Ah bu yaş farkı neden var:/

Sizde karşı tarafın bi hatası yok çoğu kişi 25ten önce evlenmek istemez .
Evet evlenmicez zaten ama 3 sene diye konuşmuştuk kndine güveni azaldı karamsar oldu ve bazı özellikleri değişti malesef artk eskisi gibi değil:/ bende uyardım arkadaşı değişebiliyorlar sıkıntı çıkabiliyor

Evet evlenmicez zaten ama 3 sene diye konuşmuştuk kndine güveni azaldı karamsar oldu ve bazı özellikleri değişti malesef artk eskisi gibi değil:/ bende uyardım arkadaşı değişebiliyorlar sıkıntı çıkabiliyor

Başka şeylerde varsa sıkıntı olmuştur , hayırlısı o zaman .

21 yasındakı genc evlenmeyı dusunurmu? okulu yokmu bunun? ne bılım sen bu yasta evlılık ıstersın dımı ama? ıyıce tart ölc bosuna zaman kaybetme bence bende senın yasındayım cunku

İlerde sorun olmaktan çıkar ama su an evet sorun bence daha 21 yaşında çok küçük en azından bi 7 yıl sonra sorun olmaktan.çıkar.bence

oğlanın burcunu merak ettim.bir tahmin de bulunacağım.oğlak olabilir mi?genelde oğlak burcu erkekleri olgun kadınlardan hoşlanıyor da.yaş olarak olmasa bile kafa olarak olgun kadınları tercıh ediyorlar

Çok şaşkınım ama burcunu bilmiyorum:) Bu arada bundan önce kısa bir ilişkim oldu ve oğlak burcuydu. Aynı yaştaydık ama 18 yaşında gibi davranıyordu dayanamadım. Ama adam beni elde etmek için aklınıza gelmeyecek şeyler yaptı. Zor kurtuldum. Şimdi ise olgun ama yaşı küçük bu adamla nasıl olacak bilmiyorum. Şu an beklemedeyim.

21 yasındakı genc evlenmeyı dusunurmu? okulu yokmu bunun? ne bılım sen bu yasta evlılık ıstersın dımı ama? ıyıce tart ölc bosuna zaman kaybetme bence bende senın yasındayım cunku

Ben evlilik çağındayım ancak o da kafa olarak hazır. Okulu devam ediyor. Ve ben onu beklemeyi göze alır mıyım hiç bilmiyorum. Şu sıralar beklemedeyim, düşünüyorum.

Sizin yaşadığınızı yaşamamak için henüz bir gelecek düşünmüyorum bu kişi ile.Beklemedeyim dikkatlice. Zaman her şeyin ilacı.

İyi yapıyosun bence.. Çok iyi düşünmek lazım biz ara verdik eğer bu uzun arada başkasını sevemez isem iki sene sonra devam etmeyi düşündük çünkü o zaten başkasını sevemem diyo derslerine ağırlık verecek bende bu sene kpss ye çalışıcam.kısmetse olur sonuçta çok kalmamak lazım

Erkek büyük olunca sorun olmuyor peki kadın büyük olunca neden olsun? Olgunluk yaşla alakalı değildir. İki tarafta seviyorsa bırakın insanların ne düşüneceğini.

Kafa yapısı dusuncelerınız bırbırne uyduktan sonra gerisini koyuver şekerimm

Merhabalar,

Ben yakın zamanda olmayacak bir gönül işine büyük mücadele ederek son verdim. Şimdi ise hayatıma kimseyi almama kararı almışken birden biri çıkıverdi. Benden etkilenmiş ve ben de çok beğendim. Hatta kalbime dokundu diyebilirim. Tam aradığım kişi ancak hiç beklemediğim bir engel var aramızda:KK43:(( Ben 28 o 21. Ben daha küçük gösteriyorum, o ise çok daha olgun görünüyor ve yaşıtlarından çok ileride. Aklımın ucundan bile geçmezdi benden küçük olacağı. Gerçek ve görünen şu ki ikimiz de birbirimize fena halde tutulduk. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız?
28 yasindaki bi kadin 21 yasindaki bi oglandan nasil hoslanir aklim almiyo

ben 21 yasindayken de ayni lavantaydim yav, ovunmek gibi olmasin gayet olgundum :KK53: kisilikle alakali bence.. erkek gec olgunlasir kismi da kisiden kisiye degisir..
ben yastan ziyade, nedense, karsindaki kisiyi cok tanimadigin kanisina kapildim.. hizli gelismis sanki biraz?

X