ah şu çamaşırlar

Bence de kurutucu sayesinde koku kalıcı oluyor. Şu an yaz nem oranı yüksek hiç koku kalmıyor çamaşırlarda

Ben çok yumuşatıcı denedim hemen hemen her markayı, en beğendiklerim; Yumoş konsantre doğanın özü, Bingo mavi olan, ve en son Viking aldım konsantre beyaz olan harika bir kokusu var... 1,5 kapak koyuyorum çok güzel kokuyor...

Lenor Tr de yok sanırım, hiç rastlamadım...

Viking diyorum baskada bi sey demiyoruuuuuum. Ben kendi marketime getirtiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fiyatlarini karsilastirdim 7 bucuk tl yapiyor:27:

Son düzenleme:
Cok komiksiniz kizlar ben almanyada yasıyorum detrjan persil kullanıyorum yumuşatıcı vernel veya lenor kullanıyorum. Benim camasırlarımda cok kokmuyor gibi geliyo ama türkiyeye gidince kardesimde hep dıyor camasırlar cok güzel kokuyor diye bilmiyorum sırrı ne vallahi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uuuuu kızlaar bende çok takıntılıyım kokuda ilk zamanlar çok tıkıştırıyomuşum kirli kokuyodu şimdi ariel alıyorum beyazlara dağ esintisi renklilere renkli için işte ama yumuşatıcı olarak vernel ve bingo kokuları bana uymadı yumoş mavi kırmızı vee mor kutulular allahım bayılıyorum işede yarıyo yani kokusu cıkmıyo :21:

bilemedim ya kız:1: ama ben yumusatıcı olarak yumoş kullanıyorum çamasırlarım hıcte yumoş yumoş olmuyor ve kokmuyor öyle çok bende hep koksusn istiyorum ama ı ıh bende çamasırlarımı bir hafta sonra koklayıp evimn muhteşem cıceklı bahçesinde fönlü uçuşan saçlarımla çamasır burnuma yapışmış vazıyettee etrafımda dönerken havaya çiçekler saçılsın istiyorum olmuyor :17: halbusi reklamlara böyle kandırıldım..ben koklyalıp bu ne laan leş gibi kokuyo diyip kirli sepetinde buluyorum kendımı entereannnn bi gazoz olsa anlatıcam ama yokk

çok güldüm yorumuna yaa Allah da seni güldürsün :9:

hani yaz tatilinde falan gelince daha oldukları eve girer girmez duyulur ya o koku hani böle kaç gün giyseler o giysiyi çıkmaz yinede heh işte o:52:

Vallahi biliyorum o tarif ettigin kokuyu.hatta burnuma geldi kokusu.bende hep merak etmisimdirnedir cevheri diye..

Back