• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah kaynana ah

yapacağı 1 tepsi börek değil mi bunun için yardım mı bekliyor kv
sonraki karşılıklar iyi olmuş
bir daha bişey istediğinde ben beceremiyorum anne sende beğenmiyorsun boşver en yap biz yiyelim diyin

ya tatlıyı yaptım hanfendi zaten isteyerek canı gönülden inanın ama nimete surat asmak neyin nesi. beğenmezsen bile millete ikram etmedin dimi. kızım millete cıkmazdı o tatlı ama gel biz kendimiz yiyelim demek çok mu fena o tatlı tuzlu olsa bıle bır dılım alırdım cok acımasızsınız. ertesi günde hiçbirşey olmamış gibi börek istiyor siz olsanız yapar mısınız. size basit ufak gelebilir. ama ben yaptığımın arkasındayım asıl içten pazarlıklı olmak kocamı doldurup benim yüzüme gülmektir. börek için de soz vermedim ayrıca yaparız inaşşalah dedim.

Yaparız insallah yazmıyor. " Tabi anneciğim yaparız." ? Ben en baştan tatlıda yapmazdım, böreğede tamam demezdim. Şimdiye kadar kvnın misafirine,gününe vs hiç bısey yapmadım o da istemedi zaten. Ha yapsam bu kadar tantana yapmam yemedi, beğenmedı dıye, ikinci sefere hayır derim olur biter.
Bu kadar entrika, yüzüne gülüp arkadan farklı düşünemem ben. Yeri geldi bu huyumdan dolayı eşimle çok sert kavgada etmişizdir ama yinede eninde sonunda kendımı ıfade edebıldıgıme ınanıyorum böyle basit oyunlar çok çirkin.
Bi tatlı beğenılmedı dıye yuzume ıyı olup içinden 10 tane plan kuran insan benden uzak olsun. Yüzüme karşı etse daha iyidir o insan.

Back