- 1 Mart 2015
- 28
- 3
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesınlıkle acımasızca nerde oturacagınızı tabıkı sız bılırsınız ama erkek arkadasının bu dusunce yapısından ben hoşlanmadım mezarlıga bakan bır evde oturmazdım ve sız acıklamıssınız annemı hatırlıyorum dıye verdıgı cevap hiç hoş degıll ne demek annne ıle aıleden herhangı bırı kıyaslanır mı ayıp etmıssCok haklisin..sanirim bu dusunce de kendisi.."gelin" denildiginde kocasina ve kocasinin ailesine her daim el pence divan olacak bir insan dusluyor anladigim kadariyla...ben saygidan kusur etmem ama benim de dusuncelerim hislerim onemli olmali..yani bu evde oturmak beni rahatsiz ediyor,mezarliga baktikca annemi hatirliyorum dedigimde,neden bu kadar zor atlatiyorsun,hepimiz ailesinden birini kaybedecek herkes sen gibi mi yapsin diyor...cok acimasizca degil mi??
Evleneceğiniz kişinin dairesi olmasa bu sefer gelmeyi kabul etmeyecek miydi. Bir de bu açıdan bakmayı denesin. Sonuçta babanız sizden sonra iyice yalnızlığa düşecek. En azından alt katta olmanız onun bu yalnızlığına bir nebze olsun nefes olur.
kesınlıkle acımasızca nerde oturacagınızı tabıkı sız bılırsınız ama erkek arkadasının bu dusunce yapısından ben hoşlanmadım mezarlıga bakan bır evde oturmazdım ve sız acıklamıssınız annemı hatırlıyorum dıye verdıgı cevap hiç hoş degıll ne demek annne ıle aıleden herhangı bırı kıyaslanır mı ayıp etmıss
Bana da cok bencilce geliyor...gorev yaptigim yer sanliurfa merkez..babami da goturebilirim ama yeni vir duzen kurmamiz gerekiyor orda,su an 3 kiz kaliuoruz evde..ev tutacagiz ayri,hersey sil bastan..elbetteki zor ama yapilabilir bisey..babam kabul eder mi bilmiyorum..15 gunlugune gelmisti cok cani sıkilmisti orda...
ortak bı cozum bulabılırsenız cok guzel olur ama o dusunce yapısında sızı ezer hep ya da ezmeye calışır sıkıntı cıkarırSanirim bir defa daha konusup,olmuyorsa bu isi bitirmeliyim degil mi??insan mutsuz oldugu bir evde neden otursun kiiii...
ortak bı cozum bulabılırsenız cok guzel olur ama o dusunce yapısında sızı ezer hep ya da ezmeye calışır sıkıntı cıkarır
8Anliyorum, babaniz icin zaten zor, annenizi kaybetmis bir de yeni düzen.
Sırf babanizin yaninda olmak icin evlenirseniz, esiniz ve babaniz arasinda cok kalir ve ruhen cok yipranirsiniz gibi geldi bana.
babanız yetıskın bırısı bence yetısskınler gerekırse yalnız da kalabılmelı8
Inanin babam yalniz kalmasin diye kabul edecegim bu evliligi diye cok korkuyorum...babami gordukce icim aciyor..o kadar yalniz ki ben yokken..simdi burdayim,cocuklar gibi sen adam
8
Inanin babam yalniz kalmasin diye kabul edecegim bu evliligi diye cok korkuyorum...babami gordukce icim aciyor..o kadar yalniz ki ben yokken..simdi burdayim,cocuklar gibi sen adam
babanız yetıskın bırısı bence yetısskınler gerekırse yalnız da kalabılmelı
Allah büyük, gorustugunuz kisiye muhtac hissetmeyin kendinizi.
Bakin siz daha evlenmeden yalniz birakiliyorsunuz bu adam tarafindan, yoksa annecim hayatta olsa beni yalniz birakmazdi der miydiniz?
Bu adamla bir iki saat degil bir ömür gecireceksiniz unutmayin. Simdiden boyleyse bilemiyorum.
Sizi anlamaya davet edin tekrar onu.
Elbette..ama babam da kanser hastasiydi..atlatti sukur ama kontrolleri devam ediyor..o yuzden biraz da istiyorum ona her daim yardimci olmayi...
Saglik özründen yararlanma hakkınız olmaz mi bu durumda?
Amin.Annem icin saglik ozrundan yararlanip refakatci raporu almistim..ama annem cok hastaydi,tek basina yasamasi mumkun degildi.babam icin henuz rapor alamiyorum cunku ayakta ve tek basina yasayabiliuor..rabbim elden ayaktan dusurmesin..
Ooo o durum farkli o zaman hersey degisti cnm mustakbel esinin kendisinin teklif etmesi lazim bu durumda babandan uzak olmayalim orda oturalim demeliElbette..ama babam da kanser hastasiydi..atlatti sukur ama kontrolleri devam ediyor..o yuzden biraz da istiyorum ona her daim yardimci olmayi...
Annenizin mekani cennet olsun.
Pek ala da kabul edebilirdi.
Evler ayri, adam sabah cikip aksam gelecek.