• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

sağol gülpembecim Allah razı olsun. Hepimizin hakkında hayırlısı inş.:Saruboceq:

Geçen gün konuşuyoruz, "anlaşalım, olur da çalışmazsam, sorana ev hanımıyım falan demem, çalışmıyorum derim", dedim erk.ark.' a. O da , "Olmaz, ev hanımıyım diceksin" diyo kahkahalar atarak :))) biliyo kızdığımı :p

Ama görünen o ki, ev hanımı olcam ben :))

işi bırakır bırakmazda evlenene kadar altın günlerine falan giderim artık, e öğrenmem lazım :teytey:

sırnaşık şey süper o şimdiden seni destekliyo ev hanımı gasoline CADIARZU altın gününü berabe yaparız ben cocuktan sonra calısmamayı düşünüyorum tabi oda bizim beyfendinin istegi :roflol:

sana da hayırlı cumalar hacer .
ya valla aşkımdan Allah razı olsun, maddi anlamda da manevi olarak da bizim için herşeyin en güzelini istiyo o da, o yüzden uzuyo zaten 1-2 yıldır.

afiyet olsun gülpembe.cokacimcoook

evet tatlım herseyin en iyisi en güzeli olsun diye zaten beklioz hayırlsı olsun herkes için saol yemeği aldım pc karsısında yiyorum

Bizimde beklememizin tek sebebi her şeyin en güzeli olsun amacı ve askerlik... Hayırlısı olsun hakkımızda kızlar, ben yemeğe gidiyorum.

biz kiraya cıkıcaz sadece işlerimizi yoluna koyup evimize alcagımız esyaların paralarını biriktirmek

ya çok beklemeniz gerekicekse bence de beklemden kiraya çıkın gülpembecim,
ben o şekilde istiyordum aslında ama bizi kısıtlayan başka şeyler de var, (ailesiyle ilgili bazı sağlık problemleri).

Aman siz bari çok beklemeyin kaydirigubbakcemile2

evet evi almaya kalktıgımız bi kaç sene sürer ki benm taraf pek onay vermez öle nisanlılık dönemi kısa sürer bizde hayırlısyla suanda bi işimiz var halledicez hep dua ediyorum evlencekler sevenler için yardım et bize ALLAHım diye umarım dualarım kabul olunur hadi bakalım kim önce gidicek

valla ben hepinizi göndericem galiba , öyle görünüyo :))

sene 2015... ben hala burda Aah aahh diyenlerin sayfasında bekliyorum..
böyle olucak herlade :sm_cool:

yokdaaaa beraber gideriz bakmıssın bende 2015 yapmısım te zaten ondan sonra da almıyım evliliği belli bi yastan sonra zor olur heralde

herkesler yemekte galiba sengözlerimebaksanab site bi sessizlesti CADIARZU

ben işlere gömüldüm yine, ama evet genel bi sessizlik oldu, öğlen saati olduğundan heralde.

dediğin gibi bi yaştan sonra zor olur. Ben 28 yaşıdayım aslında çok istememe rağmen bi yandan da zor geliyo.

Benim çok istiyor olmamın nedeni , biz pek görüşemiyoruz yani o da ben de haftanın 5 günü hatta genelde 6 günü çalışıyoruz. E bi pazar günü var, o zaman da dua ediyoruz bi işimiz çıkmasında 3-5 saat görüşebilelim diye. Hafta içi hiç görüşemiyoruz zaten, o karşıda ben avrupa yakasındayım. Uzağız da yani. Sadece bu özlem sebebiyle aslında istiyorum evlenmeyi, yoksa annemin yanında keyfim gıcır benim :sm_cool:
Yemek yapmam, temizlik yapmam, akşam eve gittiğimde sofra hazır ooohh :))

bizde hiç görüşemiyoz avrupa yakasındayız ama o 6 gün ben 5 gün calısıyoz aksamları da cok zor benm babiş cok sert bi hafta sonları işte görüşüoz ah bi evlensemde rahatlasam diyom bende :utangac:

geldım yemek yedım ama saat 1de yemektn geldım
işim vardı sımdık burdayım ınş
hersey ınş ıstedığınız gıbı olur
bence nışanlılık dönemı uzamasın cnm ya gercekten hep sorunlar cıkıyor ama benımkısıde uzar gıbı
ve bızde kırada oturcaz dıomya ev almak ıcınde uğrasmam zaten alınmaz bu zmnda cok cok cok zor hayatımı yaşarım
evlılığım ılk yılı calısmam sonra calısırım bebem oluıncada calısmam en az 1 yıl valla erkek calısma derse her ıstedığımıde yapacak
gasolıne bızde yapak altın gunu nann
bu arada en kucuk benım galıba 22 olmadım daha ama en son gtmesem barı:roflol:

böcüküm afiyet olsun....böcügüm sıranı bekle gasoline ben sonra sen burcunun yası kactı

Back