• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

kızlar meraba benide alırmısınız aranıza:sm_confused:
bende sizin gibi beklemek zorunda kalanlardanım:çok üzgünüm:
sevgilimle 2 buçuk yıldır çıkıyoruz onun okulu bitirip askere gidip gelmesine tam 3 yıl var yani 3 yıl sonra evlenebilcez off offf...
şimdi arkadaşlar size asıl sormak istediim şu:
sevgilimin ailesiyle benm ailem tanıştılar şimdi onların ailesi söz yapmak istio ama ben bizimkilere henüz sölemedim zaten ben sölemeyi düşünmüyorum benmkinin babası konuşcak yakın bi zamanda
şimdi sizlere sorcam şuki (sözlü olanlara tabii) sözünüz nasıl oldu ne giydiniz takı olarak erkek tarafı bişi taktımı? vs. vs....
şimdiden hepinize teşekkürler....:1hug:

ayy herkes beğendııı ne zevklı gacıyım benn yaa ama sız bı tessekkr etmenız haaa sızı dovcem okadar fedakarlık yapıyom sıze

sultan hos geldın cnm şükür buldunn burayıı
benım sözumu anlatmm sana ben nevsehırlıyımm sözlum ıspartalı
ılk basta zaten tanısmışlar senın için daha kolay annene de söz yapmak ıstedıklerını oda babana der dırek onun babası demesınn aıleın senden duyması daha ı olur
sonra gelelım soze benı tam 3 kez ıstedıler en sonunda ınatcı babam verdı askımla 3 yıl beraberlığın ardndn aynı gun szölendık 3.yılımızda
soz gunu bızde bısey takılmıyo nışanda takılıyo ama benımkı bana kalınbı bıleklık almıstı zaten tektasşım vardı bıde söz yuzüğü okadr ben ıstemedım ama aldı benım zaten altınlarım var aılemden neyse öle oldu bızde sözde takı takılmaz ama ısterse taakr nışan daha onemlı sonracıma benımkı subatta oldu soğuktu bıraz sıyah kumas pantolon(hep kot gıyerdım resmı olsun dıye)ustune beyaz uzun tunık altına sıyah badıı ben bjk askımda ondna böle sıyah beyazım hep bıgun oncede kahve kumas pant beyaz boğazlı bady yuvarlak yaka sıyah hırka ama eğer yazın olsaydı daha şık olurdumm nışanım yarındı ama ayrıldık neyse hayrlısı nışanlık dıkılmıstı benımm gelınlıkcıde

sevgilimle 2 buçuk yıldır çıkıyoruz onun okulu bitirip askere gidip gelmesine tam 3 yıl var yani 3 yıl sonra evlenebilcez off offf...
sevgilimin ailesiyle benm ailem tanıştılar şimdi onların ailesi söz yapmak istio ama ben bizimkilere henüz sölemedim zaten ben sölemeyi düşünmüyorum benmkinin babası konuşcak yakın bi zamanda
şimdi sizlere sorcam şuki (sözlü olanlara tabii) sözünüz nasıl oldu ne giydiniz takı olarak erkek tarafı bişi taktımı? vs. vs....

Aramıza hoşgeldin canım, Benim sözüm kalabalık oldu biraz nişan gibi oldu aslında. Ben saten abiye elbise giydim üzerinde bolerosu vardı. Takı olarakta taş süslemeli kelepçe bilezik taktılar bide ben alyansın haricinde tek taş istemiştim.Onuda sözlüm taktı. Mutluluklar dilerim arkadaşıma.s.

sultan hos geldın cnm şükür buldunn burayıı
ılk basta zaten tanısmışlar senın için daha kolay annene de söz yapmak ıstedıklerını oda babana der dırek onun babası demesınn aıleın senden duyması daha ı olur
sonra gelelım soze benı tam 3 kez ıstedıler en sonunda ınatcı babam verdı askımla 3 yıl beraberlığın ardndn aynı gun szölendık 3.yılımızda
soz gunu bızde bısey takılmıyo nışanda takılıyo ama benımkı bana kalınbı bıleklık almıstı zaten tektasşım vardı bıde söz yuzüğü okadr ben ıstemedım ama aldı benım zaten altınlarım var aılemden neyse öle oldu bızde sözde takı takılmaz ama ısterse taakr nışan daha onemlı sonracıma benımkı subatta oldu soğuktu bıraz sıyah kumas pantolon(hep kot gıyerdım resmı olsun dıye)ustune beyaz uzun tunık altına sıyah badıı ben bjk askımda ondna böle sıyah beyazım hep bıgun oncede kahve kumas pant beyaz boğazlı bady yuvarlak yaka sıyah hırka ama eğer yazın olsaydı daha şık olurdumm nışanım yarındı ama ayrıldık neyse hayrlısı nışanlık dıkılmıstı benımm gelınlıkcıde

canım benim çok teşekkür ederim yardımın için..
bizim adetleri çaktırmadan sordum anneme bizde sözde bi bilezik takılırmış kızamirmirmirmir
ama onların tarafındada bi şe takılmıo heralde şimdi o konuda bi arıza çıkarsa diye korkuyorumm:çok üzgünüm:
senin bileklik dediin şu kelepçeli bileziklerdenmi?
bide sözda abiye çok abartı olur ama abiye tarzı bi elbise nası sence?a.s.

ayy cnm bende braun alcam sen kaça aldın ben sordum 300 330 arası dedılerr bıde halı meselesını katılıyommm resmen tozların pesınden kosuyonnn :roflol: bıde nolur kalın sert halı almayınn yaaa :roflol:

Canım benim yakınımda taksitçim vardı çeyiz mağazası
250 milyona aldımdı ama epey oldu 1 sene diyebilirim a.sa.s
şimdi sölediğin fiyat normal bencea.sa.so halılar beni delirtti zaten
eşim atacakdı kapıyada neseki ben bi gün boyunca kazıdım:mymeka: kalmadı bişiy:nazar:

sultancım sözde bişey takılmaz.nişanda takılır sözde sadece yüüzkler olur..he sana hediye maksatlı bişi vermek isterlerse ayrı tabii.sözde kıyafet olayını abartmaya gerek yok...nişanda giyceksin asıl kıyafeti..yani sakın abiye bişey alma..ben sade düz dizlerimde bi elbise giymişdim.altınada siyah hafif topuklu bi terlik vardı saçlarımda fönlüydüü yanlardanda tokalamıştım yüzün belli olsun kapama kakülle falan çok hafif olsun makyajında...sende o tarz bir elbise veya kumaş bir pantolanla şık bir gömlek bluz giyinebiilirsin şimdiden allah tamamına erdirsin utandırmasın diyorum yerimseniben

bende nevşehirliyim yani ürgüplüŞeniz

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz içina.s.
ama dediim meseleden dolayı çok korkuyorum ya bi arıza çıkarsa die:çok üzgünüm:

bende nevşehirliyim yani ürgüplüŞeniz

bende nevşehirliyim ama detayını bilmiyorum gezmeye gitmişdim öle bi kere avanos ürgüp göreme çok güzeldikaydirigubbakcemile5

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz içina.s.
ama dediim meseleden dolayı çok korkuyorum ya bi arıza çıkarsa die:çok üzgünüm:

hız korkma o senın sevdığın sole ona bı bılezık takılması adet dıye ılla pahalı bısı deıl de ınan normalö karsılarr benımkı normal bıleklık cnm takı setı bıleklığı ama kalın bıraz aılemde 2 kelepçe yapmıstıı kaydirigubbakcemile4

DEVDAS aynı bensın bee ıspartalıydı benım sözlumde sutculerdenn bende nevsehırlıym yarınn gtcm ınss ıznım var sen neresınden
tobı hemserımmm benım

uğur böcüğü canım sevgilim normal karşılayabilirde bakalım ailesi nası karşılıcak?:sm_confused:
işte korkum o yani onlar bizde öle bişe yok diyip istemezlerse bizimkilerde illa adetlere göre derlerse seyreyle gümbürtüyükafamçokkarıştı

sen aılenı tanımıyon mu cnm benımmm yapmaz ole sey olmasın ben ole aılelerı sevmıyomm bız ıkı gelın aldık cok cektık ınan bırını taa duzceden aldık her gtmemızde toprağa bastın ver 500 gayme dedıler daha neler neler esya harc 50 bın ytl gttı o adet bu adet dıyee ıns sorun cıkmazz merak etme sen askının kenarda paarsı yok mu sende yardım et olsun btsınnn tabı varsa ayy benımm aılem kesınlıkle bısı ıstemedı ınan senın aılene lafım yok sen kkızlarısın ı tanırsın sence ılla bıleklık derler mı

cnm yatak ortusune gerek yok pıke yaad nevresım yeter yatak ortunu normal bı carsaf serınce ustune atarsın pıke yaz aylarında super yatak ortunu evlenınce ser bıkac ay falan ılk evlenınce ben dantel yaptığım nevresımı sercem ustune yatak ortumu ama normal bı pıke ve nevrsımde yaatk ortusu ortme cnm

Back