• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

cnm ben çay pek sevmem ama tabı sevenlerı düşünüyorum
o yüzden arcelık lal serısını bozmadn almak ıstıyorum 7 parca netten bakabılırsın onun ıcınde var dıe yazmadım
hatta benım herıf ceysııne arcelık kahve setını almış gecen hafta:roflol: ondan kurtuldum ama ben makınada cay yada kahve yapmayı sevmem cok mısafr gelırse anca

gulpembe eskıden bende cok kucuk şirin kutu gıbı evlerden hoşlanırdım ama beğendıklerım yada aldıklarım sığmazkı bıde aman ddım yaşayım zatı ölumlu dunya alışmışım buyuk eve ondan herhal ama tabı senın zevkınde ayrı çok şirin bı evın olur ınş kuzum

ceyıs lstem cok mu az mı sızce ne eksıkler vardı acep neler ekledım sonradan unuttum artık eksıklerle ıdare edersınız

bu arada gasolıne nerdekı

senn herif düzüyo ceyizini ne mutlu sana sırnaşık şey bende caycı istiyim benmki yok diyo içmem diyo onda olan cayı cok kararsız kaldım bende

küçük dediğimde cokda küçük olmıcakda enaz 100 mtre kare olması gerek inş ALLAH hepimize istediğimiz evi nasip eder ben onlarada bakıyorum bi ev tam istediğim gibi 2+1 750 lira kirası güzelde satın aldıgında biraz tuzlu 120.000 gibi liste için saol canım ekledim benm listeye onları gasoline haber ettinmi biz burdayız diye

bacılarım, ben iki gündür çok yoğunum da, ondan yazamıyorum, gerçi sayfalar biraz daha çabuk yüklense yine de yazarım da, iş güç de çok olunca ancak göz atabiliyorum.
yarın da toplantım var, off off çok yorgunum ya, işi gücü bırakmak istiyorum aslında ama iş yerimi de müdürümü de çok seviyorum o yüzden bırakıp gitmeye de kıyamıyorum.

Ama belli olsa şu tarih meselesi, nişan dan sonra bırakırım ben işi Allah ın izniyle.

Bir yazdım pir yazdım :))

tatlım sana kolay gelsin arada bi gel burdayık te bundan sonra özletme kendiniii hayırlısıyla olur canımcım ALLAH en güzel seklde nasip etsin sana

gasolıne cnm valla özellıkle kadının kendı parasını kazanması gıbısı yok helede mutluysan cıkma ne guzel emeklerınle alırsın herseyını
benı ıstemeye gelen bırısı bana yok evde oturcan yk nışan olunca calısmıycan yok maça gıdemezsın yok erkek ark olamazmış aman defol dedım yaa kendıne baska kapı ara ayy mac dedımde bu aksamda mac var ama maçtan önce taksımde kavga var allahh erkek arkadaslarım dostlarım benı götrmuyolar o bakımdan aksam işten cıkarken alcaklar
ayy ahh ahh deme yahu az kaldı hadı tesellı edım senı

kısslarr kafanızda varmı peki su zamanda olsun dediğiniz söz nisan yada düğün

böcükçüm pembem, Canlar sağolun, teselliye ishtiyacım var hakkaten :))
Ya ben zaten her şeyimi kendim aldım, çok şükür. Babacım gittikten sonra, biraz ara verdim alışveriş olayına tabi, temkinli gitmekte fayda var dedim. Ama şimdi bıraksam da işi çok şükür her şeyimi halledebilirim, biriktirdiklerim fazla fazla kâfi Rabbime çok şükür..
İşten çok yoruldum da kızlar o yüzden dinlenmek istiyorum. Her ne kadar müdürümü çok seviyo da olsam, iş yerindeki insanlar yoruyo ve sıkıyo insanı, 4 sene olcak nerdeyse.

Ayrıca korktuğum başıma geldi ve erk.ark. çalışmamdan hoşlanmamaya başladı ve bunu dile de getirmeye başladı. Neyse hayırlısı diyorum artık ya

hakkatennn ah ahhhh daha 2012 belki 2013 anam anam kim dayanacak acep :delphin:

nedemek tatlım biz bunun için burdayız baban gittikten sonra diye bi sorsam cokmu ayıp olur :utangac: ALLAH hepimize yardım ediyor sekerciğim inş eksik kalan esyalarınıda alırsın...işten ben yorulmuyom sadece insanlar cok yoruyo cok iyi anlıyorum seni ama inatla calısmaya bak erkek arkadasna dediki ssk öde bana belli miktarda para ver calısmıyım de ALLAH senn için en iyilerini versin

pembecim benim istediğim aslında, mayıs-haziran gibi isteme-nişan birarada sade bişey, ben merasim sevmem çünkü. Ekim gibi de nikah.

Ama olmayacak gibi görünüyor. 2010 bahar veya yaza kalıcak heralde :(

Eğer kiraya razı olsak hemen olur da, o problem var işte.

Sizin niyetler ne?

benım nışann ekım ılk haftası dıo benım herıf ocak ayında olcaktı ama olmaz deım bazı sebeplerden ıkımızn aılesıde ıst dışında olduğu ıcın onlar gelınceye kaldı yanım ekım ılk hafta nışan olursa yazada düğün ınş

gasolıne ozmn sen bılın bacım dınlenmkte cok guzel olur hee hele ben yazın hıc ıstemem calısmayı hep gezsem dıom param hıc bıtmesede:)
balboceğı gecer cnm gecer ınş

erkek arkadsım mayıs 2008de geldi vebuay girdi inş böle gider ve istediği parayı alır yoksam cıkıcak :1no2: eger hersey normal giderse inş gider :Saruboceq: insanların dillerinden cok sıkıldım cunku kasım aralık gibi söz olcak 2010 hazirandada inş ALLAHIM duy beni evlenmeyi planlıyoruz biz kiraya cıkcaz herbişeyleri biz etcez o yuzden ama calıscaz bi ev alırız inş kendimize ama hep diyim ya ALLAH tez gönlümzdekileri versin

gülpembe, babam 2 yıl önce vefat etti, bu şekilde konuşmaktan pek hoşlanmazdım o dönemlerde yani öldü falan gibi, onun için ağız alışkanlığı olmuş, gitti diye bahsediyorum.

Öyle bir pazarlığımız var zaten, (şimdi üzüldüğümü gördüğü için şimdi de diyor, ben sana destek çıkiyim sen çalışma bırak diyor). Dediğim gibi evliendikten sonrası için pazarlığımız var zaten. Eğer öyle birşey yapacaksa yani çalışmamı istememek gibi, e bedeli var onun da :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

İşin şakası bu da, ben bu kısmına pek alışamadım, yani ev hanımı falan olamam ben yaa :))

Gasoline bende aynı şekilde nişana kadar sabretmek zorundayım sanırım. :(:(
Kızlar bende evlenince çalışmayacağım... Çünkü benim bünyem çok zayıf, iş ve evliliği bir arada yürütemem hem aşkımda istemiyor...
Bu arada sanırım bizim nişanda böcüğümünki ile yakın tarihlerde olacak.
Ama babamsız...:(:(

ALLAH rahmet eylesin tatlım....sen onun canından bezdir hergün alısveriş bol bol bakalım ne olcak gerçi insan kıyamazda ama calısmak en güzeli ev hanımıda güzeldirde alısmısız biz calısmaya o bize daha tatlı geliyor ev işi banada yatmıyo ama sen en iyisini bilin

Burcums sabredicez başka çare yok :))

Ya bir de ben senin dediğin gibi ikisini bir arada yürütebilir miyim bilmiyorum. Zaten İlk 1 sene çalışmam diyorum ben de. Çünkü ben şaunda çok rahatım. Ne temizlik yapıyorum ne yemek. Okul ve iş sebebiyle annem de babam da hiç birşey yaptırmadılar bana. Çok tembel yetiştim yani :))
Ama okulu şehir dışında okuduğum için, 4 yıl kendi evimde kaldım bursa da. Ordan bi deneyim var, yemekti temizlikti ama hem iş hem ev yapamam heralde.

herseyin hayırlısı be burcums babacıgın hep sennle olcak....sanırım aranızda en geçç ben evlencem -tatlicadiarzu-

Back