ÖNERİ VE TAVSİYE LAZIM

Allah bağışlasın hepsini =))
Biz çareyi sürekli teyakkuzda olarak bulduk
Yani sabah-akşam süpürge, vileda hep ortada, toz bezi tetikte =))
Yine de tam anlamıyla olmuyor ama napıcan o da nazar bozar
Hayvanların verdiği huzur hiç bir yerde yok

şuan aynen bizde sabah akşam vileda doolaşıyoruz evde yeni siliyorum yerler ıslak bi bakıyorum heryer pati izi ..allahım sana geliyorum diye diye tekrar yapıyoruz baştan .. eşimi görseniz kocaman adam bir elinde süpürge diğer alinde bez bende aynı şekilde 2mizide maymun ettiler :KK70:

Bende de 7 tan ekuş var. Şimdi dolap duvar perde temizlesem 2 saat sonra hiç temizlenmemiş gibi her yer tüy yem:) sürekli dip köşe temizlemek gerek o kadar da kasamam. Tavana bile yapıyorlar artıl nasıl oluyorsa:)

Ben sevmiyorum yani bir sürü tablo biliyorsun.

Kendine program yap, kendin yapmaya çalış. Büyük temizlik olunca birini alırsın.

Örneğin ben ipten çamaşırları alır almaz ütü yapıyorum. O an yani. Asla biriktirmiyorum.

Eve gitmeden önce eşime bir talimat çamaşır makinasını çalıştırsın diye. Gidince seriyorum gibi…

Bakıyorum yerde toz hemen kendimce bir karışımım var yapıyorum kızımın odasını siliveriyorum.

İnan bana kadınların yaptıklarından daha hijyenik. Kadın mutfak tezgahına ayağıyla basıp dolapları siliyorsa ben istemiyorum o temizliği..

doğru kişiyi yada firmayı bulana kadar aynen sizin dediğiniz gbi yapıcam mecbur .. umarım bulurum kısa sürede canım çıktı yemin ediyorum :KK23:kakılmış modunda yaşıyoruz eşimle evde :):KK31:

bulursan yazarsan sevinirim..
ben de araştırayım bakiim..
benim de gündelikçi 120 TL alıyordu ama işte üstten üstten yapıp gidiyordu..

gündelikçi yada firma hangisini bulursam doğru düzgünse mutlaka yazıcam burdan isteyenede bilgilerini vericem ..hak edenler kazansın bıktım üçkağıtçılardan

doğru kişiyi yada firmayı bulana kadar aynen sizin dediğiniz gbi yapıcam mecbur .. umarım bulurum kısa sürede canım çıktı yemin ediyorum :KK23:kakılmış modunda yaşıyoruz eşimle evde :):KK31:
pati izi için kurutman lazım ya da iki iş yapmamak için kuruyana kadar bir odada kalsınlar.
yoksa kediler insandan bile temiz hayvanlar derler.
ben evde hayvan beslemediğim için yaşanan zorlukları tam bilemiyorum ama bu iş gönül işi. benim annem hiç eve sokmazdı, o yüzden evde hayvan görmeye alışık değilim ben.

Bende de 7 tan ekuş var. Şimdi dolap duvar perde temizlesem 2 saat sonra hiç temizlenmemiş gibi her yer tüy yem:) sürekli dip köşe temizlemek gerek o kadar da kasamam. Tavana bile yapıyorlar artıl nasıl oluyorsa:)

off offf valla onlarlada olmuyor onlarsızda .. yaramazlık yapıyolar tam bağırıcam göbek açıyo bana gene seviyorum kıyamıyorum .. geçen gün gitmiş nerden bulduysa herhalde eşim duşakabini kapatmayı unuttu sabun bulmuş yemiş şampuanı devişmiş oyy ooyyy

pati izi için kurutman lazım ya da iki iş yapmamak için kuruyana kadar bir odada kalsınlar.
yoksa kediler insandan bile temiz hayvanlar derler.
ben evde hayvan beslemediğim için yaşanan zorlukları tam bilemiyorum ama bu iş gönül işi. benim annem hiç eve sokmazdı, o yüzden evde hayvan görmeye alışık değilim ben.

odaya kapatıyorumda biliyomusun 2 aydır kapıları açmayı öğrendiler kapı koluna zıplayıp açıyorlar şimdi kafeslerine koyuyoruz yakalayabilirsek tabi :KK70:.. görmen lazım tam bir tımarhanedeyiz :KK71:

off offf valla onlarlada olmuyor onlarsızda .. yaramazlık yapıyolar tam bağırıcam göbek açıyo bana gene seviyorum kıyamıyorum .. geçen gün gitmiş nerden bulduysa herhalde eşim duşakabini kapatmayı unuttu sabun bulmuş yemiş şampuanı devişmiş oyy ooyyy
damak tatları da ne ilginçmiş

Aynen çok yaramazlar sürekli tetikte olmak gerek:)
Bizimkiler de kartonpiyeri bitirdi kemire kemire:)
Ne yapalım çok da temiz olmayıversin sevimlilikleri yeter

odaya kapatıyorumda biliyomusun 2 aydır kapıları açmayı öğrendiler kapı koluna zıplayıp açıyorlar şimdi kafeslerine koyuyoruz yakalayabilirsek tabi :KK70:.. görmen lazım tam bir tımarhanedeyiz :KK71:
ay sen de Paris Hilton gibi evin yanına yardımcı ev yaptır dermişimmm:KK45:

İzmir Bayraklı da haftalık ve aylık temizlik için güvenilir,hijyen konusunda hassas bayan arıyorum! Önerileri,tecrübesi olanlar varsa bilgi verirseniz sevinirim...

Back