Ben almış satmış bunda değilim de sadece yaptığı zoruma gitti. Teşekkür ederim yorumunuz için gerçekten. Takmıycam artık bundan sonra hiç çünkü böyle ufacık şeylerden tadım kaçıyor yok yere.kayınvalden ayıp etmiş tabiki ama kafana takma bosver ufak sorunlar bunlar hic bişey senden kıymetli degil umrunda olmasın önemseme o zaman daha az üzülürsün cnm
aynen amaann dünya malı alsa ne satsa ne bosver umursamıycaksın ozaman mutlu olursunBen almış satmış bunda değilim de sadece yaptığı zoruma gitti. Teşekkür ederim yorumunuz için gerçekten. Takmıycam artık bundan sonra hiç çünkü böyle ufacık şeylerden tadım kaçıyor yok yere.
Hayır çeyiz yapması yada alması değil tatlım fikrimi sormasıydı beni mutlu eden. Çünkü genellikle sormazAkilli kadinmis nolacak ticaret yapmis : )))) kotu niyet gormedim valla. Ceyiz kulturunu reddediyorum da yapilacaksa kiz tarafi yapar zaten niye kv sana ceyiz yapsin ki? Ona takilmadigini anladim da yine de kv ceyiz yapmali gibi bi bakis acin var hic duymadim erkek tarafinin ceyiz yaptigini
Aynen öyle canım. Mecbur değil tabiki. Ben de talep etmedim zaten. Ama durduk yere böyle yapınca üzüldüm sadece. Hiç almasaydı da bana neden almıyor demezdim aklıma da gelmezdi.Iyide benim bildigim ceyiz nevresim kiz tarafi halleder.mecbur degil ki
Bosverin.birdaha sorarsa anne canin nasil istiyorsa oyle al almasanizda olur diyin..umrunuzds olmasin yaniAynen öyle canım. Mecbur değil tabiki. Ben de talep etmedim zaten. Ama durduk yere böyle yapınca üzüldüm sadece. Hiç almasaydı da bana neden almıyor demezdim aklıma da gelmezdi.
ahah istemsiz ama sitem dolu güldüm
acaba beğenmediğinizimi düşündü kv.niz.aksi takdirde 5 lira için niye böyle bir şey yapsın ki.
ben de kv adayıyım.oğlum eylülde evlenecek ve birşeyler yapıyorum.(tek çocuk olduğu için)nevresim takımı bende aldım.biri markalı pamuk saten,diğeri markasız ranforce.gelinime gösterdim.benim vardı dedi.ama teşekkür etti.ne bileyim beğenmedi,diye düşündüm.buna rağmen,böyle bir şey yapmam,kv.değişik biriymiş...
bi senin gibi olamadım da yanarım yanarım ona yanarım :)yerinde olsam madem bu kadar muhtaçsın der çıkarır 20 lira verirdim yeminle
Yaaarkadaş her şeyi mecbur olduğumuzdan mı yapıyoruz kızın zaten ceyizi vardır, sıkıntı aldığı şeyi satması bir de 5 lira kâr ettim diye anlatması, duyan da bi para zanneder küçük hesaplar yapan insanları hiç sevmem, madem ulu orta gösterdi biri de beğendi almak istedi, münasibi Hayır satamam onu gelinime aldım demesi idi
almak zorunda değil derken sanki kız ille al demiş gibi yazıyorsunuz ha
yerinde olsam madem bu kadar muhtaçsın der çıkarır 20 lira verirdim yeminle
bi senin gibi olamadım da yanarım yanarım ona yanarım :)