Selam kizlar bugunde ben dert yanayim dedim.. :)
Bigun kaynanamlari yemege aldim eltim de orda oturuyor cagirdim hepsini gorumcemide ayri almayi planladik.. yemekleri yapmistim ee gelecek sayisi belli birazda ne olur ne olmaz fazla yaptim
Diger mezeler o bu su hani gelene gore..
Esim getirdi onlari ben mutfaktayim diyor ki ablanida cagir esimde dedi ki anne parte belki size gore ayarlamistir yemekleri mahcup olmasin dedi oda yok ver aricam cagiralim ne varsa koyariz sofraya..
Ki ben cok onemserim misafiri hani yetmese uzulurummm oyle ne varsada koyamam ozenirim.
Neyse esimde aradi annesi cagirdi ben davet etmedim geldiler 5 kiside onlar..
Allahdan fazla yapmisim 15kisiyi guzelce agirladim cok sukur ama burda ki dusuncesizlik beni biraz hem uzdu hemde sinir etti..
Bu konu geldi gecti.. gecen annemler gitmek istedi beraber gittik haberide var bigun onceden.. annem onlari oyle bir agirliyor ki yok yok..
Dedim kaynanama cay koyim yok zaten sicak amaan bosver dedi.. karpuz almistik onu kestim yedik..
Burda gucume giden benm ailem surekli gitmez gitse caya gider yemege ugrasmasinlar der annemden buyukler.
Icimdem dedim insan bi kraker bisey aldirir hic yoksa cay bile koydurmadi ki esim cay icmicezmi dedi.. okadar kizdim ki bana gelince kafasina gore cagriyosun..
Bide arar esimi su gelcek bu gelcek size esimde parte sorim musaitse der..
Kendi misafirden korkuyo ama bana gelince hic oyle bisey yok.. cok iyi insan kotulugunu gormedm ama boyle ufak seyler bazen insanin sinirini bozuyo.. bide annemlere demis ki siz otobuslemi donceksiniz
hani oglu birakmasin hesabi
ayip yahuu onlardan uzak oturuyoruz hep der esime gel bigun yengeleri al size getr vsvs allahimm
Nisanliyken gorumcem giderdi annesine arardi gel ablani birak taaa nereye gece 11 vs hic dusunmezdi esimi isemi gitcek..
Ama bizde otursa arardi yarin ise gidicen uyu
yada onlara gidiyoruz ordan anneme ugrucaz mesela ee gec oluyo uyumucanmi
annemden sonra oraya ugradigimizda ee oturun misafir gibi gelip gidiyosunuz.. bencillik ve yasina veriyorum yinede..
Ay bende yazimda rahatliyim be ohhhh