• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah aşk ah imkansızlıklar

Adam hoşlanmış kesinlikle normal gibi görünmüyor.Korkuları var demek ki evli zannettim ben de evli değilse de başından bir olay evlilik geçmiş karar veremiyor gibi.
Aklıma geldi dün izledim hatta Özcan Denizin:İkinci şans filmi vardı açıp izlesin arkadaş tavsiye ediyorum kendini bulacaktır.Bu filmde bahsi geçen konular da var tek fark burda ki sorun biraz kadında.

Sanırım iş yoğunluğu ve mesafe uzak tutuyor ikisini.
E böyle olunca da birbirlerini tam tanıma şansı olmuyor. Olmayınca da hadi evlenelim denmez ki adam küçük değil 42 yaşında

Adam hoşlanmış kesinlikle normal gibi görünmüyor.Korkuları var demek ki evli zannettim ben de evli değilse de başından bir olay evlilik geçmiş karar veremiyor gibi.
Aklıma geldi dün izledim hatta Özcan Denizin:İkinci şans filmi vardı açıp izlesin arkadaş tavsiye ediyorum kendini bulacaktır.Bu filmde bahsi geçen konular da var tek fark burda ki sorun biraz kadında.

Adam hoşlanmış dediniz ya uçuyor şimdi havalarda :)
Allah herkesi umduğuna kavuştursun

Amin inşallah herşey gönlünce olur inşallah.Aşk kolay bulunmuyor maalesef.

Çok temiz niuetli bir kızcağızdır.
Son ilişkisinden sonra ilk kez aşık olmuş. Kelebek gibi uçuyor. 30 yaşında koca ksdınsın zıplama ilkokul çocuğu gibi diyorum da dinlemiyor.
Sevdiğini kalbinde olduğunu biliyim yeyrr ne isterim ki başka diye dolaşıyor.
Sağolun sizi şahsınızda tüm yorum yapan hanımlara teşekkür ederim.

Yok evli değil. O kesin.

adam bence evli. O kadar emin olmayın. Ya da başka bir ilişkisi var.

Açıkçası bu kadar abartılı sevgi gösterilerinde bulunup, bu ilişkinin adını koymayan adam bana güven vermezdi. Hayatıma alabilmem için daha büyük verilere ihtiyacım olurdu. Annemi de alır giderdim o zaman yanina

Bence adamın hoşuna gitmiş ilgi , hepsi bu.
42 yaşında bir adam öyle yanağa dokunmalar, hasret aşk beklenti sohbetleri, alından öpmeler falan çok anlamsız.
Evlenmek istediği, kalbinin çarptığı kadını görse tutar kolundan nikaha da götürür, duygularını da bas bas bağırırdı.
Ya adam evli, ya ciddi ilişkisi var ya da yaşı ve yaşanmışlıkları gereği öyle uzaktan mail atayım, mektup yazayım bu saatten sonra ergen gibi uzak mesafe ilişkisi yaşayayım kafasında değil.
Aşk, heyecan bunlar güzel duygular evet ama 42 yaşında bir adam öyle gözlerini uzaklara dikip konuşup alından öpüp gitmez aşık olmuşsa tutar elinden tüm dünyaya haykırır.

Şuraya kalıbımı basarım ki bu adamda bir iş var eğer yazılan herşey eksizsiz ise tabi..
.Arkadaşınızın bilmediği bir durum var...

Bu adam 42 yaşına gelmiş, bu kızla bu kadar görüşmüş cinsellik yaşanmamış...Bu yaşta bir adam bunu kesinlikle ister...Arkadaşınız bunu yaşamış ve söylemiyor olabilir bence...Yaşamadılarsa da alnından öpmeler falan 2 ihtimal var
Ya bu adam gay ya da bunun zaten doyasıya yaşadığı bi ilişkisi var.
Evli olmadığına kesin emin misiniz bi kere? Belki de boşanma aşamasında bu adam..O konuya hiç.girmeyelim demiş zaten...

Erkeklerin cümlelerini iyi anlayın bi kere. Ne demiş? İstediğin zaman gel ara falan...Bu şu demek yawrum ben senle ciddi düşünemem başka bi olayım var ama seni de arada renk yaparım reddetmem...

Hiç inanmadım 42 yaşında oyle liseli aşık olamaz bi erkek...

adam bence evli. O kadar emin olmayın. Ya da başka bir ilişkisi var.

Açıkçası bu kadar abartılı sevgi gösterilerinde bulunup, bu ilişkinin adını koymayan adam bana güven vermezdi. Hayatıma alabilmem için daha büyük verilere ihtiyacım olurdu. Annemi de alır giderdim o zaman yanina

Evli olduğuna daie bir ceei yok elimizde. Ne sosoyal medyada ne reel hayatta

Bence adamın hoşuna gitmiş ilgi , hepsi bu.
42 yaşında bir adam öyle yanağa dokunmalar, hasret aşk beklenti sohbetleri, alından öpmeler falan çok anlamsız.
Evlenmek istediği, kalbinin çarptığı kadını görse tutar kolundan nikaha da götürür, duygularını da bas bas bağırırdı.
Ya adam evli, ya ciddi ilişkisi var ya da yaşı ve yaşanmışlıkları gereği öyle uzaktan mail atayım, mektup yazayım bu saatten sonra ergen gibi uzak mesafe ilişkisi yaşayayım kafasında değil.
Aşk, heyecan bunlar güzel duygular evet ama 42 yaşında bir adam öyle gözlerini uzaklara dikip konuşup alından öpüp gitmez aşık olmuşsa tutar elinden tüm dünyaya haykırır.

Doğeu diyorsunuz bu yazdıkladınızı whatsaap dan atayım kıza. Ah eekeklee ah

Şuraya kalıbımı basarım ki bu adamda bir iş var eğer yazılan herşey eksizsiz ise tabi..
.Arkadaşınızın bilmediği bir durum var...

Bu adam 42 yaşına gelmiş, bu kızla bu kadar görüşmüş cinsellik yaşanmamış...Bu yaşta bir adam bunu kesinlikle ister...Arkadaşınız bunu yaşamış ve söylemiyor olabilir bence...Yaşamadılarsa da alnından öpmeler falan 2 ihtimal var
Ya bu adam gay ya da bunun zaten doyasıya yaşadığı bi ilişkisi var.
Evli olmadığına kesin emin misiniz bi kere? Belki de boşanma aşamasında bu adam..O konuya hiç.girmeyelim demiş zaten...

Erkeklerin cümlelerini iyi anlayın bi kere. Ne demiş? İstediğin zaman gel ara falan...Bu şu demek yawrum ben senle ciddi düşünemem başka bi olayım var ama seni de arada renk yaparım reddetmem...

Hiç inanmadım 42 yaşında oyle liseli aşık olamaz bi erkek...

Bizim kız aşk peşinde. Kendinxe buöunca da saehoşa dönmğş. Allahı var adam kullanacak kendi için bir şeyşee yapacak ortama getirmemiş hiç olayı.
Allah sonjnu hayra çıkarsın

Memuruktan cikmaya gerek yok ki.memur kişi, eş durumu gerekcesi ile 5 seneye kadar (4 de olabilir tam hatirlayamadim) yurtdisinda kalabiliyor. Ben 1 sene kaldim mesela. Ammaa işte sizin arkadasin durumunda ortada fol yok yumurta yok. Düğün yok dernek yok. Hels iş ciddilessin. Evlensinler. Gitsinler yurtdışına. Bakti hersey iyi gidiyor. 5 sene sonra verir istifasını..
Ahhh Aah..Bunu neden daha önce duymadım ben.Neden daha once açık açık konu açmadım.Neden sadece bahsini geçirdim konularda...Öyle pişmaım ki...Bu çıkmazda ben de kalmıştım maalesef saçma bir çekinceye girmişim..

Sordum şimdi dedin mi istifa etmem filan diye
Öyle bir iey dedirrmedi ki zaten bu kadar uzaklıkla çok büyük sıkımtı çıkar demiş bizimki de niye kötü tarafından bakıyorsun deyince bu işleeim doğası böyledir. Özlem girtikçe büyür beklemti artar ve kişiler birbirleeine girerler demiş.
Adamda o yürek yok bence.Şimdilik çok umutlanmasın ama arada gerçek bir sevgi varsa gitsin bence yurtdışına ücretsiz izinle.

Bu adam tekin ayak çıkmayacak gibi..İzlesin..Çok düşünse araya zaman koymaz.Dönüşünde hep arardı.

Back