Ah su kaynanalar

Esine guzelce soyluosun anlamiyosa ne diyeyim.. benim esim oyle yapsaydi sudyenim gorseydi bidhaa asla yapmazdi

Bayram olayina yuh dedimmmm ya cok yuz vermisin senin ki daha fena cikti ama tavirlarin gorumcen falan bizim ki gibi demek onlarda goruyo ki biseyleri soyluyolar
Poset olayina koptum yaa hahahahaha
poset olayina ben de gulmustum oyle ki gülmekten sinirlenemedim.
Bizimki evet bazen aşıyor kendini ama cevabını aliyor.ya benim annem arka apartmanda oturuyor bir gun bile gunduz dahi evime gelmez. Cagirirsak gelirler sadece. Eger kv boyle olsa napardi? Her gun yanimda biterdi yada hergun bize gelin derdi Allahtan iki otobusluk mesafede uzaklar yani.

amaaaaan evlerden irak hahaha bende oylee diyo apartmana gel ben diyorum uzak olalim tatli olalm bosver guluyo

Kendine yapılan düşüncesizlik ok sessiz kalabilirsin ama annenlere yapılan saygısızlıklara susmasınlar.
Ya da onlar annenlere gidince nasıl ağırlandılarsa öyle ağırlasınlar.
Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder, unutma.

Ama bunlari hic esine söyledin mi? Yani o nasil düsünüyor? Cok merak ettim
Evet anlattim ya oda bosver askim diyo takma diyo annem iste diyo annesi sacmaladiginda hayir anne olmaz oyle olurmu falan diyo beni asan konularda ee o hallediyo arada ki kopruyu cok saglam tutuyo sagolsun cok sansliyim o yonden

O dusuncesizligi bilerek anlattim o basit kaliyo aslinda yda hep yapiyo ilk ve sonkez basarmis ondandir hahaha
Annemlerde umursamadi soylendim anneme bosver kizim kendini uzup durma oyle kabul et zarari yok dedi.. eee herkesin seviyesi canm napican

Evet anlattim ya oda bosver askim diyo takma diyo annem iste diyo annesi sacmaladiginda hayir anne olmaz oyle olurmu falan diyo beni asan konularda ee o hallediyo arada ki kopruyu cok saglam tutuyo sagolsun cok sansliyim o yonden

Eh daha ne masallah sizde zaten fazla takmiyorsunuz sanirim, en iyisini yapiyorsunuz

Oh be oh ben kaynanayı kovduğuma dua ediyorum. Evime adım bile atamaz. Yeni eve taşındık adresimizide bilmiyor ayağımı uzatıyorum keyfime bakıyorum:)

niye sana noldu bakalimmm
Herseyi kafaya takan biriyim birde cabuk unutmam bana yapilan haksizligi biri bana kötülük yaptiktan sonra muhtac olursa, mesela baskasi olur iyiligi yapar ... Karsindaki utansin diye. Ben birak iyilik yapmayi gidip yarasina tuz basarim ...
Cok kötü bir huy, ama vazgecemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…