Ah yine anne...Annem narsist olabilir mi?

Çok şükür,dilerim benim de karşıma gğzel ,seçebileceğim ve sevilebileceğim bir insan çıkar..

Of of..Görüşmeye devam ediyor musunuz?

ZemheriPoyraz Siz evliymissiz zaten. Iyiki esiniz duzgun biri en azindan hayatinza guzellik ve pozitiflik katiyor. Annenizle bir araya gelince birakin soylensin dursun hasta olarak kabuk ederseniz bu kadar uzulmezsiniz belki.

13 yıllık evliyim, mecbur kalmadıkça görüşmüyorum aramızda 70km var ama mecburiyet hallerindeki görüşme bile canımıza yetiyor. Kardeşimle aynı bahçede yaşıyorlar. Evim tadilatta aynı zamanda kardeşim sünnet yapacak yardım için geldik ve annemin evinde kalmak zorundayız. Hepimizi yedi bitirdi, 8 gün daha buradayız. Şiddet konusunda anlattıklarım aklıma gelenler, bunların yanında daha neler var neler.

Geçmişinde ne varsa var, bizim geçmişimizde de onun gibi bir psikopat var ama biz normal olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Karşıma alıp konuştuğum zamanlar da oldu, bak bu şekilde davranarak bizi soğutuyorsun iki güzel söz çıksın ağzından gibisinden ama kesinlikle biz iğrenç evlatlarız ve ona hiç güzel davranmıyoruz. Zaman zaman onunla kavga ederken ben de kafamı duvarlara vuruyorum. Başka hiçkimseyle tartışırken bu hale gelmiyorum ben, insanı delirtene kadar uğraşıyor ve sen delirince keyifle izliyor.

Benim de konum var burada ah anne ah diye

Of of..Görüşmeye devam ediyor musunuz?
Ne kadar uzak dursan da zaman zaman kaçamıyorsun
Kardeşimle aynı bahçede yaşadığı için yeğenlerimle çocuklarım görüşsün diye gittiğimde mecburen muhatap oluyorum
ZemheriPoyraz Siz evliymissiz zaten. Iyiki esiniz duzgun biri en azindan hayatinza guzellik ve pozitiflik katiyor. Annenizle bir araya gelince birakin soylensin dursun hasta olarak kabuk ederseniz bu kadar uzulmezsiniz belki.
Hasta olarak kabul etmeye çalılıyoruz zaten ama sabron da bir sonu var maalesef

Benim psikoloğum annemin çocukluğundaki eksiklerinden ziyade onun yapısına yerleşmiş patolojik bir bozukluğu olduğunu ,onun hedefinin aslında biz olmadığını ,etrafında kim olursa olsun aynı şeylerin olacağını söyledi.Minimal düzeyde ilişki kurmamı söyledi.Bu cümleler belki size de iyi gelir..Siz de öyle düşünün,belki öfkeniz diner.

Cok uzuldum ya yani sizi o dereceye getirmesi zalimlik resmen. Hic mi vicdani sizlamiyor. Ben hangi gun cocuguma sesimi yukseltsem aksaminda ya kendimi tutamayio agliyorum yada vicdan azabindan uyku tutmuyor. Herkes anne olmayi hak etmiyor bazilari sadece uredikleri icin kendilerini anne zannediyor. Bu arada annenizle aynu bahcede yasayan kardesinize uzuldum valla cekilecek gibi degil.

Kendi yeğenlerini kuzucuklarım diye sever ama çekirdek ailesinin her bireyine düşman. Öfke değil benimki resmen bezginlik

Konuşmuyorlar ama konuşmak zorunda kaldıklarında gerçekten büyük zorluk maalesef.

Bazı kadınlar gerçekten sıkıntılı. Konunuzu da ağlama duvarına çevirmek istemem. Bizimde başımızda var bir tane.
Çocukluğum annemi nasıl hasta ettiğimin hikayesini dinlemekle geçti. Kendisi şeker hastası, hamileliğinde pankreasında büyümüşüm ondan hasta. Benden önce bir düşük yapmış rüyasında sarışınla mavi gözlü bir çocukmuş. Çok güzelmiş aklıymış. Daha neler neler…
Kendi ailesinin onu hiç sevmediğini dinlemediğim bir konuşmamız yok. Hala 50 yıl önce nasıl onu istemediklerini anlatıyor. hayatımız annemin ailesinin isteklerini yapmaya çalışmakla geçti.
Yurtdışına taşındım anca rahatladım.
Eşimle mutlu huzurlu bir evliliğim var şükürler olsun. Bir süredir çocuk istiyoruz. Geçen gün kendimi insan kendinden nefret edecek birini neden dünyaya getirir derken yakaladım.
İki yıldır psikolog desteği alıyorum. Anne boşluğu hiç dolmuyor ama iyileşiyorsun. Psikoloğum artık korunmaya muhtaç çocuk olmadığımı hatırlatıyor. Ortamdan uzaklaşmak çok iyi geliyor. Çok yavaş ve acılı ama geçecek. Keşke sarılabilsem sana şu an.
Tavsiyem elimden geldiğince az iletişim kur. Psikolojik destek al. Güzel günler göreceksin inan.

Şimdi ben otobüs durağında dururken anneniz dese benim evlatların hayırsız, işe yaramaz, asi kadına hak verir sonrada acırız ben zaten çoğu yaşlının anlattıklarına hiç inanmam he, he der geçerim

Bence tekrar bir doktora goturun gerekirse yatarak bir sure ilaclar etki edene kadar tedavi edilsin uzucu bir durum ama sanirim surekli dikkati ustunde tutmaya calisiyor. Anneniz icin de zor bir durum

Herşeyden önce kendinizi düşünün anne baba bile olsa size zarar veriyorsa uzak durun siz seçerek doğmadınz ama çocuk yapmamak insanın elinde olan birşey hele de 3 çocuk yani doğurmasaymış kendi mutluluğunuz ve sağlığınız için sizi üzen herkesten uzak durun

Merhabalar canım.Çok teşekkür ederim ..Yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi..Yürekten sarılıyorum.Artık korunması gereken bir çocuk değiliz..Hızlandırılmış olarak atlatmaya çalışıyoruz süreci.Ben de senin gibi psikolog desteği alıyorum..Sevgiler...

Zorla mı doğurmuş gidin o zaman daha iyi olsun görüşmeyin

Merhaba arkadaşlar.Ev tutmak İÇİN dışarı çıkarken babam beni evlatlıktan reddettiğini söyledi ve bir daha eve gelme dedi..Bütün bu yaşadıklarıma rağmen o da beni anlamadı ve saygı duymadı.Hiç bir şey diyemedim .Çok kötüyüm çok..

Kimseyi dinleme, ruh sağlığın onların reddinden daha önemli, yolundan dönme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…