Ah bu yaş farkı neden var:/

Yahu hücresel yaşlanma diye birşey var. O çocugun senden büyük görünme ,senin de ondan küçük görünme ihtimali kesinlikle yok.Tıbben estetik müdahaleler olmadığı müddetçe (çoğu zaman olsa dahi) mümkün değil böyle birşey.
Bence bu tarz söylemler sizin durumunuzdaki insanların genç partnerlerinin yanında komplekse girmemek adına arkasına sığındıkları birşey.
Ayrıca ne kadar hoppa zıppa olursan ol; senin olgunluğunun yanında 21 yaşındaki bir yeniyetmenin olgunluğunun esamesi okunmaz.bir arkadaş da yazmış 3 sene önce reşit 10 sene önce sünnet olmuş bir çocuk yahu o!sivilcelerinden bire arınmamıştır daha...yapmayın Allah aşkına,resmen çocuk yetiştirmek bu

Başta her ne kadar sorun olmaz gibi görünse de sonradan epey sorun olabilir sizin için.
2-3 yaş olsa pek problem olmaz.
Ne kadar olgun görünürse görünsün yaş itibariyle yüzünden ileride birçok konuda fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz ve zıtlıklarınız bir süre sonra daha fazla ön plana çıkıp sorun yaşayabilirsiniz.
Buna hazırlıklıysanız ve göze alırım derseniz neden olmasın

Neden bu kadar ciddiye aldınız bu ilişkiyi, hemen evlilik planına getirmişsimiz. O sizinle ciddi bir ilişki düşünüyor mu bakalım.

Çünkü yaşayacağım her ilişkiye 'bir sonu var mı', 'geleceğimiz var mı' düşünceleri ile başlarım. Karşımdaki insanın niyetini anladıktan sonra yaparım bunu elbet. Yani ciddiyeti vardı bu işin.

Öncelikle siz de bilirsiniz ki, erkekler bizlere göre geç olgunlaşıyorlar. Kimisinin karakterine, yetişme tarzına, hayat tecrübesine göre değişir tabi ki ama 20 yaş çok erken bir yaş ergen olalı kaç yıl olmuş ki, zamanla düşünceleri değişebilir ama siz dürüstlüğüne, güvenilirliğine inanıyorsanız ve karşılıklı gerçek duygular içerisindeyseniz bunu sorun etmeyin derim ( gerçi bir insanı ne kadar iyi tanıyabilirsiniz ama). Şöyle bir sorum olacak okuyor mu ? Siz çalışıyor musunuz ? Evlilik için onun yaşı çok erken, onu beklim derken sizin yaşınız geçecek, bilemedim vallaha siz ne düşünüyorsunuz ? İkiniz yani.

Size katılıyorum kesinlikle bir insanı tanımak kolay bir iş değil. Üniversiteye devam ediyor hala. Ben tezimi yazıyorum ve iş arıyorum. Uzun uzun düşünüp kendimi geri çektim. Uzaktan bakışıyoruz. Gözlerimi kapatıp düşününce ikimizi mutlu görüyorum ama gözlerimi açıp hemen toparlanıyorum

Yani dediğim gibi, karar sizin kararınız yaş buna etken değildir ama o çocuğun okulunu bitirmesiydi, işe girmesiydi, askerlikti vs. bayağı bir yolu var. E sizinde yaşınız malum. Daha çok şey aklıma geliyor hadi oldu, evlendiniz diyelim, bunun çocuk işi var hemen yapmak istemezsiniz, yapmak isteseniz bile ne zaman evlenirsiniz hamile kalmak 35 yaşından sonra çok riskli cidden ne diyeceğimi bilemedim, Allah yardımcınız olsun.

Ben de 28 yasindayim bu arada. Bundan sonra karsima sevdigim biri cikar m bilmiyorum.

Bence sevecegin biri olmasi buyuk sans. Bu sansa tutunmalisin derim. madem bu kadar seviyorsan, gir gitsin derim.

Yaş farkı ileride sen yaşlanınca sorun olabilir haa ondan önce de çocuğun anası ciddiye binme aşamasında seni istemeyecektir.

Bu engelleri aşabilirseniz olabilir tabi...

Ben de 28 yasindayim bu arada. Bundan sonra karsima sevdigim biri cikar m bilmiyorum.

Bence sevecegin biri olmasi buyuk sans. Bu sansa tutunmalisin derim. madem bu kadar seviyorsan, gir gitsin derim.

Ben artık kimseden etkilenemiyorum dediğim bir anda(kaç kişi ile tanıştık, sayısını bile unuttum) karşımda buldum beyzadeyi... Hem de yıllardan sonra karşılıklı olan cinsten bir etkileşim bir sevgi bağı oluştu. Olur mu olmaz mı zamana bıraktım ama sevmek sevilmek insanı hayata bağlıyor, yaşamak yeniden anlam kazanıyor.

MissCherryBlossom sev hem de sevil, karşılıklı yaşa bu güzel duyguyu tez zamanda, doğru insanla.

Yaş farkı ileride sen yaşlanınca sorun olabilir haa ondan önce de çocuğun anası ciddiye binme aşamasında seni istemeyecektir.

Bu engelleri aşabilirseniz olabilir tabi...

Annesi ile tanıştık da kadının haberi yok durumdan. Denk geldi aynı ortamdaydık. Kadın çok akıllı ve bilmiş. Yine de uzak dur der gibi bakıyordu bana Bu da bir engel tabi ki....

Bazı insanlar erken olgunlaşır yaş herkese olgunluk getirmez çok ütopik olmadığı sürece yaşın bir önemi yok bence önemli olan aranızdaki uyum hoşlandıysan bir şans vermelisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…