- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrrr günaydın bizim bugün sevgilimle 10.ayımız bitttiii çok mutluyum yaaaakaydirigubbakcemile2Allah hepimize sağlık sıhhat huzur mutluluk versinn:asigim::asigim:
:teselli: üzülme bu işler kısmet mutlaka vardır bundada bi hayır..yaş kaçki
günaydın uğur böcüğüa.s.her hayır gibi görünende bi şer her şer gibi görünende bi hayır vardır.seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah.hiçbişey uğruna kendini üzdüğüne yıprattığına değmiyoa.sayy benım bugun nışanım vardıı sözlumden ayrılmamış olsaydımmm
ya bişey sorucam buraya eklediğiniz yatak örtüleri gibi istemiyorum ben tülüsüydü perdesi şatafatlı istemiyorum onun yerine sade bişey isteiyorum hem pike hem yatak örtüsü çalışacağım için gerek bile görmüyrum olmasın ne gereği var geçen sene tanıdığımız aldı sadece çeyizde serdi bidaha yok uyku seti kullanıyorlar.onun yerine nevresim takımı alırım daha mantıklı
saolun cıceklerım (bende böcukum)
bazıları sadelıkten yana sızın gıbı ben yatak ortumu ama sadece yatak ortumu öle tullu ısıtyom gelınlık gıbı cunku pıke ve nevresımler zaten cok sade evlılık ılk zamnlarında serrmek ıcn ıcmde kalmasın dedım öle yanı daha almadım ama
saolun cıceklerım (bende böcukum)
bazıları sadelıkten yana sızın gıbı ben yatak ortumu ama sadece yatak ortumu öle tullu ısıtyom gelınlık gıbı cunku pıke ve nevresımler zaten cok sade evlılık ılk zamnlarında serrmek ıcn ıcmde kalmasın dedım öle yanı daha almadım ama
tabıkı verebılırsın cnm ben sımdı sana ozel msj atam cok super seyler var kargo beles urun gerı ıade olabılır