ah ne yapsam,evlensem mi???

Yani simdi kaynanasiyla ayni apartmanda oturmak istemeyen gelini nasi hakli buluyosak kayinpederinin altinda oturmak istemeyen adami o nispette halki bulmaliyiz

İç güveyi olmak istemiyorsa o daha geniş daha iyi bir ev tutar ya da alır durumu varsa orada oturursunuz.. Babanı bırakma bence.. Nasılsa onunla da sen ilgileneceksin. O başka ev tutamıyorsa babanın evinde oturmak daha iyi görünüyor.

babam anneannemlerin evinde oturdu 20 sene kira verdik
kira verince iç güveysi olmaz merak etmesin

Cok guzel anlatmissin...benim babam cok sakin ve sessiz bir adamdir..hatta ben erkek arkadasima sunu da soyledim,eger babam vefat edip annem geride kalsaydi,onu yalniz birakmamak adina bile olsa ben de dusunurdum beraber oturmayi,cunku annem biraz daha zor bir kadindi rahmetli..belki soyleyecegi en ufacik bir soz ile bizim canimizi sıkabilirdi ama babama sonuna kadar kefilim..babam evimize gelmez bile,yemeklerini bizimle yemez biz illa gel deyip davet etmedikce..benim istegim iki kap yemek yapip hergun ona goturebilmek,giyecegini,temizligini ayarlayabilmek..sonucta ben baska bir evde otursam da illaki babama yemek goturmek isteyecegim,bogazimdan gecmez kiii..aklim hep onda kalir,bugun ne yedi ne yapti acaba diye...hergun bunun icin giyinmek bile zor gelebilir bir sure sonra..ama altta oturunca pijama ile bile uste cik yemegini koy tezgaha in evine...hayat daha basit olacaktir..
Diger bir sebebim,evi mezarliga bakiyor..su anki psikolojim el vermiyor devamli mezarlik tasi okumaya..bana dese ki benim sebeplerim bu,bu yuzden babanla oturmak istemiyorum ama bu ev seni rahatsiz edecekse,kiraya verelim,babana yakin bi yerde kirada oturalim..o da yok..sen bu eve gelin geleceksin diyor...sizce bu sebepten evlenilmez mi???

Yani simdi kaynanasiyla ayni apartmanda oturmak istemeyen gelini nasi hakli buluyosak kayinpederinin altinda oturmak istemeyen adami o nispette halki bulmaliyiz

Tamam..bunu hakli bulduk diyelim..ben mezarliga bakan evde oturmak istemiyorum..illa onun evinde oturmak zorunda miyiz?kadinim ben,vaktimin cogu evimde gececek...babama yakin bir evde kirada oturalim o zaman..
Ama bunu da kabul etmiyor kiiiiii...

Baska ev de tutmuyor,babamla da oturmuyor..sevgimi olcuyormus..ben onunla her kosulda yasabilirmiymisim diye...hay allahim...

İş böyle inada binince rengi değişir. Kadının da erkeğin de karşı tarafın sevgisini veya bağlılığını test etmesini hayıfla karşılıyorum. Onun olabilecek korkularını gidermişsiniz. Haklı sebepleriniz de var. Bu durumda o sizin üzerinizdeki etkisini, sözünün ne kadar geçerli olduğunu şimdiden kanıtlamaya çalışıyor. Gelecekteki hayatınıza dair bir fragman izliyor olabilirsiniz. Üzüldüm.

Onu anlamaya calistim ama maalesef o beni anlamiyor...bu devirde sade,saf,sadece birbirini mutlu etmek icin yasayan kac kisi var acaba??

Tamam..bunu hakli bulduk diyelim..ben mezarliga bakan evde oturmak istemiyorum..illa onun evinde oturmak zorunda miyiz?kadinim ben,vaktimin cogu evimde gececek...babama yakin bir evde kirada oturalim o zaman..
Ama bunu da kabul etmiyor kiiiiii...
Babana yakin degil baska bir kiralik ev isteyeceksin. O ev mezarliga bakiyo huzursuz olurum baska ev tutalim de kabul eder

öncelikle başın sağolsum. senin fikrini beğendim. ikna etmeye çalış. zaman ver

Bence cok mantikli bir oneri sunmussunuz. Daha iyi bir yerde yasamak varken elalem ne diyecek diye daha kotu bir eve tikismak sacma olurdu.

Illa ki istemiyorum diye diretirse zaman verin. Arkadasimin durumu cok iyiydi babasinin daireleri vardi ve evlendigi kisinin evi yoktu. Babasinin dairelerinden birinde oturmayi teklif etti ama esi ben icguveyi olmam diye reddetti. Bir kac sene kirada oturdular, berbat evlere dunyanin parasini kira diye gomduler. Zamanla zorlanmaya da basladilar. Sonra ikna oldu tasindilar zaten.

Tesekkur ederim...konusup zaman vermek mantikli...gelismelerden haberdar ederim...

bence sen haklısın ve nişanlında seni anlamalı.allah anneni rahmet eylesin babana uzun ömürler versin.insanın böyle durumlarda gönlü razı olmaz tek başına bırakmaya.seni anlamalı ve teklifini kabul etmeli.istemiyorsada kendisi bilir.yani benim için öncelik her zaman annem ve babamdır.yinede kadar senin canım.zor bir karar.

Hepsini okuyamadım

Babanızın yaşı kaç

Son çıcuk vs değilseniz Gençtir daha

Kendi hayatını sürdürmeyi öğrenebilir zaten anneniz hasta iken de bir şeyleri mecburen öğrenmiştir

Acınız taze bir süre sonra taşlar yerine oturur

Evlilik hayatinizin herhangi bir zamaninda olacak bir sey..
karsinizdaki insani seviyor musunuz?
Istiyor musunuz onunlar evlenmeyi?
Şöyle düşünün toplum baskisini önemsemem diyen insan dahi bir yerde acaba düşer aklina..
bir erkek olarak kayinbabasinin olduğu yere tasinmak istememsini anlarim.
çünkü biz kadinlar da onlarin anne babalarinin olduğu yere tasinmak konusunda onlara göre daha fedakar olsakta gönulden gelerek yasamak istemiyoruz.
hele ki etraftaki laflara tahammül edemeyecek bir yapısı var ise..
bu insan olmazsa evleneceginizin diğer kisilerden herhangi biri sartlarinizi kabul eder mi?..
Eğer su an evlenmeyi düşündüğübuz insana gercekten bir sans vermek istiyorsaniz inatlasmayin. Evliligin ilk vakitleri sıkıntı olsa da ileride toparlanabilir bazi durumlar.. belki sonradan gecersiniz yakin bir semte yani.. Bırakın sular durulsun. Durumu anlatin yumusak ifadelerle nawil yapsak ki diye istisare edin. Bana zor oluyor ama gitmek istiyorum gibi ifadelerle.. biraz zamana birakin.
Tamamen uzak kalmaktansa babaniz ile böylesi daha makul geliyor. Ömür boyu ayni şehirde yasamaniz mümkün olmayabilirdi bile..

Babam 65 yasinda...ve o da kanseri atlatmis biri..kontrolleri devam ediyor...

Peki...babamla beraber oturma fikrinden onu anladigim icin vazgectim diyelim...peki mezarliga bakan evden...bu konuda cok rahatsizim,her baktigimda annecigim aklima gelecek diye cok korkuyorum...cok zor atlatabiliyorum zaten...annem son nefesini kollarimda verdi...inanin bana cok zordu benim icin...simdi beni anlamasi gerekir diye dusunuyorum...onunla beraber olmak istiyorum...yoksa hic ugrasmam..benim istegim orta yolu bulabilmek ama o biraz ataerkil davraniyor,bu beni mutsuz ediyor biraz da,sanki ileride daha cok sorun yasabilirmisiz gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…