- 24 Temmuz 2015
- 502
- 350
-
- Konu Sahibi VisneReceliii
Hahahahahahahahahahha bunlar hep iyi niyetÇok iyi insanmış gercekten.
Takmaaaabı dxe aynıevde oldugun dusun delırme sebebı ..sıkıntı ne kadar kucuk olursa olsun can sıkıyo ıste kıskanc kaynana senınkı de bnmkıne bnzıyo bızımkı de ıcten pazarlıkcı kaynanalardan .bnm oglum bnm oglum falan hep haklı bulur onu bn hep haksıızım gpzunde anlamıyorum kafayı mı yedırtmeyee calısıyolar kı ..
tesekkur ederm canim.:)laf soylerken bile sakayla soyluyorum kirmiyim diye o aliyo mesaji:)) bende artik bu konularda xl oldummm amaaaaan pff bazen gercekten gicik oluyo insansizin kadar ince ve nazik olmalarını beklemeyin. hem yaşlarından hemde kendi yaşam tarzlarından dolayı maalesef bizleri anlayamıyorlar. çok fazla takılmayın. üzülmeyin. bazı konularda gamsız olmak en iyisi. hiç değişmeyecekler çünkü maalesef. bu olanların sizi yıpratması da hep sizin zerafetinizden aslında sabrınızı yitirmeyin!
sevgiler...
Anlatiyomu peki? Bence aranizda hic birseyi yansitmayin takma mutluysan umursamaaa..kızlar benim k.valide nişanlımla aramızda geçen her şeyi öğrenmek ,her şeye müdahil olmak istedi bunu nişanlımla paylaştım zamanında ve bunu k. validem fark etti ki telefonda konuşurken alttan alttan eleştiriler filan yapıyor bana karşı sinirim bozuluyor ,yaptığı eleştirileri de kendileri benden daha çok hak ediyorlar ama hiç yüzlerine söylemedim böyle şeyleri umursamaz bir tip de olamadım bu zamana kadar sus sus da yeminle bir yere kadar ne istiyorlar yahuu
Hepsi ayniAyy okurken sanki bu olaylari hic yabancilamadim.Ben de bunlarin degisik versiyonlarini yasiyorum.Hic ama hic anlayamiyorum inan bana.Cok tuhaf bir sey gercekten.
nişanlım ne kadarını paylaşıyor bilmiyorum ama k.validemin bana olan bazı geri dönüşlerinden anladım ki bi şeylerden haberdar , k.validem ne kadar müdahil olamazsa o kadar onun hıncını bi şekilde çıkarıyor onu da bende yapıyor.Anlatiyomu peki? Bence aranizda hic birseyi yansitmayin takma mutluysan umursamaaa..
Ve asla susma susarsan her istegini yapar sen uzulursun..
Hahqhahaha hadi beee laftan anlamiyo desenee cok sinir oldum okurkenHerşey bu kadar benzeyebilirdediğin gibi bazen çok düşüncesiz olabiliyorlar. Geçen gün dayı kızımın düğünü için elbise aradim aksama kadar öyle yorgunum ki. Esim de mesaide. Aksam dokuz bucuk gibi gelecekti eve. Gorumcemle gittim alışverişe çok kafama uygun biri o da yasitiz. Beni aramis duymamisim gorumcemi arayıp beni istedi. Neymis halasigil cay icmeye gelecekmis kayinbabamlarla beraber. Ben de dedim ki ben alisveristeyim musait değilim oyle cayla olmaz sadece sehir disindan geldiler bi de dedim baska zaman agirlarim dedim. Bana diyor ki ben onlara ne diyecem o zaman diyor. Esimin mesaide olduğunu ve musait olmadığımızı söyle ne var ki bunda dedim.tamam dedi.
Sonra bi kac saat sonra gorumcem yanimda ya onu alip eve götürmek bahanesi ile carsiya gelmişler. E gorumcemin esyasi kucuk valizi bizdeydi biliyolar hadi eve gidelim onları alal dediler. Zorla geldiler yani, Allahtan esimin halasini getirmemisler yani. Ya evim musait deg8l d3diğim halde nasil gelmeye cekinmiyolar anlamiyorum. K.babam dur dedi Dünürüm u de cagirayim cay içelim yine bana sormak yok annem leri aradilar onlar da geldi. Esim yorgun geldi ben zaten hasatim cikmis agirladim gittiler gorumcemin de esyalarini alip.
Esim Allahtan anliyor beni. Kötü insanlar degiller ama bazen cok dusuncesiz oluyorlar
Oo bence soyle simdiden boyle yaparsa yandin sen vallahi cok karisirnişanlım ne kadarını paylaşıyor bilmiyorum ama k.validemin bana olan bazı geri dönüşlerinden anladım ki bi şeylerden haberdar , k.validem ne kadar müdahil olamazsa o kadar onun hıncını bi şekilde çıkarıyor onu da bende yapıyor.
ahhh ahhh.. karışılcak yer var karışılmıcak anlamıyorum herkes sınırını bilse valla bu kadar kimse yorulmayacak üzülmeyecek ,biz gençler bir kendi halimize bırakılsak duygusal manada .. bu konuda etkili çözüm yolunuz varsa çok makbule geçerOo bence soyle simdiden boyle yaparsa yandin sen vallahi cok karisir
Yok anlamaz sağolsun. Bayramın ikinci günü esim dedi ki hadi acele edin hazirlanip cikalm, gideceğimiz iki yer kaldi sonra biz eve gidecez dedi. Napacaksiniz evde nereye gideceksiniz bosverin ddi benimde moralim bozuldu iyi dedim gitmeyelim bugunde burda kalalim dedim kinayeli olarak. esimde bağırdı ne demek bu kizin halasi dayısı yok mu dunden beri bizim tarafi geziyoruz düşüncesiz düşüncesiz konusma anne dedi bağırdı. Ama bagirmasa iyiydi. Tamam oglum ne dedim ki diyor. Zorla bagirtiyor kendine. Tamam dedim gerilmeye gerek yok bayram gunu kirmayin birbirinizi. Esime yalnizken dedim ki bağırma annene bi daha. Guzelce anlat.Hahqhahaha hadi beee laftan anlamiyo desenee cok sinir oldum okurken
Dedi benim ki dedi ben çok çektim çektirmem dedi.sonuç gençliğimi çaldı....kadınlar erkek çocuklarını evlendirince mutasyona mı uğruyor? çok acaip ya... bu kadınlarda zamanında kaynanaya sahiplerdi neden onlar gibi olmayalım demedilerki?
Selam kizlar bugunde ben dert yanayim dedim.. :)
Bigun kaynanamlari yemege aldim eltim de orda oturuyor cagirdim hepsini gorumcemide ayri almayi planladik.. yemekleri yapmistim ee gelecek sayisi belli birazda ne olur ne olmaz fazla yaptim
Diger mezeler o bu su hani gelene gore..
Esim getirdi onlari ben mutfaktayim diyor ki ablanida cagir esimde dedi ki anne parte belki size gore ayarlamistir yemekleri mahcup olmasin dedi oda yok ver aricam cagiralim ne varsa koyariz sofraya..
Ki ben cok onemserim misafiri hani yetmese uzulurummm oyle ne varsada koyamam ozenirim.
Neyse esimde aradi annesi cagirdi ben davet etmedim geldiler 5 kiside onlar..
Allahdan fazla yapmisim 15kisiyi guzelce agirladim cok sukur ama burda ki dusuncesizlik beni biraz hem uzdu hemde sinir etti..
Bu konu geldi gecti.. gecen annemler gitmek istedi beraber gittik haberide var bigun onceden.. annem onlari oyle bir agirliyor ki yok yok..
Dedim kaynanama cay koyim yok zaten sicak amaan bosver dedi.. karpuz almistik onu kestim yedik..
Burda gucume giden benm ailem surekli gitmez gitse caya gider yemege ugrasmasinlar der annemden buyukler.
Icimdem dedim insan bi kraker bisey aldirir hic yoksa cay bile koydurmadi ki esim cay icmicezmi dedi.. okadar kizdim ki bana gelince kafasina gore cagriyosun..
Bide arar esimi su gelcek bu gelcek size esimde parte sorim musaitse der..
Kendi misafirden korkuyo ama bana gelince hic oyle bisey yok.. cok iyi insan kotulugunu gormedm ama boyle ufak seyler bazen insanin sinirini bozuyo.. bide annemlere demis ki siz otobuslemi donceksinizhani oglu birakmasin hesabi ayip yahuu onlardan uzak oturuyoruz hep der esime gel bigun yengeleri al size getr vsvs allahimm
Nisanliyken gorumcem giderdi annesine arardi gel ablani birak taaa nereye gece 11 vs hic dusunmezdi esimi isemi gitcek..
Ama bizde otursa arardi yarin ise gidicen uyuyada onlara gidiyoruz ordan anneme ugrucaz mesela ee gec oluyo uyumucanmi annemden sonra oraya ugradigimizda ee oturun misafir gibi gelip gidiyosunuz.. bencillik ve yasina veriyorum yinede..
Ay bende yazimda rahatliyim be ohhhh
Bayram olayina yuh dedimmmm yaBi de kaynanam poşet hastası. Evleri sobalı kışın kömür posetliyor. Kendi evlerine pek alisveris yapmiyorlar, yaptigi posetleri de baska seyelrw cope falan kullaniyor. Bi gun annemler ve k.validemler var işte. Benim bebek şeklinde poşet ligim var.alisveris yapti mi Hepsini tek tek koyarim, biriktirirm, bi baktım boşdis kapinin önüne bi posetin icine doldurup hazırlamış. Bana da üç tane poşet birakmis kızım posetlerini aldim, sende birikince yine bana ver dedi gorumcemde anne izin aldin mi demekki ona lazim ki biriktiriyo dedi. Kv de nolacak kizim deyip güldü meshur lafi nolacak kizimdir nolacak var mi anne izin istemeden napiyosun öyle olur mu diye kızdı gorumcemde. Ben de neyse alsın ben yine biriktirirm olmadi marketten çöp poseti satin alirim dedim
Neee cektik beeeooo baya patladin sen ya kac konu olmus