Evde bazı tadilatlar var iki gün önce eve ustalar gelicekti. Eşim aradı evi toparlarsın dedi. Diğer taraftan da arkadaş arıyor 4üncüye davet ediyorum insan yerine koyup icabet etmiyorsun. Bir daha seni çağırmıcam diye. Ben işten çıktım haldır haldır koşturuyorum. Evi toparlayıp arkadaşa geçicem.
Ben kapıyı açtım adım attım zırrr zil. kv ya her akşam her akşam pusuya mı yatıyor anlamıyorum. ya bana yarın misafir gelcek benim de dua ya gitmem lazım senden rica etsem tatlıyı sen yapar mısın. iyi yaparım dedim. hem akşam yemeği hem süpürge hem tatlı nasıl koşturuyorum deli gibi. tatlıyı yaptım işleri toparladım arkadaşa gittim geldim. Daha kv gelmemiş. yarım saat sonra zil çaldı.
yaptn mı
evet yaptım. bak bakalım nasıl olmuş
ayy sert olmuş ununu fazla kaçırmışın. surat ifadesi de şu aynen abartmıyorum.
nimete şey gibi bakıyor. neyse ben yinede ikram ederim senin dolapta dursun şimdilik dedi. yarın oldu ben işe gittim geldim. dolabı bir açtım olduğu gibi duruyor tatlı. ya nasıl gücüme gitti anlatamam. alaydın onu ordan iki üç dilim kesip kediye kuşa vereydın o da olmadı çöpe ataydın verdim diye yalan söyleseydin de beni bu kadar örselemeseydin..
anne benim tatlıdan vermemişin dedim. ben kendim yaptım dedi. neyse biz yeriz o zaman dedim. kendim 5 dilim falan yedim kötü olsa yiyebilir miyim sadece biraz sert olmuş o kadar. eşime ikram ettim kokuyor dedi. ya ne kokarı var ne akarı. anası kılıklı anasına ayak uyduruyor. duydu ya annesinden kötü diye. aldım tatlıyı olduğu gibi çöpe attım. 3 gündür de yemek yapmıyorum kvdeye çıkıyorum benim yemeklerim güzel olmuyor sende yiyelim diye inat değil mi.
sana değer verip vaktimden ayırıp kek yapmışım hemde özel getirdiğim yumurtayla. ki son yumurtaydı kendimden feragat ettim çöpe gitti resmen. yokluk çekmemiş şekerin kilosundan haberi yok olsaydı burun kıvıramazdı o nimete. kendini bilmişliği hiç bişeyi beğenmeyişi beni deli ediyor.
dün akşam diyor börek yapalım bugunden için sen de yardım edersin diye. bekle ederim dedim içimden. tabi annecim dedim yaparız. ama bu akşam şansa bak mesaiye kalmışım
vicdanım da el vermiyor aslında ama millet bana acımıyor ben millete çok acıyorum. az önce yazmış wpdan çıktın mı diye. valla migrenim tuttu sinirden titriyorum sonra bu yaşta ne migreni ne antideprasanı. insan işte böyle cinnet geçiriyor ya. bıktım artık valla herşeyden
hem böregi hemde tatlıyı yapamam deseydin şimdi daha mutlu olurdun :)Evde bazı tadilatlar var iki gün önce eve ustalar gelicekti. Eşim aradı evi toparlarsın dedi. Diğer taraftan da arkadaş arıyor 4üncüye davet ediyorum insan yerine koyup icabet etmiyorsun. Bir daha seni çağırmıcam diye. Ben işten çıktım haldır haldır koşturuyorum. Evi toparlayıp arkadaşa geçicem.
Ben kapıyı açtım adım attım zırrr zil. kv ya her akşam her akşam pusuya mı yatıyor anlamıyorum. ya bana yarın misafir gelcek benim de dua ya gitmem lazım senden rica etsem tatlıyı sen yapar mısın. iyi yaparım dedim. hem akşam yemeği hem süpürge hem tatlı nasıl koşturuyorum deli gibi. tatlıyı yaptım işleri toparladım arkadaşa gittim geldim. Daha kv gelmemiş. yarım saat sonra zil çaldı.
yaptn mı
evet yaptım. bak bakalım nasıl olmuş
ayy sert olmuş ununu fazla kaçırmışın. surat ifadesi de şu aynen abartmıyorum.
nimete şey gibi bakıyor. neyse ben yinede ikram ederim senin dolapta dursun şimdilik dedi. yarın oldu ben işe gittim geldim. dolabı bir açtım olduğu gibi duruyor tatlı. ya nasıl gücüme gitti anlatamam. alaydın onu ordan iki üç dilim kesip kediye kuşa vereydın o da olmadı çöpe ataydın verdim diye yalan söyleseydin de beni bu kadar örselemeseydin..
anne benim tatlıdan vermemişin dedim. ben kendim yaptım dedi. neyse biz yeriz o zaman dedim. kendim 5 dilim falan yedim kötü olsa yiyebilir miyim sadece biraz sert olmuş o kadar. eşime ikram ettim kokuyor dedi. ya ne kokarı var ne akarı. anası kılıklı anasına ayak uyduruyor. duydu ya annesinden kötü diye. aldım tatlıyı olduğu gibi çöpe attım. 3 gündür de yemek yapmıyorum kvdeye çıkıyorum benim yemeklerim güzel olmuyor sende yiyelim diye inat değil mi.
sana değer verip vaktimden ayırıp kek yapmışım hemde özel getirdiğim yumurtayla. ki son yumurtaydı kendimden feragat ettim çöpe gitti resmen. yokluk çekmemiş şekerin kilosundan haberi yok olsaydı burun kıvıramazdı o nimete. kendini bilmişliği hiç bişeyi beğenmeyişi beni deli ediyor.
dün akşam diyor börek yapalım bugunden için sen de yardım edersin diye. bekle ederim dedim içimden. tabi annecim dedim yaparız. ama bu akşam şansa bak mesaiye kalmışım
vicdanım da el vermiyor aslında ama millet bana acımıyor ben millete çok acıyorum. az önce yazmış wpdan çıktın mı diye. valla migrenim tuttu sinirden titriyorum sonra bu yaşta ne migreni ne antideprasanı. insan işte böyle cinnet geçiriyor ya. bıktım artık valla herşeyden
Kaynana bunu istiyor zaten akıllımhem böregi hemde tatlıyı yapamam deseydin şimdi daha mutlu olurdun :)
Etsin.Ne oluyor sikayet edince?Kaynana bunu istiyor zaten akıllımYapamam desin de oğluna laf arasında ağzının suyu aka aka gelini şikayet etsin
Tuttugu orucun hakkini verseydi keske. Az yesin bir hizmetci tutsun. Calisan evine anca vakit yetiren kadinlarin yakasindan dussunler. Su bile verme bence. Ise git calis eve gel is yap, cocuga bak bir de kv'ye tatli yap borek yap.....Eve geldim. Bugun orucluymus madem oruc tutcaksin neden bu borek sevdasi. Esim direk kv girdi ben giyindim falan filan ama hemen ciktim. Ve dedikodumu yapiyordu calisiyorsa calisiyor nabayim oldum yorgunluktan oruuyum nerde kaldi diye esimde anne kiz calisiyor gelcek şimdi diyor. Gerçekten cok uzgunum suan haketmiyorum yani. Isten gec ciktigimi mart ayi oldugunu ve benim bu ayda cok yogun oldugumu biliyor. Haketmiyorum cidden. Ama esim aksam ayvayi yedi bunun acisi ondan cikicak cunku
Aynı bina da oturuyorsunuz sanirım üstelik neden biliyor ki önceden gidiceginizi bilerek gıcıklığina yapiyor olabilirta pazartesiden biliyor arkadaşıma davetli olduğumu. böreğin sırasımı akşam vakti valla billa bilerek yapıyor. kanser olcam sinirden
Tatlın gerçekten güzel olmamış olabilir mi? Kötüyse neden insanlarin numara yapip seni pohpohlamalarini istiyorsun ? Alt tarafi bi kek yani max 20 dk hamuru hazirla ver firina o piserken diger islerini yap.gorende kuzuyu kesip odun ateşinde cevirdin saatlerce saniro edayla yazmissin
Yapmak istemiyorsanız yapmayın. Çok mu zor şuraya davetliyim yapamam veya yapamıyorum demek? "Yaparım annecegımmm, ederım annecıgım" dıyıp ardından sinir krizlerine gırmek, eli bılmem neyi titremek, kendince intikamlar almak... Millet herseyden bi haber.
Çok içten pazarlıklısınız
Valla çalışan bi eltim var ben suan çalışmıyorum.. Ayni binadayiz maaile.. 10 günde bir kaynanaya girip nasilsin der 5 dakka o da.. Ben cok yoruluyorum der (5 saat çalışıyor) hic birseye elini sürmez.. Ben ust katindayim 2 aydir görmedim.. Küçük bi operasyon gecirdim alt katimdam beri mesaj atti nasilsin gecmis olsun diye..
Tamam eltimin ki iyice aileyi dışlama kendince ki evlendiginden beri çalışıyor kaynanaya bir kek yapmışligi yok ama sizin ki de fazla yuz verme olmus.. İşten gelip börek kek yapmalar.. Bütün gun ne is tutuyor evde??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?