-
- Konu Sahibi bikahvebana
Evet evlenmicez zaten ama 3 sene diye konuşmuştuk kndine güveni azaldı karamsar oldu ve bazı özellikleri değişti malesef artk eskisi gibi değil:/ bende uyardım arkadaşı değişebiliyorlar sıkıntı çıkabiliyorSizde karşı tarafın bi hatası yok çoğu kişi 25ten önce evlenmek istemez .
Evet evlenmicez zaten ama 3 sene diye konuşmuştuk kndine güveni azaldı karamsar oldu ve bazı özellikleri değişti malesef artk eskisi gibi değil:/ bende uyardım arkadaşı değişebiliyorlar sıkıntı çıkabiliyor
evet hiç değişmez diye düşünüyodum ama baya değişti hala seviyorum ama zor işte güvenim sarsıldı..hayırlısı :-/Başka şeylerde varsa sıkıntı olmuştur , hayırlısı o zaman .
oğlanın burcunu merak ettim.bir tahmin de bulunacağım.oğlak olabilir mi?genelde oğlak burcu erkekleri olgun kadınlardan hoşlanıyor da.yaş olarak olmasa bile kafa olarak olgun kadınları tercıh ediyorlar
21 yasındakı genc evlenmeyı dusunurmu? okulu yokmu bunun? ne bılım sen bu yasta evlılık ıstersın dımı ama? ıyıce tart ölc bosuna zaman kaybetme bence bende senın yasındayım cunku
Evet evlenmicez zaten ama 3 sene diye konuşmuştuk kndine güveni azaldı karamsar oldu ve bazı özellikleri değişti malesef artk eskisi gibi değil:/ bende uyardım arkadaşı değişebiliyorlar sıkıntı çıkabiliyor
28 yasindaki bi kadin 21 yasindaki bi oglandan nasil hoslanir aklim almiyoMerhabalar,
Ben yakın zamanda olmayacak bir gönül işine büyük mücadele ederek son verdim. Şimdi ise hayatıma kimseyi almama kararı almışken birden biri çıkıverdi. Benden etkilenmiş ve ben de çok beğendim. Hatta kalbime dokundu diyebilirim. Tam aradığım kişi ancak hiç beklemediğim bir engel var aramızda(( Ben 28 o 21. Ben daha küçük gösteriyorum, o ise çok daha olgun görünüyor ve yaşıtlarından çok ileride. Aklımın ucundan bile geçmezdi benden küçük olacağı. Gerçek ve görünen şu ki ikimiz de birbirimize fena halde tutulduk. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız?
yav bi susBen evlendimeşim benden 5 yaş küçük ben 25 o 20 ken tanıştık uzun süre birliktelikten sonra evlendik seninki daha da çıtırmış bayılırım
Niye kızz çıtır seviyorum diye kıskanmayav bi sus
su an senNiye kızz çıtır seviyorum diye kıskanma