• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ya baktım sağa sola cok dıkkat ederım sonra ara sokağa baktım ama son baktığımda araba 4 karıs kala frene bastı bende kala kaldım ortada cok kötrdu hatta eve gıttım sankı yaşamıyorumda anılarımdayım ölum benım hep aklımda zatı ama benı korudu melekler eve gıdene kadr salavat getırıyom cunku
ölum bıze şah damarından yakın

osgeldin memleketlim malum sizin oralara gelin geliozzz ben kaynanaları görümceleri nasıl olur onlarıda merak ediyorum

gerçmiş olsun uğur böcüğü a.s. dikkat et kendine, Allah a emanet, aman diyim, trafikte kasap dolu, aman :)

dıkkat etcem cnm edıyomda bıde sağlıkcıyım banada bısey olursa bana kım sunı solunum kalp masajı yaaprkı kımse bılmıyo eğıtımını almıyor allah korusun

memleketlım mı nerelısınkı aslıhan

böcüğüm dikkat etsene kendine ya, Allah korumuş seni, şükürler olsun...

Ama birde bana sorun kızlar bakın olayı anlatayım, Pazar günü aradım napıyorsun diye maça gidiyorum dedi başın sağolsuna gelen giden oluyor bize gelir misin maçtan sonra dedim bakarım dedi olmaz gel dedim arkasından kaç saat geçti gelmedi. Aradım nerdesin diye caba bakar mısın: Canım ya ben eve geçtim, terliydim...
E tamam eve geçtin anladım, ama haberde mi veremezsin? Bide dün akşam beni almaya gelmiş hiç bir şey olmamış gibi davranıyor, patladım bende. :(:( Zaten patlayacak yer arıyorum, susturamadım kendimi ne varsa içimde döküldü. :(

:utangac:
böcüğüm dikkat etsene kendine ya, Allah korumuş seni, şükürler olsun...

Ama birde bana sorun kızlar bakın olayı anlatayım, Pazar günü aradım napıyorsun diye maça gidiyorum dedi başın sağolsuna gelen giden oluyor bize gelir misin maçtan sonra dedim bakarım dedi olmaz gel dedim arkasından kaç saat geçti gelmedi. Aradım nerdesin diye caba bakar mısın: Canım ya ben eve geçtim, terliydim...
E tamam eve geçtin anladım, ama haberde mi veremezsin? Bide dün akşam beni almaya gelmiş hiç bir şey olmamış gibi davranıyor, patladım bende. :(:( Zaten patlayacak yer arıyorum, susturamadım kendimi ne varsa içimde döküldü. :(

tatlım haklısın erkekler cok düsüncesiz oluyor benmde böle bi durumla karsılastım ama cok farklı idi benm arkadasımn nikahı vardı hastayım dedi gelmedi aksam msj cekiyo arkadslarla tophaneye mac izlemeye gitcez :oklava: ozmanllar bide askere gitcekti bişe demedim cok tıkandım varya :bbo: ne denirki ama sevginizi koruyun ya sen beni anladın ben biraz anormalim dökemem duygularımı :utangac:

erkeklerı cok sıkmaya gelmez cnm takman bende cok üzlürdum ama üzülmekle kalıyordum sımdık cok daha akıllandım yanlış anlaman sıze delı demıyom ha:roflol: ama erkeklerın en belırgın özellıği kaıdnlar kadar düşünemıyorlar maalesef
ınş barısırsın cnm aksam gelır ve özur dılerde hatalı enıste by

burcums hiç üzülme o hatasını anlıcaktır yarın sabah barısmıs olun emi ben cıkarım kendinize i bakın sevgiyle kalın hade ALLAHa emanet olun

gunaydnkar
burcum ınş barışmışınızdır cnm
eylulde yok ıkı gündür alla alla
ne edıysınız

Günaydın,

Evet canım barıştık, dün akşam çıktım iş yerinin önünde beni bekliyor, buz gibi olmuş üşümüş, gülümsedi bende sarıldım eve kadar bıraktı beni, bende gelmeseydin bitecekti her şey dedim o da gelmeyeceğimi, seni bu saatte yalnız bırakabileceğimi gerçekten düşündün mü dedi... Beni sıkı sıkı sardı...Onu çok seviyorum, Allah'ım bana onun acısını yaşatmaz İNŞALLAH... Hayatımın en değerli iki erkeğinden birini kaybettim... :(:( Bunu bana bağışla RABBİM...

Böcüğüm sen nasılsın?

Back