önce alamancıların gokusunu goklamam lazım
Arkadaşım sen çamaşırları acaba çok kalabalık koyuyor olabilir misin o zaman iyi yıkanmaz çamaşırlar kokmaması normal.
Yumoş konsantre yumuşatıcı kullanıyorum hani şu kırmızı kutulu ohhh çamaşırlar değil resmen ev mis gibi kokuyor...
kaç tane deterjan denedim ama hiç biri istediğim kadar kokmuyor şu alamancıların çamaşır kokusunu bulamıyorum bir türlü bilen varsa bi el atsın lütfen
bi deniyeyim bakalım teşekürlerBen ariel matik kullaniyorum yumuşatıcı olarakta bingo soft miss gibi üstelik uzun süre kalici dokundukca kokusu çıkıyo :)
hani yaz tatilinde falan gelince daha oldukları eve girer girmez duyulur ya o koku hani böle kaç gün giyseler o giysiyi çıkmaz yinede heh işte o
Bak ben ne yapıyorum şu vernel parfum esanslı var ya , boş fıs fıslı cam sil şişesine biraz koyup sulandırıyorum misafir gelmesine yakın sıkıyorum perdelerime , halılarıma , koltuklarıma gelen bu ev temizlik kokuyor diyor
bilemedim ya kızama ben yumusatıcı olarak yumoş kullanıyorum çamasırlarım hıcte yumoş yumoş olmuyor ve kokmuyor öyle çok bende hep koksusn istiyorum ama ı ıh bende çamasırlarımı bir hafta sonra koklayıp evimn muhteşem cıceklı bahçesinde fönlü uçuşan saçlarımla çamasır burnuma yapışmış vazıyettee etrafımda dönerken havaya çiçekler saçılsın istiyorum olmuyor halbusi reklamlara böyle kandırıldım..ben koklyalıp bu ne laan leş gibi kokuyo diyip kirli sepetinde buluyorum kendımı entereannnn bi gazoz olsa anlatıcam ama yokk
Bizim komsumuz vardi almanyada yasiyordu. Yaz tatilinde geliyorlardi. Ben o kokuyu biliyorum arkadasim :) muthis bir koku. Onlar anahtarlarini bize teslim ederdi almanyaya giderken. Evi temizletmek icin temizlikci tutardik. E haliyle eve de girerdik. Ben ne kullandiklarini gormustum acik pembe vernel vardi 3 litrelik bir de ariel matik vardi :) ama ben denedim olmadi. Oranin havasindan midir nedir bilmem :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
deterjan hangisi
Ayy cidden çok güzel kokuyor ben raflar da kokluyorum onları bazen gören sapık mı kadın diyecekparfüm yerine onu mu sıksam üstüme acaba
beyazlar ve açık renkliler için alo karçiçekleri kullanıyorum harıka kokuyor
yumuşatıcı olarak yumoş konsantre mavi yada pembe o anki ruh halime bağlı mükemmel kokuyor ve çok kalıcı
evim içinde yumoş sprey var çiçek bahçesi yazanı alıyorum hiç rahatsız etmeyen ve çok kalıcı bir kokusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?