Aylar sonra adam bayram tatili icin turkiyeye geldiğinde karşılaşıyorlar. Bu süre zarfında hic mail, mesaj, konusma yok mu? Hic haberlesme olmadan nasıl bi iletisim sekli bu
Sıradan olmadığı kesin ama yurtdışına çıkamayacak arkadaş,adam da biliyor,net adım atamıyor,gibi görünüyor buradan bakınca.
Uzaktan görüşselermiş şimdi görüşmek kadar kolay birşey mi var film tadında yaşamaz istiyorlar heralde
Sanki adam evli gibi hissettim
Mesafe cok zor ve kotu birsey..ya baska beklentisi olacak adamin cinsel anlamda ya da ciddi bir adim atamiyor
Arkadaşın, abartılı bulduğunu sanırım ona da söylemiş olacak ki ,adam cesaret edemiyor.Bir takım hisleri olsa dahi bu işe girmekten mi kendini geri çekiyor diyorsunuz.
Ben de çok iatiyorsa istifa et gel desin. Çık memurluktan git dedim. Abaryılı buldu bunu.
Memuruktan cikmaya gerek yok ki.memur kişi, eş durumu gerekcesi ile 5 seneye kadar (4 de olabilir tam hatirlayamadim) yurtdisinda kalabiliyor. Ben 1 sene kaldim mesela. Ammaa işte sizin arkadasin durumunda ortada fol yok yumurta yok. Düğün yok dernek yok. Hels iş ciddilessin. Evlensinler. Gitsinler yurtdışına. Bakti hersey iyi gidiyor. 5 sene sonra verir istifasını..
Arkadaşın, abartılı bulduğunu sanırım ona da söylemiş olacak ki ,adam cesaret edemiyor.
Adam uzak ilişkiden dem vuruyor.Sordum şimdi dedin mi istifa etmem filan diye
Öyle bir iey dedirrmedi ki zaten bu kadar uzaklıkla çok büyük sıkımtı çıkar demiş bizimki de niye kötü tarafından bakıyorsun deyince bu işleeim doğası böyledir. Özlem girtikçe büyür beklemti artar ve kişiler birbirleeine girerler demiş.
Adam uzak ilişkiden dem vuruyor.
Ya evlilik tarzı bir olaya henüz sıcak bakmadığı için net adını koymamış,
Ya da gerekli samimiyeti kızdan alamamış.
Adamın kalbinde gibi ama uzak olduğu için başka ilişki ihtimali de olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?