Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaaaaah ah benimde çok var daha aşkıma kavuşmama yedi yıldır sevgiliyiz (liseden beri) önümüzdeki hafta sonu sözümüz var seneyede nişan bakalım daha düğün tarihimiz yok benide alcakmısınız aranıza
ne sevgülüm ve ne nişanlım okul bitmedende düşünmüyorum
isteyenimde çok ama ben korkuyorum evlenmekten sevmekten bakalım ne olacak ikinci yalnız yılıma giriyorum 1. yıl geçmez heralde birinden biriyle çıkarım dedim ama azmettim ve başardım
çünkü gerçek manada derslerme engel oluyo
bu sene okul son inş.
hayırlsı bakalım
benide alırsınız deil mi??
doğru diyon canım bende istemiorum herşey takım olsun.bizim burda bi çeyiz mağazasında karacanın kahvaltı takımları indirime girmiş 185 ytlye.fisfisfisnasıl sizce bu modeller:uhm:sen bilirsin canım ama benimki ayrı ben iki farklı takım beyenmiştim birisi yemek takımı birisi kahvaltı ama zevk meselesi hepsi takım olsun isteyenlerde olabilir
kızlarrrrr günaydın bizim bugün sevgilimle 10.ayımız bitttiii çok mutluyum yaaaakaydirigubbakcemile2Allah hepimize sağlık sıhhat huzur mutluluk versinn:asigim::asigim:
olsunn arkadaslarrr sayılı gunler cabuk gecerr ben paşaaamııı 4 yıl bekledım bakk allahın ıznıyle seneye dugunum varrr gecerr gecer neler gecmıokııı hayatımızdann
gusel bı topıc benı almazsınız yanınıza bılırımmde ben de öle bı morel olayım dedım sızea.s.a.s.
damsız girilmiyo şekerim:roflol: önce bekleyeceğin bir yiğit bul gendine:dilcikar:bak hepimiz bekleşiyoz burda:Saruboceq:
QUOTE=Huli81;3659785]bende kimsede yok :-((((((
arkadaslarimin cogu yasitlarim benden kücükler hep evlendi nisanlandi vs :-((((((((((((((((
bu kahvaltı takımı kütahya porselenin. günlük yemek takımımla teflon tenceremin deseni bunun aynısı sizce nasıl kızlar kahvaltı takımınıda bundan alayımmı yoksa bütün mutfak aynı desen bayarmı?-tatlicadiarzu-
damsız girilmiyo şekerim:roflol: önce bekleyeceğin bir yiğit bul gendine:dilcikar:bak hepimiz bekleşiyoz burda:Saruboceq:
günaydınn bayanlar nasılsınızz???