• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Ne biçim yeğenmiş yaw o, ne kadar ayıp birde o kadar zaman kalınmaz ki başkasının evinde öğretmen evinde falan kalsın... Bence ablan konuşsun, eniştenle, ablan sonuna kadar haklı... Teyzemin kızı 1 sene bizi mevimizde kaldı babam her ay benden çok ona harçlık verirdi ama en sonunda yine biz kötü olduk, teyzem anneme senden nefret ediyorum kızımdan yumurta, peynir saklamışsın dedi... Alakası bile yok üstelik...
En iyisi böyle durumlarda kısa yolda kurtulmaya bakmak lazım bence canım.

arkadaslar benm acil cıkmam gerek öpüyorum hepnizi yarın görüşmek dileğiyle böcügüm üzülmeeee :1hug: o belescide :oklava:

burcum ahh ahh ınsana ıyılık etmıycen aslında ama allah rızası ıcın dıyoz hep

ı aksamlar bende cıkıyom

ınş cnm amın sağlık olsunda
bugun ablamında moralı cok bozuktu cok harıka bı evlılığı var ama ıkı aydr kötu neden mı enıstemın yığenı örtmen bunların yanında kalıyor cocuk sureklı beleş gecınıyo bıde hazırana kadr bunlardaymış ablamı resmen hızmetcı gıbı davranıyormuş enıstemle kavga etmışler:( bak dıo cay yapıyom herseyı hazrlıyom sankı hızmetcıyım kocaman adam ayıp yahu dıo özelım kalmadı cok haklı aslında ama alısık onların huyu baskalarnın evınde kalmaya bıde hıc eve bısey almazmış ablam dıo herseyı ben öduyom calısıyom bı kg meyve bıle almıyo ne bıcım ınsan dıo off off sorun bısey alması deıl ama özel hayatları kalmadı onun ıcın sınırlenmış cok

böcügüm kusura bakma hemencicik cıktım kardeşim hastada onun iğne falan var neysem konuyu okudum bizde öle bişey yasadık en kötüsü biz olduk burcunun dediği gibi ablan konussun eniştenle hem öğretmenler için yerler var :oklava: sinir oldum vala varya neyse yarına görüşürük artık :1hug:

hayrlı cumalar kızlar
bugun sbh sbh cnm cok sıkıldı neysem sıze özelden yazarım artık off off:delphin:

günaydın tatlıslarım bu mubarek günde tüm istekleriniz olsun hayırdır böcügüm ne oldu de bakam msj beklyommm

Günaydın Kızlar,

Herkese hayırlı Cumalar... Gece babamı rüyamda gördüm, bugün içim huzurlu sanki... RABBİM nolursun o orda mutlu olsun...

Böcüğüm ne oldu, umarım kötü bir şey yoktur... Mesajını bekliyorum...

gffgfg.jpg

w552.png

tatlım baban demekki cok iyi orda ALLAHın sevgili kullarının arasında demek bende msj bekliom böcükten

yolladı sızlere bacılar
umarım benı anladınız ee tabı okadr kalabalık yerdende o kadr kıllık yapan cıkar:delphin:
neyse moralımızı bozmayalım bakalım görelım ne yapcaklar cok merk edıyorum

okudum böcüğüm, cevabımı da yazdım, hiç canını sıkma.... Bu arada nevresim takımı sayısını da abartmışsın. :):) Bende 3 çift 3 tek kişilik var. :) Az mi acaba?

biz kendi işimize bakalım arkadslarr... biz böle mutluyuz :dilcikar: evet ya bende cok kararsızım nevresim konusunda ama cokda güzeller böcügüme hak veriyorum

kusra bakman canlarım özel msjlar gec yazılıyor o yuzden esıtlık olsun dıe ıkınızede yazmadım
bazen susmak en ıyı cevaptır:1closedeyes:
burcum evt cnm ben abartım bılıyorm ama kötu bı huyum var bellı süre neyı cok sversem ona odaklanıyorum hayatımda hep böleydım
mesela sureklı hayvan beslemek ıstedım besledım öldu:( balıklarım kaplumbağalarım kuşlarım sımdık almıuom 2 yıldr
nevresmde öle suan almak ıstemıyorum önce takstlerım bıtcek
ama senınkı normal bende 2 tane tek kişilık var hatta bır tanesını kk dan aldım gösterem resmını bulursam

gulpembe bacım salla gtsın sende uzulme
bugum cuma yarında calısıyoz zaten bısey anlamadım bu haftada

Bizde cumartesileri tam gün çalışıyoruz, çok yoruluyorum Pazar günü hemen geçiyor hiç bir şey yapamıyorum, annemle ilgilenemiyorum offf işten çıkmak istiyorum ama şu an çıkamam... Sinir oluyorum patronlarıma...
Aşkım babasıyla 2 tane dükkan açacak birisinde ablası duracakmış birisnde babası ile kendi. Biraz daha sabret sonra ablamın yanına geçersin diyor, ama ben emin değilim. Ablasıyla iyi anlaşıyoruz ama nasıl olur bilmiyorum ki.

bugun cuma evet yarın iş yok yatarım inş...tek kişilik nevresim gerekiyormu ne bilim cocuk yokya misafirede çift kişilik uygun olmazmı...kkdan nerden aldın canım ya ben sarevn modellerini cok begeniyorum

bende öğlene kadr cnm ama pazar gunlerı bana suan hıc gecmıyor kış mevsımı ondan galıba ama genede guzel
ay bılmemkı dostluk baska alısverıs baska ınsanlarla cok samımı olmaya gelmıyor acıkcası ama genede sen bılırsın cnm ablasıyla yasadığın kuck bı sorun aranızı acabılır

gül cnm tek mısafr gelırse dıe almıştım zaten ben evlı cıftlerın evlerınde kalınmasından nefret ederımkı bunu baştan söletrım karşı tarafa haa annesı babası gelırse verırım benım sandıktan artık:)
bu arada ark msj attım acında lınk vercek cnm bulamadım sıtede

Babasıyla birlikte döner dükkanı açacaklar, ablasına da tuhafiye... Bence tek kişilikte lazım olur ama sen bilirsin gülpembeciğim.

vayyy sana artık 5 sene boyunca gelmesinler :jeyyar: tamam canım beklyorum ben...burcums böcük haklı cok ii düşün derim suan için hersey normal ama içlerine girdiğinde nasıl olurlar bilemezsinki ama belkide iyi olcak senn için

ah ah ah neler almak istiyorum varya kısslarrr ama ev kira olunca cok zor ya diceksinizki büyük ev al ben sevmiyom büyük evi en fazla olsun 100 metrekare ondan daha üstüne cıkmak bana göre değil ne biliyim ya haziranda baslıcam tam anlamıyla ben kredi kartım bitcek ozman inş....tatlım kendini ziyan etme tuhafiye dükkanında derim benm fikrim bu :utangac:

Back