- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 33
- Konu Sahibi bikahvebana
Erkegin kucuk olmasina karsiyim erkekler gec olgunlasiyor 24 yasindayom 21 bana bile cocuksu geliyor 2 yil sornra siz 30 o 23 olack
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin yerinde olsam bu maceraya asla yelken açmazdım.Merhabalar,
Ben yakın zamanda olmayacak bir gönül işine büyük mücadele ederek son verdim. Şimdi ise hayatıma kimseyi almama kararı almışken birden biri çıkıverdi. Benden etkilenmiş ve ben de çok beğendim. Hatta kalbime dokundu diyebilirim. Tam aradığım kişi ancak hiç beklemediğim bir engel var aramızda(( Ben 28 o 21. Ben daha küçük gösteriyorum, o ise çok daha olgun görünüyor ve yaşıtlarından çok ileride. Aklımın ucundan bile geçmezdi benden küçük olacağı. Gerçek ve görünen şu ki ikimiz de birbirimize fena halde tutulduk. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız?
ben 21 yasindayken de ayni lavantaydim yav, ovunmek gibi olmasin gayet olgundum kisilikle alakali bence.. erkek gec olgunlasir kismi da kisiden kisiye degisir..
ben yastan ziyade, nedense, karsindaki kisiyi cok tanimadigin kanisina kapildim.. hizli gelismis sanki biraz?
aranızda 7 yaş var, kadınlar daha çabuk yaşlanır.
senden daha olgun durmasının mümkünatı yok.
Erkegin kucuk olmasina karsiyim erkekler gec olgunlasiyor 24 yasindayom 21 bana bile cocuksu geliyor 2 yil sornra siz 30 o 23 olack
2 yasla 7 yas da ayni degil kadin 28 yasinda olgun birey, oglan daha ergenlikten yeni cikmis 21 yasinda biri.
Kaldi ki adam 33 olacak genc adam klasmaninda kadin 40 olacak orta yasa merhaba
Bikac yas ok da 6-7 yas kadin buyuk olmamali kafalar uyussa fizik uyusmaz her goren ablasi sanir can sıkılır hayat boyu.
Senin yerinde olsam bu maceraya asla yelken açmazdım.
O henüz çocuk, resmen olmasa da yani nufusuna göre reşit olsa da henüz çocuk bence.
oluru yok bence
otuz yaşındayım ve kardeşim yirmi bir yaşında..
baktıkça kardeşimi görürdüm..
Siz 32, o 25 olsa belki ama 21 yaş bir erkek için çok küçük. Olgunlaşmıyorlar..
Biraz hızlı gelişmedi aslında, bir süredir takipte ve beklemedeydik . Aramızda kafa uyumu yüksek, ten uyumu mevcut, duygular coşkun, aileler uygun. Ona baktıkça kardeşimi değil de bir ömür geçirebileceğim insanı görüyorum. Fiziksel olarak ben daha genç o ise kesinlikle daha büyük görünüyor. Kafa olarak akıl ve olgunluk yaşta değil başta, hakikat bu. Ayrıca 28 yaşında olduğum doğru ancak ne kadar olgunum tartışılır. Son olarak, tüm olumlu gidişata rağmen, bu bir macera mı değil mi görmek için kendimi geri çektim. Kesinlikle plan yapmıyorum, ümit vermiyorum. Uzak duruyorum.
Ten uyumunu nereden anladınız yahu?
ayni dert bnde de var..erkek arkadasim 3yas kucuk bndenoff off
kafa yapilarimiz uyuyo canim orda sikinti yok...ama ailem ne der diye cok dusunceliyimEğer olgun ve sorumluluklarının farkındaysa, 3 yaşı sorun etmeyin bence. Hiç önemli değil. Bizimki biraz fazla ve uzak duruyorum. Zor ama doğru olan bu...
kafa yapilarimiz uyuyo canim orda sikinti yok...ama ailem ne der diye cok dusunceliyim