• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

memnun oldummm büşraa

Son düzenleyen: Moderatör:
bende memnun oldum canım kaydirigubbakcemile5
aynen burcums sezonda hele sandalye yüzü görmezdim şuan internette sörf yapmaktan başka bişi yapmıoz maaşta yok kötü durum yanii

Son düzenleme:
cnm benım tuttuğum yer esenlerde öle normal bı cafe ama ortam süper ısıklandrması falan süper yanı

benım adım zarif ama ısmımı deme cnm böcuk de yeterlı

herkes h gelmış dun sinirlendım bugun işe gelmıycekstım nerdeyse ama sızden kopamadımm baska ıste net olmazsa naparım dedım

ben ssk ıptal etmen paramı kesın dedım mıllet küfür eder gıbı fıkrını söledı bende rıca ettım kendı dedı napalım dıe ssk kesmen ddım dun lıste yapmış beım adım yazıyo ssk ıptal olcaklardan ondan sınırlendım ama bıgun kessın hemen bırakcm işi:(

bende bakırköyde bi yer düşünmüştüm böcükcüüm esenler bana uzak kalır gibi k.çekmece de oturuyorum çünkü. Tuttuğuna göre nişan yakın heralde şimdiden hayırlı olsun canım :nazar:

Günaydın kızlar,

Bizimde işler fena, eskiden 1 dk oturamazdım şimdi iş yok ne yapsam diye düşünüyorum...

Bu arada Gasoline geçmiş olsun canım, bende senin gibiyim çok çabuk has olurum. :(

canım sağolasın, sen de dikkat et kendine, gerçi ne kadar dikkat et denirse densin bünye zayıf olunca oluyo işte :(

geçmiş olsun dikkat et kendine

sağol aysunt :1hug:

tatlım hemen sinirlenme işi bul öle cık sen onu ayazda bırak gerçi ayıp ama bazen hakediyolar olmadı şikayet edersin sen daha iyi bilirsin ama bu durumları ssk cok önemli heleki biz gencler için zaten asgaraiden gösteriyolar :oklava:

böcüğüm yapma ya canım, ya bu iş verenler krizi bahane edip elinden geleni yapıyorlar... kötükedihüso

büşra benimde adım anlayacağım üzere Burcu, memnun oldum.

ya ssk kesilmesin çok haklısın o önemli baya. bide kızlar bazı iş yerleri işten çıkarma tazminatı ya da kıdem tazminatı ödememek için 1 sene dolmadan önce ssk dan çıkış yapıp 1-2 gün sonra tekrar giriş yapıyomuş ssk'nın resmi internet sitesine girip sorgulama yapın mutlaka öyle bişi varsa mahkemeye verip tazminat alınabiliyo sanırım

mujdecı ben sözlumden ayrıldımm cnm gecen yıldan bahsedıyorum sana yanı o yuzden tuttum dedım neysem:(
666 tl suan ssk brut ücretım
3 yıldr calısıyom 8 aylık daha ssk 1 yıl olsun dıe cabalıyom zatı

pardon ya bilmiodum özür :utangac:
peki son 3 yıldır aynı yerde mi çalışıodun. Nasıl ödemezler ya şikayet etmek lazım bunları kötükedihüso

mujdecı ben sözlumden ayrıldımm cnm gecen yıldan bahsedıyorum sana yanı o yuzden tuttum dedım neysem:(
666 tl suan ssk brut ücretım
3 yıldr calısıyom 8 aylık daha ssk 1 yıl olsun dıe cabalıyom zatı

ay kıyamam canım ya :( valla çok üzüldüm.. sabret şekerim o zaman ya 3-4 ay daha ama tabi ki ssk nın kesilmesine müsade etme!

canım patronlarım ya, kızlar hepinizi buraya alalım ya, insanlarla uğraşmak her yerde zordur tabi benimde mesai arkadaşlarımla ilgili sıkıntılarım oluyo ama en azından bu tarz dertlerim olmuyo, hepsinden(müdürüm ve patronlarım) Allah razı olsun demek istiyorum şu durumda..

böcüğüm sizinkilerde çok insafsızmış tam şikayetlik yani...

Gasoline sevindim senin adına ne güzel... Bizim ki çok kötü 5 dk geç kalınca ihbarname veriyorlar, cenazede bile 3. gün aradılar ne zaman gelceksin diye sordular... Her tarafta kamera ve ses kaydı var... Çok bunaldım çok :(

1 yıl calıstım cıktım sonra gerı çağırdılar geldım martta 2 yıl olcak yenı başladığımla ustelık 2 yıldr ne zam aldım ne bısey ssk ıcın koştum peşlerınden sımdı ıse böle oldu neyse yaa boşverın cnm cok sıkkın cokkk

yahu gece bana bıseyler olıyy dun gece sureklı mıdem bulandı sonra bı ara uydum bıanda öksürekle uayndım nerdeyse mıdem cıkcaktı ayy sankı bırı boğazladı sandım neyse gectı ama uyamadım gece bıde cok ufak şeyı bıle ben kafama cok takarım

Bende öyle böcüğüm bir şeyi kafama taktığım zaman sabahı ederim...
Canım istersen, bu gecede bir bak kendine olmazsa bir doktora görün.

o mide krampları falan hep stres üzüntü korku tarzı durumlardan oluyo bende de çok var malesef.

Back