Ah bu yaş farkı neden var:/

Merhabalar,

Ben yakın zamanda olmayacak bir gönül işine büyük mücadele ederek son verdim. Şimdi ise hayatıma kimseyi almama kararı almışken birden biri çıkıverdi. Benden etkilenmiş ve ben de çok beğendim. Hatta kalbime dokundu diyebilirim. Tam aradığım kişi ancak hiç beklemediğim bir engel var aramızda:KK43:(( Ben 28 o 21. Ben daha küçük gösteriyorum, o ise çok daha olgun görünüyor ve yaşıtlarından çok ileride. Aklımın ucundan bile geçmezdi benden küçük olacağı. Gerçek ve görünen şu ki ikimiz de birbirimize fena halde tutulduk. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız?

Benimle sevgilim arasında 4 yaş var.Hiç kendimden yaşça küçük biriyle birlikte olmamıştım, ilk etapta bende acaba olur mu yürür mü diye düşündüm fakat pekala da oluyormuş. Bence yaş çok da önemli değil, önemli olan uyum zira kendi yaşıtım veya benden yaşça büyük olanlar ile yakalayamadığım uyumu onunla yakaladım

sevgili için farketmezde evlenmek için fazla kuçk
buyumesini beklerim dersen iki gonul bir olursa samanlik seyran olurmus :)

Anlaştıktan sonra bence yaş ufak bir ayrıntı hayati değil. Kızkardeşimin eşi kendisinden 9 yaş ufak, evlendiklerinde 34 ve 25 diler, çokta mutlular canım.

Merhabalar,

Ben yakın zamanda olmayacak bir gönül işine büyük mücadele ederek son verdim. Şimdi ise hayatıma kimseyi almama kararı almışken birden biri çıkıverdi. Benden etkilenmiş ve ben de çok beğendim. Hatta kalbime dokundu diyebilirim. Tam aradığım kişi ancak hiç beklemediğim bir engel var aramızda:KK43:(( Ben 28 o 21. Ben daha küçük gösteriyorum, o ise çok daha olgun görünüyor ve yaşıtlarından çok ileride. Aklımın ucundan bile geçmezdi benden küçük olacağı. Gerçek ve görünen şu ki ikimiz de birbirimize fena halde tutulduk. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Pepppsiii yaşatır seni ☺☺☺

Klişelere takılmayın, yaşayın ne istiyorsanız. Evlilik düşünmek için çok erken ama.
Yalnız şu an 21 yaşında, yani bilemiyorum zaman zaman saçma sapan tavırlarının olma ihtimali çok yüksek bu erkeklerin o yaşlarda.

Merhabalar,

olgun görünüyor ama ne kadar? erkekler bayanlara göre zaten geç olgunlaşır sağlık açısından da bir erkek ve bayan arasında en az 5 yaş daha uygunken senden 7 yaş küçük. şu an bazı davranışları sana elbette olgun gelebilir ama öyle anlar gelir ki yaşının gerektiği gibi davranır. sen 28 yaşındasın daha aklı başında bir şeylerin daha farkında ve hayatın ona oranla dahada düzende ama o daha 21 yaşında hala okul çağı, ünv. çağı şu anda onun bir sürü kız-erkek arkadaşları olacak senin yanında her ne kadar olgun davransa da yaşıtlarının arasında kendini bulacak, henüz kendisiyle ilgili keşfetmesi gereken bir çok şey olduğuna eminim. tabi ki birden olmaz diyip kestirip atmamalısın bu yakışı kalmaz fakat benim tavsiyem tüm bu faktörleri bilerek davranman evet şu an yaşadığın şeyi yaşa ama kendini kaptırmadan, onun 21 yaşında henüz çok genç olduğunu unutmadan ama dediğim gibi yinede etkilendiğin birinden kendini birden çekmen ikinize de çok hasar verir bu yüzden bir şeyleri bilerek ama bu çekime de belirli ölçülerde şans vererek devam etmeni öneririm.

Yaş problem değil ama 21 de bir erkek için olgun bir yaş değil. Şuan onu etkilemiş olabilirsin,ama ilerde acısı çıkabilir.
Aşk denilen şey biraz durulduktan sonra yani..
Hayırlısı olsun hakkında

yorumlari okumadim kizlar ne demis ama ben evlenince esim 23 ben 28 yasindaydim aramizda 5 yas vardi ama inan bunu hic hesaplamadik cunku dusuncelerimiz arasinda fark yoktu (onemli olanda o degilmi) su an hala evliyiz :nazar: (6 yildir) ben minyon tipliyim esim uzun boylu kalipli biri... yani yasa takilma dusunce olarak arada mesafe yoksa gerisi gelir :KK36:

Erkekler biraz geç olgunlaşıyor bu yüzden ben böyle bir şeyi tercih etmem ama o yaşta olup olgun olan insanlarda yok değil tabii... Bir bak bakalım belki aradığını bulursun.

Akıl yaşta olsaydı, ohoooooooo.. :eek:
Konuşun bence, ölçüp tartın sonra şekil alırsınız duruma göre..:KK16:
Aşk en önemlisi, YAŞ sonraki iş!:KK51:

Bir adam düşündüm de YAŞ olarak büyük ama HAYAT tecrübesi yok, zorluk ne görmemiş falan işte o benim gözümde daha hamdır/toydur. Bazı insanları hayat büyütür de pekala olgunlaştırır da. Eğer böyle birisi ise, kabul edilir bence.:KK74:

Bana ablami hatirlatti. Evlendiklerinde ablam 28, eşi 21'di. Kaç yıl da çıkmışlar. Çıktıkları yaşı hesaplamak bile istemiyorum. Şu an iki çocukları var ve çok mutlular. Hiç takılma bunlara, aileler takmadıkça sorun olmuyor.

25 ve yukarısı olursa erkeğin yaşı aradaki yaş farkı çok da önemli değil bence de..
21 tehlikeli bir yaş ama.

Şu an güzel gelsede çoğu erkekte bir yaş takıntısı var. Geçen gün otobüste 80'li yaşlarda bir amca hanimindan bahsediyordu. Kadının adı ve ardından benden büyük neyse dedim olabilir o gün 30 dakikalık yolda saydim tam 10 defa benden büyük dedi yaş farkı da 1. Kuzenimin eşiyle konusuyordum bir gün 10 senelik evliler ben yasit zannediyorum. Konu geldi okul yillarini anlatmaya biliyor musun dedi Feyza ablan benden 4 yaş büyük ama sakliyoruz evlilik ilerledikce ki kuzenim 10 senedir evli erkekler bunu düşünüyor. 71 yaşında ki adam 17 yaşında kızla evlenmişti. Karakter önemli ama bunları da gözarda etmemek lazım erkekler bunu zamanla kafaya takiyorlar

Merhabalar,

Meraba canımm..Erkekler biz bayanlardan çok daha geç olgunlaşıyorlar biliyosun ki çocuk gibiler..Bir-iki yaş falan da değil baya 7 yaş fark var aranızda ileride sıkıntı yaratır diye düşünüyorum ben ilişkiniz ciddi bi boyuta geçtiğinde nişan,evlilik vs..Benim eşimle aramda 5 yaş var ama bazen diyorum 7-8 bile olabilirmiş diye sen düşün artık..Mesela evlenseniz iki üç sene içinde sen 31-32 yaşında artık çocuk yapmak istesen anne olmak istiyorum desen o daha 24 yaşında falan olucak baba olmak için erken diye düşünebilir en basitinden bir örnek yani..Senin biyolojik yaşında tik tak tik tak ilerliycek nasıl geçtiğini anlamıycaksın bile.:KK1:

uyumunuz varsa mutluysan yaşın pek bir önemi yok 21 yaş küçük bir yaş değil tabi beklentilerin çatışması olabilir mesela sen evlenmek istiyor olabilirsin o ise hayata tutunmak iş vb. ama bana göre bunlar insanlar düşüncesel engeller kabul etmek isteyen her şekilde karşındakini olduğu gibi kabul eder bununla ilgili film var yasak aşk adında tabi film biraz karmaşık, topluma göre biraz uç bir film. ama filmin son sahnesinde şu mesajı veriyordu ait olduğum yerde ve kişiyleyim. Sen de öyle hissediyorsan insanların düşüncelerine, toplumsal düşünce kalıplarına takılma.

Sen 37 oda 31 olsa tamamda 21 daha cok kucuk. Erkekler cok gec olgunlasiyor. istedigin kadar kefil ol senin gozune hersey normal gozukur suan ama ilerde sorun cikabilir. Tabiki vardir boyle evliler mutlu olanlar istisnalar kaideyi bozmaz.

X