kızlar o lenor yumuşatıcı türkiyede şişesi 60 liraymış öğrenci halimle 60 liralık yumuşatıcı benim neyime
Bence de kurutucu sayesinde koku kalıcı oluyor. Şu an yaz nem oranı yüksek hiç koku kalmıyor çamaşırlarda
Ben çok yumuşatıcı denedim hemen hemen her markayı, en beğendiklerim; Yumoş konsantre doğanın özü, Bingo mavi olan, ve en son Viking aldım konsantre beyaz olan harika bir kokusu var... 1,5 kapak koyuyorum çok güzel kokuyor...
Lenor Tr de yok sanırım, hiç rastlamadım...
hadi ya neden okadar pahali burda cok ucuz...
fiyatlarini karsilastirdim 7 bucuk tl yapiyor
sen benim kinden al iyidir hoştur ama tabii bulabilirsenkızlar o lenor yumuşatıcı türkiyede şişesi 60 liraymış öğrenci halimle 60 liralık yumuşatıcı benim neyime
kızlar o lenor yumuşatıcı türkiyede şişesi 60 liraymış öğrenci halimle 60 liralık yumuşatıcı benim neyime
burda 60a 75e satıyomuş adamlar iyi kar bu işe mi girsek
Isvicrede yasiyorumda baya bilinen bi yumusatiici o yuzden dedim
Lenor sarisida guzel maviside ben sarisini kullaniyorum
sen benim kinden al iyidir hoştur ama tabii bulabilirsen
bencede hem koklar hem satarsin miss gibi
60 TL ye yumuşatıcı mıparfüm alırım o paraya
bilemedim ya kızama ben yumusatıcı olarak yumoş kullanıyorum çamasırlarım hıcte yumoş yumoş olmuyor ve kokmuyor öyle çok bende hep koksusn istiyorum ama ı ıh bende çamasırlarımı bir hafta sonra koklayıp evimn muhteşem cıceklı bahçesinde fönlü uçuşan saçlarımla çamasır burnuma yapışmış vazıyettee etrafımda dönerken havaya çiçekler saçılsın istiyorum olmuyor halbusi reklamlara böyle kandırıldım..ben koklyalıp bu ne laan leş gibi kokuyo diyip kirli sepetinde buluyorum kendımı entereannnn bi gazoz olsa anlatıcam ama yokk
Isvicrede yasiyorumda baya bilinen bi yumusatiici o yuzden dedim
Lenor sarisida guzel maviside ben sarisini kullaniyorum
hani yaz tatilinde falan gelince daha oldukları eve girer girmez duyulur ya o koku hani böle kaç gün giyseler o giysiyi çıkmaz yinede heh işte o
Vallahi biliyorum o tarif ettigin kokuyu.hatta burnuma geldi kokusu.bende hep merak etmisimdirnedir cevheri diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?