• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

my.php

saten yaz içinde uygunmu canım yakmazmı adamı bende satenleri çok seviyorum becerebilirsem bir iki resim ekleyim

saten yaz içinde uygunmu canım yakmazmı adamı bende satenleri çok seviyorum becerebilirsem bir iki resim ekleyim

cnm saten yazında kullanılabılır ama carsafı deıl sonucta hopp dıye nevresımın ustunde yatmıycan ama sonbahar kış gıbı daha uygun cok hosuna gıderse yaatğıın kenarlarına ı kıstr hıcbısı olmaz kullan anam ben kullanırım yakrsada pıke sereerım denemek lazımm :utangac:

valla böcükcüğüm benim aileminde öyle şeylerde gözü yoktur ama ben tek çocuğum ilk ve tek mürüvetleri olcam için hiç bişeyleri eksik olmasın diyebilirler belki...:utangac:
bide benmkinin ailesinin durumuda çok çok ii diil bide demişsin ya sevgilin alsın die sevgilimde şehir dışında okuyo zaten aldığı harçlıklar ancak kendi masraflarına yetiyo ondan böle bişi isteyemem:çok üzgünüm:
offf kafam çok karışık hayırlısıyla bi atlatsaydık....:uhm
:

sulatn sımdı ben verım dıycem kabul etmıycenn sen aıleın tek kızısın belkı dıyon ama stres yapma cnm belkı sandığuın gıbı olmazz bence onlar takar sana merak etme
bızde gelınızmı alırken tek kızımız cok becerıklı sunu bunu aldık dedıler ama fos cıktı herseyı bız aldıkk
sen hıc dusunmee emınım atlatcaksınnn kahveyı kım yapcak kız benımkını ablam yapmıstıı

böcüğüm saolasınna.s.
kahveyi bilmiomki kimm yapar? sülalede en güzel kim yapıosa onu çaırıp yaptırırım artık:roflol:
nese fıstıklar şimdilik ben kaçar hepinize çoook teşekkürler...a.s.

elart yatak ortusu fıyatı yazdım ama unutum 450 olmsı lazım saten nevresım hedıyelı

ya bak bende ne düşünüyorum çok şık bir perde yaptırıcam aynı perdenin tül modelinden yatak
üstüne cibinlik yaptırayım diyorum belki yorgan üstüne de bir kılıf yapptırırım yine tülden nasıl olur sence daha değişik daha güzel olmazmı

arkadaşlar nevresimleri veya yatak örtülerinizi tam saten almayın çok kayıyo ve rahat değil düzeltmesi bile sinir bişey..ama yarı saten yarı pamuklu olan var onlardan alabilirisniz

1 yıldır çıkıyoruz yakında askere gitcek askerlik bitsin benim üniversite bitsin o işleri toplasın offffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffff çok var :'(

7357pretyys1.th.jpg

bu kahvaltı takımı kütahya porselenin. günlük yemek takımımla teflon tenceremin deseni bunun aynısı sizce nasıl kızlar kahvaltı takımınıda bundan alayımmı yoksa bütün mutfak aynı desen bayarmı?-tatlicadiarzu-

7 yıldır çıkıyoruz ,1senedir nişanlıyız ,arada askerlik var oda 15 ay ,derken 10 senenin sonunda 10 gün 10 gece bir düğün yapacaz heralde:))))))

sen bilirsin canım ama benimki ayrı ben iki farklı takım beyenmiştim birisi yemek takımı birisi kahvaltı ama zevk meselesi hepsi takım olsun isteyenlerde olabilir

Back