko üçlü etki.. Sigara kullanmam alkol yok..Duobalance Bv adında bir probiyotik duydum , onu alacağım galiba.. Sizinle aynı durumda gibiyiz umarım hastalığımız ilerlemezAllah acil şifalar versin ailemize bağışlasın

öncelikle çok geçmiş olsun aradan 3 sene geçmiş ama şuan ne durumdasınız hpv testide yaptırdınız mı smear temiz çıkınca

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun şuan ne durumdasınız hpv

merhaba çok geçmiş olsun öncelikle ne kadar sürede negatif oldunuz ve başka neler yaptınız lütfen tavsiyelerinizi paylaşın

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun şuan ne durumdasınız

merhaba ilişki yasak derken evliler için prezervatfile koruma sağlarsak ilişkiden sonra uygulasak yine mi yasak

Merhabalar,
Bende İzmirde’ yim negatife dönüp kurtulduğunuzu ümit ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…