- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 34
-
- Konu Sahibi VisneReceliii
kaynanasi yokmus ki sansli hatunkadınlar erkek çocuklarını evlendirince mutasyona mı uğruyor? çok acaip ya... bu kadınlarda zamanında kaynanaya sahiplerdi neden onlar gibi olmayalım demedilerki?
Onu bi geccek vallahi ohoooo neler neler allahdan esim akli basinda biri de mantiksiz isteklerine uymuyoMalesef böyleler.
Kendilerine gelince dünya ayaklarının altında Başkasına gelince onlar ayakların altında.
Hahaha kotu demeyelim de kaynana olunca guc bende moduna geciyolarHepsi aynı bunların kötülük makinaları
Hahahahaah eeeee boyleee ufakdan alttan vericen ki akli basina gelsinMükemmel bir kaynana yok sanırım.
Benimki de bana demişti ki eşimin yanında elin kızı bulunur da kardeş bulunmaz.. Konu eşimin abilerinden açılmıştı.. Ben de haklısın dedim kardeş bulunmaz ama istediğin zaman koca bulunur
Zor olmadi da sanane ben istedigimde cagririm dimiHer sey bir yana 15 kisi bir evde. Icim daraldi icim. Allahtan bizde hic yok boyle 'agir misafir' olaylari.
Zor olmadi da sanane ben istedigimde cagririm dimiagirlamak sorun degil ev buyuk ama ben belki mahcup olabilirdim.. zaten o olayi ilk ve sondu :)
Bidaha biri gelicek dediginde musait degilim diyorum kendim kafama gore cagriyorum.. kaynanam emir vermeyi severde emir alcak gelin yok malesef :)
Yok o hazirci ondanO sanki hazirliksiz yakalan da zor durumda kal istemis gibi anlattiklarina gore. Biliyordur guzel agirlamayi sevdigini. Gelin cin gibi cin ahahahah
Aralarinda konusuyolar ben mutfakdan dalsaydim ayip olurdu ilkkez gelmislerdi. Bide esim soyledi ama israrla yapti biraz laftan anlamaz kendisi. Bide esimin babasi cok baska bende o huzursuz olsun istemedim.Ablanıda ara dediğinde yok anne ben onları ayrı alıcam der konuyu kapatırdım benim evime bi tek böyle kararları ben ve eşim veririz
Cok tesekkur ederim canim.Annemizden ogrendiklerimizle bu kadar. Ben hic saygimi bozmam ama lafimida asla esirgemem..Ben çok takdir ettim sizi. Hem ne olur ne olmaz yemeği fazla yapayım düşüncenizi, hem de kırıldığınız konular olmasına rağmen hem burada anlatırken hem de olay anında sakin kalmanızı.
Adı kaynana işte, belki bazen bizler de Ayşe söylese Fatma yapsa alınmayacağımız şeylere alınabiliyoruz. Kimi zaman da hakikaten düşmana yapılmayacak şeyler yapıyorlar. Yuvanızda huzurluysanız, gülün geçin
Cok guzel ozetledinValla deli kaynana dedim ve güldümNeyseki yuva dağıtan cinsten değilde , saçma sapan konuşup öküzlemesine davranan tiplerden.Ailen alınıp seni zorda bırakmıyolarsa boşver gitsin beee.Kaynanayı napmalı kaynarrrr kazana atmalı.Yalnız hanımlar mümkünse kimse KK üyeliğinde pasif olmasın,sizin kaynanalıklarınızıda görmek istiyorum meraklardayım bana daha çok var yaş 23.35 yaş üstü ablalarım biyere kaybolmasın,takiplicem