- 12 Temmuz 2015
- 477
- 552
-
- Konu Sahibi VisneReceliii
Tabi bende takiyorum ama sonra sallaaa diyorum amaaaan...Herseyi kafaya takan biriyimbirde cabuk unutmam bana yapilan haksizligi biri bana kötülük yaptiktan sonra muhtac olursa, mesela baskasi olur iyiligi yapar ... Karsindaki utansin diye. Ben birak iyilik yapmayi gidip yarasina tuz basarim ...
Cok kötü bir huy, ama vazgecemiyorum
Evet cok güzel söyledin ... Öyle düspnmeye calisiyorum zaten :)))Tabi bende takiyorum ama sonra sallaaa diyorum amaaaan...
söyle dusunn kim olursa olsun genelleme o bu su kim ki benim canimi sikcak de
Ben oyle yapiyorum arkadas,aile vs hic farketmez. Bu zamana bidaha donemiceksin..
Herkes bir olay oldugunda takar ama cabuk toparlanmazsan herkese yenilirsin
Soyle sende anne musait olmuyorum bazen haberli olsun de ama gulumseyerek falanBenim kaynanam da iyidir hoştur sağolsun.. Ama arada arayıp müsait misin bile diye sormadan misafir geliyor deyip iki dakika sonra kapıyı çalar. Ben birinci katta oturduğum dan misafirlerini bende ağırlamayı sever.
Bende severim misafir gerçi yedirip içirmeyi hem değişiklik oluyor canım sıkılmıyor dört duvarın arasında fakat bir sorsa müsait misin, işin var mı? Yeri geliyor o an kimseyi isteyecek durumda olmuyorum mesela insanın günü gününe tutmaz yani. Az düşünce bekliyorum kendisinden bu konuda çalışmalardayım bakalım..
Bizde böyle alışacağız, kendimize alıştırıcaz sanırım.
Aynen canimmmmm :)Evet cok güzel söyledin ... Öyle düspnmeye calisiyorum zaten :)))
Canım geçenlerde anlattım kaynananın yapmadığı kalmadı yani kovmaktan beter ettim. Geçen eşimle düğüne gittik uzaktan bize bakıyo boynunuda bükmüş sanki masum gibi. Boy gösterisi yaptım ohhh rahatladım:)Aaaa kovdunmu nedn
Boyle diyince ayy yazik dedim ama ne yapti esin bile konusmadigina gore..Canım geçenlerde anlattım kaynananın yapmadığı kalmadı yani kovmaktan beter ettim. Geçen eşimle düğüne gittik uzaktan bize bakıyo boynunuda bükmüş sanki masum gibi. Boy gösterisi yaptım ohhh rahatladım:)
Ahaa farkli bir konu buyur canimmmmm anlatAhh şu kayınpeder
Tatlım konu açmıştım uzun uzun anlattım:) kısaca kaynana beni istemedi oğlunada benimle evlenmesin diye yapmadığını bırakmadı bende seve seve evden kovdum her gün ağlıyormuş ama eve almıyorumBoyle diyince ayy yazik dedim ama ne yapti esin bile konusmadigina gore..
O kadar patavatsiz ki hangi birini anlatayım. .. ne karısı ile, ne çocukları ile, ne damatlari nede ben gelini ile. Kolu komşu ile öz babası ile bile gecinemiyor kendisi. .. seni karşı tarafla birbirine düşürür sonrada seyre bakar. Oyle bir insan işteAhaa farkli bir konu buyur canimmmmm anlat
Soyle sende anne musait olmuyorum bazen haberli olsun de ama gulumseyerek falantatli dil yilani deliginden cikarir :)
Ama zor tabi ayni yerde zor
olabilir
Hadi canmm benim kayinpederim cok severm yaaa bitane hatta kaynanam bisey diyince birilerine sen karisma diyo hahaO kadar patavatsiz ki hangi birini anlatayım. .. ne karısı ile, ne çocukları ile, ne damatlari nede ben gelini ile. Kolu komşu ile öz babası ile bile gecinemiyor kendisi. .. seni karşı tarafla birbirine düşürür sonrada seyre bakar. Oyle bir insan işte
Tabi canim gormezden gelcen hasta olur insan dusun dusun... Bebeginde hayirli olsun:)Araya ramazan ve eşimin tatili girdi pek olmadi bu aylar.. Yoksa bende bunu planlıyorum .
Yok benim yakın olmam artı bana gore artik ufak tefek olaylarıda her iki taraf görmezden geliyor
Oy
Tabi canim gormezden gelcen hasta olur insan dusun dusun... Bebeginde hayirli olsun:)
Benimde var kuccuk kuzummmm.. aminn insallah cnmÖyle düşünsek te isin içinden cikamicaz ne gerek var.Teşekkür ederim.. İsteyen herkesin olsun inşallah.
Ben severim kalabaligi sevdiklerim var ise yoksa 24kisi agirlamisligimda var yemek falan sorun degil bazi dusuncesizlikler arada can sikiyo.. bende dedigin gibi once kiziyorum sonra bosveriyorummmDurumu iyi kurtarmışsınız 15 kişi maşallah. kalabalık aile olmak güzeldir. aynı ahengi tutturursanız ne ala...
En iyi idare vardır tatlım. Kayınvalideniz genede az bir idareyle anlaşılabilinir gibi geldi bana nedense. Yoksa ne kayınvalideler var ohooo. kayinpederinizide, eşinizide seviyorsunuz anladıgım kadarıyla. Allah mutlulugunuzu bozmasın. Bunlar ufak şeyler boşverinnn