Ah bu yaş farkı neden var:/

bikahvebana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
506
279
Merhabalar,

Ben yakın zamanda olmayacak bir gönül işine büyük mücadele ederek son verdim. Şimdi ise hayatıma kimseyi almama kararı almışken birden biri çıkıverdi. Benden etkilenmiş ve ben de çok beğendim. Hatta kalbime dokundu diyebilirim. Tam aradığım kişi ancak hiç beklemediğim bir engel var aramızda(( Ben 28 o 21. Ben daha küçük gösteriyorum, o ise çok daha olgun görünüyor ve yaşıtlarından çok ileride. Aklımın ucundan bile geçmezdi benden küçük olacağı. Gerçek ve görünen şu ki ikimiz de birbirimize fena halde tutulduk. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız?

Son düzenleme:
yaş niye sorun ki? bence gayet olabilir eğer olgun biriyse

Evleneceğim kişinin hep benden büyük olmasını isterdim. Bir de (onun benim hakkımdaki düşüncelerini bana aktaran) yakın arkadaşı sen onun ablasısın sonuçta aranızda birşey olmaz gibi laflar etti. Dondum kaldım, hiç laf edemedim.

Ne kadar güzel, ümitlendim Peki yaş yüzünden hiç sorun yaşadınız mı? Etrafınızdaki insanlar ne tepki verdiler?
Yok hiç sorun yaşamadık aramızda zaten kendisi benden daha olgundur bana hep çocuk gibisin der görünüş olarak olmasada aman etrafımdaki insanlarda banane yaşlılarla uğraşamam herkes kendi kocasına baksın

Yaş farkı değil de karşınızdaki kişinin yaşı biraz küçük. Üniversite okuyor mu ya da okudu mu, çalışıyor mu, askerliğini yaptı mı ?... Bu sorular uzar gider. Erkeklerin evliliğe hazır olması, düzen kurabilmesi için zaman gerekiyor. Tabi ki tüm bu süreçler onları olgunlaştıran etkenleri içeriyor. Tüm bunlar sorunsuz halloldu diyorsanız bir sorun göremedim ben.

Ben de 28im, 21 bana gore coluk cocuk.

Ama her insan farkli farkli. Sizin gonul sevdiyse toplumu neyi tinmayin, lakin dogru oldugundan eminseniz. Sizi tanimam, cocugu tanimam o yuzden dogru mu degil mi burdan soyleyemem.

Etraf isine gelince hiiiiiiiiiic takmayin. Toplumumuz o kadar ikiyuzlu ki midem bulaniyor. 30 yasindaki herif 18lik kiza sarkar cnm kader kismet derler. 50lik herif 25lik kizla evlenir, toplum ona ses etmez ama kadin 1 yas kucuk adamla evlense , ooo kart kadin adi derler. Siz cidden bu insanlarin ne dedigine bakip hayat yasamak istiyor musunuz? Sahsen ben istemiyorum.

O yuzden konunuz elalem ne der olmasin, bu is benim icin dogru mu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…