- 5 Aralık 2011
- 463
- 66
Aslında aile evi vs gibi takıntısı da yokmuş; satın onu daha iyisini alın. Yaşınız da var ikinizin de yarın çoluk çocuk yaparsınız.
Açıkçası toy da değilsiniz ki akıl verelim; haddimi aşmış gibi hissettim bazı yazdıklarımda şimdi.
Burdan orasının bir il olduğu sonucuna da ulaştım; daha yeni yapılaşma olan yerden 3+1 bir ev alıp onun evi peşinat yapıp kira öder gibi de kredi ile büyük ev sahibi olmayı isteyin o zaman.
Evin bir odası yatak odası, bir odası çocuk odası, bir odası da siz öğretmensiniz çalışma odası olur. Makul gerekçeler ileri sürün aileniz başka şehirde olsa dahi bu istedikleriniz mantıklı olur.
Hani karşı tarafın evi babadan kalma vs olsa anlayacağım da zaten o da sonradan almış; yine alırsınız daha iyisini iki maaş ile ödersiniz.
Inanin bana ben bu teklifleri de sundum ama hayir diyor sebebi,sikintiya gelemiuormus..kredi odeyemezmis..evlenince de bir suru borc olacakmis falan filan...bir de kenarda hic nakiti yok dugun dernek icin,ona gore yeni eve cikmak tamamen masraf..simdi bunu kaldiramayiz...
Yasimiz gecgin olabilir ama insan bu konularda hep cahil sanki yahuu☺☺☺..annecim beni oku sen,meslegin olsun..aman su kursa da git hobin olsun,aman suraya gez,yurtdisina cik ufkun acilsin diye yetistirdi..simdi bu yasta evlilik fikri ortaya atilinca inanin zorlaniyorum,bilmiyorum ki nasik idare edilir,neler yapilmali...annem de yok simdi bana destek olsun...
Ne olur sizin yasiniz var haddimize degil diye dusunmeyin,destege ihtiyacim var...