Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

böcükçüm her ne olduysa sıkma canını, boşveeerr , sağlıkla ilgili bir sıkıntı olmasın da, gerisi fasa fiso :teselli:

sayfalarda kayboldum resmı bulacağım dıe ama değdı sonunda buldum
bunun farklı modellerı var 25 tl almıştım ama yakındn daha bı harıka kaynanamın bohcasınada alcam bundan çift kısılıkte 40 tl ıdı gecen yıl tabı akdenızın özel bı kumaşı ustune ışlenmıştı öle hatrlıyom yanılmıyom ınş bıde yığenlerım hırkalar kazaklar aldım bu arkdasımdan ck guzellerdı hatta cekmeyı unutmazsam kız bebek ıcın kendıme bı takım aldım hırka patıkler falan nazar boncuhlu dur onuda bulurum ınş

burcu bence kesınlıkle gtme neden mı
aynı tukkandan bızımde vardı valla kadınlarla uğrasmak cok zor onu ındr bunu kaldır derlerdı haftasonun yok bayramın yok sureklı acık olcak bence sorun olur sen işinde kal bak bızımde vardı dıom tecrube yanı

gasolıne cnm h geldın balım yok aman ne takcam boşverdım bılem

aslında kaynanacıgıma görümcemlerime koymak gerek bak ben onları hiç düşünmüyorum resimleri koy belki bende alırım....

Tamam canım, söylediklerini düşünceğim zaten açılsa bile daha 2 ay varmış... Belki o zaman ben bir iş bulurum.
Bu arada çok güzel aldığın takım ben bayıldım güle güle kullan. Bende bohçaya almalıyım alsında.

off maalesef aldım bebek takımını bulamadım ama sıze lınk verım ordan bakın diğer çarsaf takımlarınada tatlışlerım

gulpembe burcu alın alın kaynana bohcası var gorumce falan fstık annem dıo en guzelını kaynana ver ayy kıyamıyomkı hıc bırıne bende ıkı takım yaptım bırı nakışlı koymustum ceyıs topıcıne cok öncede:) bırıde bu artık ya gorumceme bu yada kaynanama ama bı takım daha almak sart oldu hemde ucuz

burcum ıyı düşün hep düşün ben hıc sevmedım o işi amanın dedım ıyıkı sattık dukkanı

ya aslında onlara ben hazırlamaya düşünmüyorum hep bi masraf onlara yaptıgım seyleri kendime alırım sevdigimde öle düşünüyor ya ben bi evlilik teklifi alamda :Saruboceq: gerisi gelirde :jeyyar: ama böcüügm cok güzeller kaynanaya vermek gerek

hiç istemiyom ama araya büyükler gircek eminimki aldırcaklar ama bu tarz seyleri koyabilirim aslında bide ben birine bişey alıyorsam güzel kullansın isterim ben öleyim baskasına verirse ya kullanamazsa delikafadulden

burcu nerde cnmcım okadr cok eksık varkı lıstemde ama önce takstlerım bıtsın çok acıldım
gulpembe bohca yapcaksınız demı burcum sende yapcaksın demı aslında ben şöle ıstıyorum
nışanda bohça sadece gelın ıle damat adayına(aılelere masraf yapmaya gerek yok )ama ben evlenınce düğünden sonra yanı onun aılesıne gıderken bohca götrcem kendı aılem ıcın ıstemıyorum acıkcası bende sadece kaynanam ıle kayınbabama yapcam ama bakalım belkı hepsıne yaaprız ama dedım ya boşa masraf nan benımkının 4 ekrek kardes 2 kızkardesı var olmas yapamam gıbı:roflol:

benmde bi listem var ama hala üzeri çizilmedi delikafadulden en ceyiz fakiri olarak beni secebilirsiniz bohca hazırlıcanmı hayır masraf bi yıgın sevdiğime bide kendime düşnüüyorum ama araya büyükler girince olcak galiba :bbo: böcügüm sennkiler bayagı kalabalıkmıs be kim bu hııı de bakam

Valla benim bi listem yok sizde varsa bana da verin... Canım biz konuşacağız nişanda sadece geline damada düğünde büyüklere yapılsın diyeceğiz. Bence en mantıklısı bu...

Birde kızlar evden konuşmuşsunuz ben büyük evleri daha çok seviyorum, küçük evlerde daralıyorum... Aşkımda dubleks ev alalım, annenle kardeşinde bizimle kalır diyor, sanırım öyle yapacağız.

nana dedım ya sözlumden önce beraber olduğum ınsan hatta cok yakışıklı herkes cok beğenıyor yeşıl gözlu kumral falan cok yakısıklı deıdm bu benı ne etsın dedım ayrıldım:roflol: tabıkı orası şaka
ya gercekten boşa masraf işte bastan konuşulur ben derım yanı açık açık ıkımıze sadece bohça bıde anne babasına düğünden sonra hedıye anlamında götrcem yeter(zatı nışanı ben yapıyom bıde onlar cekılmez)

BURCUM bu lıstem ama daha sonradan ekledıklerım var cnm eksık halı zaten baya aldım bunların ıcınden
kütahya yemek takımı
karaca kahvaltı setı

3lu tencere setı(kucuk boylardan )guveç cınsı
korkmaz celık tencere setı
çatal kasık takımı
5 tane nevresım
1saten tac nevresım 1 tac nevresım(kampanyadan gecen hafta aldım)
days ın colours orgu battanıye
3tane battanıye

braun epılasyon
braun saklama kaplı mutfak robotu
katı meyve sıkacağı
narıncıye sıkacağı
ütü masası ütü(tefal)
gunluk yemek takımı
gunluk catal kası(karaca)
karaca teflon set(cıceklı olan)
teflon cem setler
bornoz takımı
hamam takımı
yatak örtusu
bulasık mak camasır mak fırın
yatak odası
saten nevresım takımı(brıllant)
düdüklu tencere(tefal)tost mak
kepce ve cevız setı
baharatlıklar

saklama kpları tuzluklar sırkelıkler vb
4nevresım 1 pıke 1 gobeklı 1 ara uç dantel 1 bohca ve1 masa örtusu sarılcak ördum
kaz tüyü yastıklar
tek kısılık nevresım
60 dan fazla dantellı havlu tulbentler patıkler

gecelıkler ev terlığı
elektırıklı supurge sarjlı supurge
halı perde
gobeklı takım dantellı mutfak takımı ve pıke hazr
gondol takıımı
fıncan takımlarıyatak korucuları
camasr mak örtusu
su ısıtıcısı
klozet takımı
süzgeç
ekmek kızartma mak
sac kurutma mak
enlısh home dan 3 nevresım(bırı tek kişilk)
days ın colours örgu battanıye
days ın colurs nevresım
taç nevresım
özdılek nevresım
arcelık lal serısı

arcelık camasr makınası
arcelık bulasık makınası

Son düzenleme:
burcumss özelden sana atarım ben msj hatta bi arkadasda verdi burda ya velved yada eylüldü büyük ev sevmiyom ben bizim ev büyük ne ısınıyon ne temizliyon ALLAH size en güzellerini nasip etsin inş böcügüm kacırma diyim ben saga herseyin hayırlısı tatlım inş en güzelini verir ALLAH ama sizin dediğiniz mantıklı nisanda sadece damatla geline düğünden sonrada ailelere

ayy cn kırmızı olanlar aldıklarım ama gozumden kaçmış olabılır cnm kusra bakma

Aldım canlarım listelerinizi teşekkür ederim. Böcüğüm bence ısıtıcı yerine çay seti al, daha iyi olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…