• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

senağlama senağlama senağlama senağlama beni yalnız bıraktınız bugun küstüm size ben Çok üzgünüm çoook :dilcikar:

Yok canım ya ben burdayım da iş yeri çok hareketli yazamıyorum bir türlü... Böcük full izinli sanırım bugün... gülpembe siz neyi bekliyorsunuz evlenmek için? Biz askerliği...

böcügüm burda arada bi görüyorum onu ceyiz bölümünde iş olsunda calısalım tatlım kolay gelsin biz para biriktirmeyi bekliyoz sevgilim 2008 mayısda askerlikten geldi ve daha yeni işe girdi tam anlamıyla inş hep böle giderde bizde bu kısa dogru söz yaparız yoksa cok zor suan neden yapmıyorsun diye sorarsan benm tarafımda kızı bekletmezler 1 sene nisanlı yada sözlü bi iş nekadar uzarsa okadr kötü derler oyuzden bizde pra biriktircez işte ALLAHım sen yardım et bize

amiinn :Saruboceq: tez zamanda hayırlısıyla inş. olur istediklerin gülpembecim

güzel dileklerin için caok saol AMİN inş ALLAH herkesin tüm istediklerini kabul eder.herkes tez zmanda kavussun sevdiklerine sorunsuz bi şeklde

Ya benim erkek arkadaşımın okulu bu yaz bitiyor, sonra da askere gidecek... Bakalım hayırlısı ama biz evlenmeseydik de babam yaşasaydı... Böyle kolum kanadım kırık, bir yanım eksik...

burcum pembem geldım canlar
valla pc çok yavaş ılk önce ceys bölumune baktım anca geldım
naıslsınız kızlar ben cok yorgunum ya 2 saat ıcınde öldum resmen
arcelık takstımı ödedım gec oldu ama kaldı 10 ay:ohhhh

Ya benim erkek arkadaşımın okulu bu yaz bitiyor, sonra da askere gidecek... Bakalım hayırlısı ama biz evlenmeseydik de babam yaşasaydı... Böyle kolum kanadım kırık, bir yanım eksik...

ozman cok iyi 5 ay yapıp gelecek hayırlısıyla.....canımcım baban sennle olcak :1hug: :teselli:

burcum pembem geldım canlar
valla pc çok yavaş ılk önce ceys bölumune baktım anca geldım
naıslsınız kızlar ben cok yorgunum ya 2 saat ıcınde öldum resmen
arcelık takstımı ödedım gec oldu ama kaldı 10 ay:ohhhh

calıs calıs böcügüm cok şükürrr :Saruboceq: ben daha baslamadım takside nisanda baslıcak benm delikafadulden 6 ay gacırttt

böcüğüm hoş geldin hadi geçmiş olsun umarım azalmıştır taksitlerin...

gülpembe evet canım 5 ay yapacak, umarım bir sorun çıkmaz... Bana mesaj atmış az önce bu akşam seni sıkı sıkı sarmaya geliyorum demiş...Beni almaya geliyor, inanın beni bu zor günlerde O ve KK yani siz sakinleştirdiniz...

sorun cıkmaz canım erkek arkadsının dogum tarihi ve meslegide önemli cunku 12 ay da yapma ihtimalide var onun 2 yıl daha tecil hakkı var dilekçe yazzsın basvursun biz öle yaptık sevgilim 12 aralıkda gitmişti suan o geldi aklıma :a015: cok kötü oldum şimdi bişey anlamıorsun cunku ii günlerin bunlar (enazından benm için öle olmustu) aralıgın 1-2-3 sınavları var hep aralıkdan gidiyorum cunku bizim öle olmustu sonrada mayısın 15inde kavustum ona askerlikleri iyi oluor 15 aylıklara göre birazda torpiller komutanlar tarafından bilgi verebilirim aklına takılan bişey varsa aklıma gelenleri yazdım..biz herzman yanındayız suan sanal ama inş realde olabilirr

ne azalması bacım 2000 arcelık 100 taç 400 evkur:delphin: aylıklarımızı zamannda alsam 5ayda tmmdr hepsı

nan uzulmen takman öle şeylerı ben 15 ay bekledımde noldu :delphin:

burcu sen benım nışanlığımı gördun mu resmını

sen güzelcene calıs böcüğüm ödenir borclar hayırlısıyla işlerimiz düzelsin maaslarımızı alalım tıkır tıkır öderiz ALLAH bize saglık versin

ınş cnm amın sağlık olsunda
bugun ablamında moralı cok bozuktu cok harıka bı evlılığı var ama ıkı aydr kötu neden mı enıstemın yığenı örtmen bunların yanında kalıyor cocuk sureklı beleş gecınıyo bıde hazırana kadr bunlardaymış ablamı resmen hızmetcı gıbı davranıyormuş enıstemle kavga etmışler:( bak dıo cay yapıyom herseyı hazrlıyom sankı hızmetcıyım kocaman adam ayıp yahu dıo özelım kalmadı cok haklı aslında ama alısık onların huyu baskalarnın evınde kalmaya bıde hıc eve bısey almazmış ablam dıo herseyı ben öduyom calısıyom bı kg meyve bıle almıyo ne bıcım ınsan dıo off off sorun bısey alması deıl ama özel hayatları kalmadı onun ıcın sınırlenmış cok

Back