ah şu çamaşırlar

Yumoş konsantre yumuşatıcı kullanıyorum hani şu kırmızı kutulu ohhh çamaşırlar değil resmen ev mis gibi kokuyor...

Bende kullaniyorumda camasirlari disarda kurunca kokusu kalmiyor ucup gidiyor ama odada kurutursam suer bir kokusu oluyor camasirlarin

Bence trdekiyle ordakinin markalari Ayni olsa bile icerigi farkli oluyor.
Ben bunu geldigimde bircok üründe fark ediyorum

annem bingo lovely deterjan ve yumuşatıcısını kullanıyor. sadece çamaşırlar ve ev değil çamaşırları astığında bütün sokak kokuyor

kaç tane deterjan denedim ama hiç biri istediğim kadar kokmuyor şu alamancıların çamaşır kokusunu bulamıyorum bir türlü bilen varsa bi el atsın lütfen

yumuşatıcı olarak genelde lenor kullanıyorlar.
yazmıştım ama daha öncede yazan olmuş.

Son düzenleme:
Bende kullaniyorumda camasirlari disarda kurunca kokusu kalmiyor ucup gidiyor ama odada kurutursam suer bir kokusu oluyor camasirlarin

Ben mecbur odada kurutuyorum çünkü evim cadde üzerinde vızır vızır arabaların çıkardıkları tozlar hep çamaşırlara geliyor. o yuzden balkona asmıyorum. Böylece ev de çok güzel kokuyor :)

Hava değişimindendir sanırım

O kokuyu bende bilirim,valla dusununce burnuma koktu resmen:) bende renklilere bingo lovely,beyazlara ariel,yada persil kullaniyorum,bingonun kokusu cok guzel renklilere yumusatici kullanmiyorum,beyazlara da bingo soft beyaz kullaniyorum.onlarinki kadar kalici ve guzel olmasada,bu deterjnlrla camasir yikamayi seviyorum

Kokma meselesi makina ile de alakalı. Bazı makinalar yumuşatıcıyı aldıktan sonra çok fazla durulama yapıyor. Yumuşatıcıyı baştan değil de son durulama suyunu alırken (bu anı yakalamak lazım) katarsanız çok kalıcı oluyor.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…