aynen onca yılımı verdim onun için yaptıgım fedakarlıkları inan bir çok kadın yapmaz. boşanmak istemesine istiyorum ama korkuyorum. çıcugumu elimden alırlar die. hep bu yüzden katlandım sabrettim. hiç değer vermiyor. hiç sıkmıyor tek karıştıgı şey iş durumum o da muhtemel çocuktan dolayı olsa gerek. bende biraz kadın gibi istiyorum sevsin kıskansın arada yasaklar koysun ne bilim bazı insan söyleyemez tamam diorum bari hareketleriyle belli etsin diorum yok çok değersiz hissediyorum gerçekten.Canım ya çok üzüldüm gerçekten bi yuva kolay kurulmuyor. Ama aranızdaki saygı ve güven bitmiş gibi. Evlenirken nasıl da rüya gibi geliyor insana dimi... Boşanma lafı bir kere geçtiyse aranızda telafisi yok diye düşünüyorum. Öncelikle gerçekten ayrılmak istiyor musun bu adamdan ona karar ver.
onca yılımı verdim onun için yaptıgım fedakarlıkları inan bir çok kadın yapmaz. boşanmak istemesine istiyorum ama korkuyorum. çıcugumu elimden alırlar die. hep bu yüzden katlandım sabrettim. hiç değer vermiyor. hiç sıkmıyor tek karıştıgı şey iş durumum o da muhtemel çocuktan dolayı olsa gerek. bende biraz kadın gibi istiyorum sevsin kıskansın arada yasaklar koysun ne bilim bazı insan söyleyemez tamam diorum bari hareketleriyle belli etsin diorum yok çok değersiz hissediyorum gerçekten.Canım ya çok üzüldüm gerçekten bi yuva kolay kurulmuyor. Ama aranızdaki saygı ve güven bitmiş gibi. Evlenirken nasıl da rüya gibi geliyor insana dimi... Boşanma lafı bir kere geçtiyse aranızda telafisi yok diye düşünüyorum. Öncelikle gerçekten ayrılmak istiyor musun bu adamdan ona karar ver.
haklısın da işte aman huzurluk çıkmasın aman çocugum benim yaşadıklarımı yasamasın die die bu hallere gelmedik mi zatenŞu erkeklerin çalışıyorum ayağına tüm sorumluluklardan kaçmasına ifrit oluyorum. Ne demeye evlenmiş o zaman sizi görmezden gelecekse? Tek başına yaşayıp çalışsaymış. Sizi ve çocuğu neden sürüklemiş saçmasalak hayatına.
Vakti yokmuş lafa bak haspam..
Kendin için kilo ver. Aynadaki kadından memnun olmak için. Kocan da pişman olur mu bilmem ama kendin için değiş.
Ayrıca işyeri konusunda kendin bir karar ver. Neden ille de kocanı dinliyorsun her şeyde?
normalde bu laflar hiç olmazdı yazdan beri başladık. adam karşımda çok rahat gerçekten en çokta buna deli oluyorum ben. haklısın kendime gelmek kendime dönmek zorundayım. eskiden ne kadar neşeliydim ben oysa ki. bağırmazdım bileÖfkeyle beylik laflar etmemek lazım.Evet belki boşanma niyeti yok ikinizde de.Lakin zedeler bu ilişkinizi siz farkında bile olmadan.Boşanma,ancak gerçekten gerçekleştirilecekse ağıza alınmalı.Öteki türlü bir süre sonra inandırıcılığı da kalmıyor.Bu benim fikrim tabi.
İş konusunda eşinizin sizi desteklemesi gerekirdi.Mutsuz olduğunuz işi yapmak eziyet gibi gelir.Yanında bir de ev,eş,çocuk sorumluluğu da olunca haklı olarak nefes alamaz olursunuz.Bu konuyu inat gibi değilde duygularınızı anlatarak kabul ettirmeye çalışabilirsiniz eşinize.
Çirkin filan da değilsiniz.O aynada yansıyan ruh haliniz.Kendinizi sevin lütfen.Siz kendinizi severseniz o yaydığınız pozitiflikle ne kilo görünür ne başka bişey.
Çocuğunu hicbir şekilde alamaz merak etme.Belli bir yaşa gelene kadar velayeti anneye verirler. Mutsuzsan yanında kendini değerli hissetmiyosan devam etme bence.onca yılımı verdim onun için yaptıgım fedakarlıkları inan bir çok kadın yapmaz. boşanmak istemesine istiyorum ama korkuyorum. çıcugumu elimden alırlar die. hep bu yüzden katlandım sabrettim. hiç değer vermiyor. hiç sıkmıyor tek karıştıgı şey iş durumum o da muhtemel çocuktan dolayı olsa gerek. bende biraz kadın gibi istiyorum sevsin kıskansın arada yasaklar koysun ne bilim bazı insan söyleyemez tamam diorum bari hareketleriyle belli etsin diorum yok çok değersiz hissediyorum gerçekten.
Oysa ki evlilik
Hengamenin içinde gülümsemenizi istedimAllâh yardımcınız olsun
Eki Görüntüle 2060510
evet geçen sezon o işleri çok yaptım zaten hep aynı sezxona denk geliyor hepsi. şükür çekimlerim iyi oluyor ama işte onun dışında gündüz boşboş oturuyorumOkulların falan çok fotoğraf işi oluyır. Etkinlikleri, gösterileri falan. Onlara yönelin sezon dışında?
avukat bir arkadaşım var. o tatile çıkmıştı dönsün önce herşeyi onla bir enine boyuna konuşmak istiyorum. gayrimenkullerimiz eşimin üzerine kayıtlı. kendi ailesinin de 3kanıtlanabilir maddi durumu çok yüksek. belki bunlardan kaynaklı alamam die korkuyorum allah sonumuzu hayır etsinÇocuğunu hicbir şekilde alamaz merak etme.Belli bir yaşa gelene kadar velayeti anneye verirler. Mutsuzsan yanında kendini değerli hissetmiyosan devam etme bence.
evet bu da mantıklı tabi ki denemek lazımDoğum fotoğrafçılığına falan başlasanız? Onun sezonu yok sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?