ah şu çamaşırlar

Utulerken suya parfum sikabilirsiniz.. su fiskirtio ya sonrada utu yapiosunuz ole yaparsaniz kokabilir ama ne kdr kalici olur bilemem bi ara yapiodum yani de hatrlamiorm kalicigiligni hic.

___dega___

Lenorun mavisi ve ozellikle altin sarisi renkde olani cok guzel kokuyor bende takintiliyimdir koku konusunda kullanmadigim kalmamisti artik sari renkte lenor kullaniyorum tavsiye ederim siddetle ....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

abim gelince valizi acınca öbür odaya koku geliyor yahu ben eskiden valize parfüm sıkıyorlar gelirken sanıyordum küçükken

bu zamana kadar kimse bulamadıına göre bu kadar merak eden kişi olmasına rağmen demekki o deterjan burda yok :26:

türkiyede nerde satıldığı biliyor musunuz

kaç tane deterjan denedim ama hiç biri istediğim kadar kokmuyor şu alamancıların çamaşır kokusunu bulamıyorum bir türlü bilen varsa bi el atsın lütfen

reklama mı giriyor yasak mı bilmiyorum ama çamaşır kokusu deterjanla değil yumuşatıcı ile ilgili oluyor genelde temizliği deterjana bağlı bende bir tane yumuşatıcı almıştım daisy diye yanlış yazmadıysam ne kadar pahalı alırsam alayım nasıl olsa iki dk sonra çamaşır hiç yıkanmamış gibi oluyor dedim ve o mar
kadan çok memnun kaldım işe gittiğimde parfümün ne kadar güzel kokuyor diyorlardı
ama şimdi o markayı bulamıyorum gittiğim marketlerde bulamadım satanlardan haberi olan var mı

Bi alamanci olarak cvp vereyim arkadaslarcunku konu basliginin aynisini bizzat ablamdan cok duymusumdur getirdigin kiyafetler bi sene sonra bile hala kokuyolar diyo ben detrejan olarak Ariel yada persil kullaniyorum yumusaticida softland yada lenor genelde mavilerini alirim ama bi arkadasta yazmis artik uretim farkindanmi tr deki suyun kirecinden mi bilmiyorum ama ayni urunler maalesef tr de oyle kokmuyobide camasiri disarda kurutmanin dezavantaji diyelim koku havalanip gidiyo maalesef Burda gunes gormedigimiz icin cogu kisi kurutma makinesinde kurutuy ve koku daha kalici oluyo

ariel ya da persilin hangisi birde o yumuşatıcılar burada yok sanırım

Ariel sivi aliyorum canim Beyazlar icin Beyaz sisede bide renkliler icin mavi olani yumusaticilari ben tr de hic gormedim buyuk marketlerde varmidir bilemicem

hadi bakalım umarım bu sefer tuttururum o kokuyu yıldım artık

yalnız benim konu arada gitti benim aldığım markanın nerede satıldığından haberi olan var mı bulmalıyım

haha bende türkiyedeki vernelleri seviyorum:)) karsilikli gönderelim bari

Bence de kurutucu sayesinde koku kalıcı oluyor. Şu an yaz nem oranı yüksek hiç koku kalmıyor çamaşırlarda

Ben çok yumuşatıcı denedim hemen hemen her markayı, en beğendiklerim; Yumoş konsantre doğanın özü, Bingo mavi olan, ve en son Viking aldım konsantre beyaz olan harika bir kokusu var... 1,5 kapak koyuyorum çok güzel kokuyor...

Lenor Tr de yok sanırım, hiç rastlamadım...

o markayı hiç duymadım daha önce nerden almıştın ki

ya şimdi cezaya giricem ama kipa marketinden aldım daisy temizlik ürünleri satıyorlar evin yer temizleyicisi de o marka hatta aldığım da diğerlerinden daha ucuzdu nasıl olsa onlarda aynı şeye geliyor bunu alayım bari dedim iyi çıktı

kızlar o lenor yumuşatıcı türkiyede şişesi 60 liraymış öğrenci halimle 60 liralık yumuşatıcı benim neyime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…