• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

inş o dostlukları beraber yasarız :utangac: ben bunu cok istiyorum yakalanmazsın yakalanmazsın sen işini biliyin :jeyyar:

böcüğüm biraz ara versen çeyiz alma işlerine valla mevcut çeyizinle 3 kişi evlenir yanlış anlama senin için diyorum, malum kriz ortamı tasarruflu olmak lazım...

Bu arada İstanbul'da hiç arkadaşı olmayan bir insan olarak, sizlerle tanışmayı ve dost olmayı öyle çok istiyorum ki...

Gasoline sizinki peygamber sabrı zaten, helal olsun...

sağol burcums, bunu iltifat olarak alıyorum ve teşekkür ediyorum sositososito

başka türlü bu iş canımı sıkıyor ve üzülüyorum, insanlara yani çevremdekilere dert anlatmaktan yoruluyorum da, sonra da amaaaan keyfim yerinde olsun da gerisi boş diyorum :teytey:
ama bence de bana helal olsun :)))

Gasoline bence hiç canını sıkma ve takma kimseyi herkes kendinden sorumludur... En yakın arkadaşım bana sürekli neden nişan takmıyorsunuz kaç yıl oldu falan filan diyordu sürekli yüzüme vuruyordu sonunda kavga ettik ve bitti arkadaşlığımız ama kendini farkında değildi benden 3 yaş büyüktü ve 12 yıllık beraberliğini daha yeni resmileştirmişti... Benimde huyum kurusun kimsenin yüzüne vurmam böyle şeyleri... O yüzden sana laf söyleyenler önce bir ölçsünler tartsınlar demek ki bir şey var bu insanlar bu kadar senedir bekliyor yoksa neden boşa zaman harcasınlar ki? Kim istemez sevdiğiyle beraber uyumayı...

kısllarr nezmandan beri berabersiniz eniştelerle özel değilse tabi ben yazam hemen 20,06,2006 salı günü :asigim: :nazar:

Gasoline bence hiç canını sıkma ve takma kimseyi herkes kendinden sorumludur... En yakın arkadaşım bana sürekli neden nişan takmıyorsunuz kaç yıl oldu falan filan diyordu sürekli yüzüme vuruyordu sonunda kavga ettik ve bitti arkadaşlığımız ama kendini farkında değildi benden 3 yaş büyüktü ve 12 yıllık beraberliğini daha yeni resmileştirmişti... Benimde huyum kurusun kimsenin yüzüne vurmam böyle şeyleri... O yüzden sana laf söyleyenler önce bir ölçsünler tartsınlar demek ki bir şey var bu insanlar bu kadar senedir bekliyor yoksa neden boşa zaman harcasınlar ki? Kim istemez sevdiğiyle beraber uyumayı...

ah ah kısslar ölelerini varya :oklava: az geli yane banada diyolardı biz ayrıldık sizde ayrılmayın laf mdır yane bu şimdi kötükedihüso bende öle yüzlerine vurmam kıskanıyon derim içimden geçerim kenara neyse dediğim gibi kimseye realde demiyom hep size gelip anlatıyorum bosverin biz böle mutluyuz herkes ister sevdigi ile uyumayı ama olmayıncada olmuyo işte :1hug: :nazar:

hay ağzınızı öpiyim :sm_cool:

biz 99 yaz başı tanıştık, 99 yaz ortasından bu yana da birlikteyiz.. (ben 18yaşındaydım o 19) tabi aradan nerdeyse 10 yıl geçince gün falan hatırlayamıyorum ben artık, evli çiftler gibi olduk nerdeyse :)))

Son düzenleme:
Amiiinn! Hepimize, sevdiklerimizle geçireceğimiz sağlıklı ve hayırlı ömürler versin, en güzeli o gülpembecim. :lepi:

amin canım ALLAH onlara saglık iş para versin onlar zati bizi alcaklar hadi yazalım mı :jeyyar: ekim ayını safakları sayalım

burcum cnm gelırsın ınş tanışırız balım
gasolıne valla maşallah cnm ya rabbım nazardan korusun bu arada 28 olmuş yaş senın benım daha 22 olcak
burcum bu arada ben almıyom artık ceyıs önce borcları kapatcam söz:)

ooo bücükçüm sen çok gençmişsin yaaa, kıyamam sana acelen ne senin, azcık dur ayol
gülpembecim sayalım bakalım nolcak :))

bu arada benim paydos saatim geldi, ben kaçar, eve gidince açarım tekrar bi aksilik çıkmazsa
:teytey:

bende 24 yasındayım kaydirigubbakcemile4 hayat böle ilerliyo bugun subatın 24ü neka kaldı delikafadulden ii aksamlar tatlım bende yavstan cıkarım ALLAHa emanet olun

Bizde 30/07/2005'ten bu yana birlikteyiz kızlar, üstelik birbimizi gördüğümüz ilk andan itibaren başladı her şey yani teklif falan olmadan direk ilişkimiz başladı... Çok şükür babacığımla da tanıştı o yönden çok mutluyum babamda sevmişti onu canım babam...

:nazar: biz sizden 1 sene sonra baslamısız bizde oan oldu hersey...babacıgın ordan görüyordur emin ol :1hug:

kızlar yarın öğlen işbaşı:(iş yok:( kıb öptum canlaırm
burcum ınş hersey bundan sonra guzel olcak

Back