Yoo erkeklerde yapıyor Çeyiz yöreye göre değişir bu yapar erkek tarafı neden yapmicakmis yalnız kizmi yaşıyor o evde...?Akilli kadinmis nolacak ticaret yapmis : )))) kotu niyet gormedim valla. Ceyiz kulturunu reddediyorum da yapilacaksa kiz tarafi yapar zaten niye kv sana ceyiz yapsin ki? Ona takilmadigini anladim da yine de kv ceyiz yapmali gibi bi bakis acin var hic duymadim erkek tarafinin ceyiz yaptigini
Erkek tarafi dugun yapar evi acar evin kaba esyasini dizer ondan olabilir mi sekerimYoo erkeklerde yapıyor Çeyiz yöreye göre değişir bu yapar erkek tarafı neden yapmicakmis yalnız kizmi yaşıyor o evde...?
Bu yöreye göre değişir ayrıca benimle konuşurken şekerim li falan konusmazsaniz iyi olur hiç hoslanmam lakayit konusmalardanErkek tarafi dugun yapar evi acar evin kaba esyasini dizer ondan olabilir mi sekerim
Aynisini annemiz yapsa ne olucak canim satsin deriz kayinvalide olunca aaa olmaz ama der yakmak isteriz..
Bosverin yahu takilmayin ufak seyler bunlar ben art niyet gormedim
başkasına satmasıda doğru değilki. insan çocuğun aldığı şeyi 5 tl için başkasına neden satar. madem yenisi gelebiliyor gelince onu versinler beğenen kişiye. ama ben gene söylüyorum amaç etrafa bişiler alıyorum diye göstermek. ki sattığı kişiye de çıkartıp göstermiş bakın bunu aldım die. herşeyi kendi yapan gençlere yardımda bulunulmadığı gibi etrafa yapıyormuş gibi gözüküyorlar ya sinir oluyorumhiç alakası yok annem de böyle bi paçozluk yapsa 5 lira kâr ettim diye bide abuk laf etse alır lafını oturur aşağı, terbiyesizliğin cevabı bellidir o yaptı bu yaptı farketmez en azından benim için
satıcı kadın zaten aynı maldan getirecekmiş, madem sattın bide kar ettin bari bunu dillendirme kızın haberi olmasın, yeni mal gelince al yerine koy o kadar basmadı demek kafası
başkasına satmasıda doğru değilki. insan çocuğun aldığı şeyi 5 tl için başkasına neden satar. madem yenisi gelebiliyor gelince onu versinler beğenen kişiye. ama ben gene söylüyorum amaç etrafa bişiler alıyorum diye göstermek. ki sattığı kişiye de çıkartıp göstermiş bakın bunu aldım die. herşeyi kendi yapan gençlere yardımda bulunulmadığı gibi etrafa yapıyormuş gibi gözüküyorlar ya sinir oluyorum
Aynisini annemiz yapsa ne olucak canim satsin deriz kayinvalide olunca aaa olmaz ama der yakmak isteriz..
Bosverin yahu takilmayin ufak seyler bunlar ben art niyet gormedim
ne kadar densiz bir kadın. adeta benim k.valide. saçma sapan espriler yapıp densiz densiz konuşmaya bayılır. 5tl kar ettim söylenecek şey midir? bilemiyorum ben kendi ailemde gelinlerle böyle saçma sapan konuşulduğunu görmedim. o yüzden ben de çok yadırgıyorum. kırılmakta haklısın. ben de benimkinin garip hallerine kırılıyordum başta ama şu anda takmamayı öğreniyorum yavaş yavaş. hele ki eşime hiiç anlatmıyorum. çünkü bahsetmiş olsam kötü niyet görmeyeceğini biliyorum. zamanla sen de alışacaksın canım.
Bence takmakta haklısın canım ayıp etmiş tabiki fakat canını sıkmaya değmez, annecim sayemde ticarete atıldınız vs gibi inceden bir laf sokarsın olur biter o da anlarsa tabi çünkü böyle tiplere ne söylesen kar etmiyor sırıtıp suratına bakabiliyorlar hala.. Burdaki takma boşver zaten sen alcaksın diyen tipler de aynı şey başlarına gelse senden farklı olmıcaklar merak etmehepimizde aynı hormonlar var coolluk taslamanın alemi yok
hiç alakası yok annem de böyle bi paçozluk yapsa 5 lira kâr ettim diye bide abuk laf etse alır lafını oturur aşağı, terbiyesizliğin cevabı bellidir o yaptı bu yaptı farketmez en azından benim için
satıcı kadın zaten aynı maldan getirecekmiş, madem sattın bide kar ettin bari bunu dillendirme kızın haberi olmasın, yeni mal gelince al yerine koy o kadar basmadı demek kafası
Ya kırmadan belli ediyorum hep tepkimi, cevaplarım hep öyle. Ama sadece bu olay için değil genel olarak var rahatsız edici davranışları. Bile bile mi yapıyor huyumu böyle bilemedim ama kesinlikle saf değil aksine kafa zehir maşaallah