Yahu iftira atmamışsınız,ne ahı ne ahı...Merhaba sitede yeniyim bir sıkıntıdayim. Eski eşimin ahını almıştim. Nişanlılık sürecinde ben genelde soğuk bir insandım . O da biraz capkindi. Ben herşeyi büyütüyordum. Ancak bir türlü guvenemiyordum. Ayrılık çok oldu Nisan atmak istedim aileler müsade etmedi. Evlendik nisanliyken aldatmalarini öğrendim . Sürekli paralı kadınlara gitmiş. Hamile kaldım ancak sürekli kavga ediyorduk. Durumu çok iyiydi ancak kiraya çıktık. Eski bir evdi ailesine yakındı. Çocuk oldu ancak çok soğuktu. Ben de sürekli kavga ediyordum o bana vuruyordu. Artık çok saygısız bir hal almıştı. Ailelere anlatıyordum . Hatam buydu ve sinirlenince hakaret ediyordum. Boşanmayı sürekli dile getiriyordum ancak aldatmalari devam etti ben affettim. Değer vermiyordu sevmiyordu hissediyordum. Bir kez yine evden gitti ve ben yine aldatmaya gittiğini düşünüp ailelere böyle söyledim ancak gitmemiş çok ah etti ben de çok hatalar yaptım şimdi sanki ahi tutmuş gibi hissediyorum. Ettiği bedduaları yaşıyorum o da mutlu evlilik yolunda . Evlenmez onunla kimse diyordum bekar genç güzel bı kızla evleniyor ben ise onun beddualarini yaşıyorum. Ne yapabilirim helallik almak da istemiyorum. Bir çözüm ariyorum
Ne gibi hatalardan bahsediyorsunuz mesela ?Arkadaşlar Durum şu benim de hatalarım çoktu benim gibi bir gelinle imtihan oluyoruz ahı tuttu gibi geliyor sanki onun ahını yaşıyorum hatalarım çoktu
Küçük şeyleri büyütmek maddi konuları büyütüp kavga çıkarmakNe gibi hatalardan bahsediyorsunuz mesela ?
Ee aldatmak ne? Zaten nişanlıykende çapkınmış. O adam değilmiş zaten. Sen kavga etmesende aldatacaktı.Küçük şeyleri büyütmek maddi konuları büyütüp kavga çıkarmak
Ya hu saçmalamayın, adam hovarda, zampara bir pisliğin teki. Huylu huyundan vazgeçer mi? O kadını da aldatacak.Küçük şeyleri büyütmek maddi konuları büyütüp kavga çıkarmak
Alın tabi sen beni aldata aldata doyamadın ama ben sana haksızlık ettim, yanlış yer bilgisi verdim, beni affet deyin. Bu veballe yüzünüz gülmez sizin.Bilmiyorum helallik mi alsam bilemedim
İletişime geçmek için bahane aramayınBilmiyorum helallik mi alsam bilemedim
Zaten çocuktan dolayı mecbur iletişimdeyiz iletişimde olmak ta istemiyordum ancak mecburen iletişimdeyiz bahane değil yanjİletişime geçmek için bahane aramayın
Adam arsızca mutlu olmuş. Sizde kimseyi bulamamışsınız ah çektiğinizi düşünüyorsunuz. Asıl merak ettiğim hamileydiniz bebek ne olduMerhaba sitede yeniyim bir sıkıntıdayim. Eski eşimin ahını almıştim. Nişanlılık sürecinde ben genelde soğuk bir insandım . O da biraz capkindi. Ben herşeyi büyütüyordum. Ancak bir türlü guvenemiyordum. Ayrılık çok oldu Nisan atmak istedim aileler müsade etmedi. Evlendik nisanliyken aldatmalarini öğrendim . Sürekli paralı kadınlara gitmiş. Hamile kaldım ancak sürekli kavga ediyorduk. Durumu çok iyiydi ancak kiraya çıktık. Eski bir evdi ailesine yakındı. Çocuk oldu ancak çok soğuktu. Ben de sürekli kavga ediyordum o bana vuruyordu. Artık çok saygısız bir hal almıştı. Ailelere anlatıyordum . Hatam buydu ve sinirlenince hakaret ediyordum. Boşanmayı sürekli dile getiriyordum ancak aldatmalari devam etti ben affettim. Değer vermiyordu sevmiyordu hissediyordum. Bir kez yine evden gitti ve ben yine aldatmaya gittiğini düşünüp ailelere böyle söyledim ancak gitmemiş çok ah etti ben de çok hatalar yaptım şimdi sanki ahi tutmuş gibi hissediyorum. Ettiği bedduaları yaşıyorum o da mutlu evlilik yolunda . Evlenmez onunla kimse diyordum bekar genç güzel bı kızla evleniyor ben ise onun beddualarini yaşıyorum. Ne yapabilirim helallik almak da istemiyorum. Bir çözüm ariyorum
İletişime geçmek istemiyorum yani helalik te almak istemem çünkü mecbur sürekli iletisimdeyiz.Acaba siz eşiniz evlilik yoluna girince eşinizle iletişime geçmek için kendi içinizde bir bahane mi arıyorsunuz acaba. Eşiniz dediğiniz gibi defalarca sizi anlattıysa ben sizin yerinizde olsam affetsem bile dediklerinizden daha fazlasını yapardım. Elimden içtiği suyu zehir ederdim. Allah aşkına kendinize gelin be kadar kötüsünüz de aldatılmayı hal ettiniz.en baştan evlenmeseydik sizinle. Böyle insanların ahı tutmaz. Öyle bir geline denk geldiyseniz de kendinize ne yapılmasını istiyorsanız o geline yapın o zaman. Onu en iyi siz anlarsınız
Ayaklarını yıkamayı deneyin...Bilmiyorum helallik mi alsam bilemedim