Isvicrede yasiyorumda baya bilinen bi yumusatiici o yuzden dedim
Lenor sarisida guzel maviside ben sarisini kullaniyorum
abim gelince valizi acınca öbür odaya koku geliyor yahuben eskiden valize parfüm sıkıyorlar gelirken sanıyordum küçükken
Lenorun mavisi ve ozellikle altin sarisi renkde olani cok guzel kokuyor bende takintiliyimdir koku konusunda kullanmadigim kalmamisti artik sari renkte lenor kullaniyorum tavsiye ederim siddetle ....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kaç tane deterjan denedim ama hiç biri istediğim kadar kokmuyor şu alamancıların çamaşır kokusunu bulamıyorum bir türlü bilen varsa bi el atsın lütfen
Bi alamanci olarak cvp vereyim arkadaslarcunku konu basliginin aynisini bizzat ablamdan cok duymusumdur getirdigin kiyafetler bi sene sonra bile hala kokuyolar diyo ben detrejan olarak Ariel yada persil kullaniyorum yumusaticida softland yada lenor genelde mavilerini alirim ama bi arkadasta yazmis artik uretim farkindanmi tr deki suyun kirecinden mi bilmiyorum ama ayni urunler maalesef tr de oyle kokmuyo bide camasiri disarda kurutmanin dezavantaji diyelim koku havalanip gidiyo maalesef Burda gunes gormedigimiz icin cogu kisi kurutma makinesinde kurutuy ve koku daha kalici oluyo
ariel ya da persilin hangisibirde o yumuşatıcılar burada yok sanırım
Ariel sivi aliyorum canim Beyazlar icin Beyaz sisede bide renkliler icin mavi olani yumusaticilari ben tr de hic gormedim buyuk marketlerde varmidir bilemicem
yalnız benim konu arada gitti benim aldığım markanın nerede satıldığından haberi olan var mı bulmalıyım
haha bende türkiyedeki vernelleri seviyorum:)) karsilikli gönderelim bari
o markayı hiç duymadımdaha önce nerden almıştın ki
hadi bakalım umarım bu sefer tuttururum o kokuyu yıldım artık
yalnız benim konu arada gitti benim aldığım markanın nerede satıldığından haberi olan var mı bulmalıyım
bu mu;
http://kapimda.kipa.com.tr/tr-TR/ProductDetail/ProductDetail/5110876337
Ben hiç rastlamadım sadece Kipalarda var sanırım, kipanın kendi ürettiği bir marka olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?