Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

:1hug:v cok sevindim tatlım ALLAH bi yastıkta kocatmayı nasip etsin sizi

Amin canım ben cok gelmek isterdim ki inan ben hiç bir duayı bilmem

burcum cok sevındım bu son küslük olsun ınş

Son düzenleme:
Yok canım neden yanlış anlayayım aslında en doğrusunu sen yapıyorsun ama ben bu grupla birlikte başladığım ilk duadan sonra babacığımı rüyamda gördüm o yüzden sürdürüyorum çok şükür... Allah hepimizin ibadetini ve dualarını kabul etsin... AMİN.

ne guzel cnm benım dualarınız kabul olsunn ınş
cnm sıkkın bgun iş gelmezse yarın calısmıyok

ya böcük senin meslekte muhasebe yazıyo ama büro mu yoksa bir firmanın muhasebe bölümünde misin? Hangi sektör? Yani böyle iş başı dahi yapmamayı gerektirecek kadar bir iş düşüşü çok kötü olsa gerek, çok üzüldüm şimdi ben de ya senağlama

şirket muhasebesı daha doğrusu ıdarı işler sorumlusuyum cnm fırmam colıns bılırsın yanı tekstıl o bakımdan daha lafa gerek yok ılk krız bıze vuruyor
dolar cok yuksek bıraz düşse acılcak ınş
next tom taılor gap h&m tommy hılfıger mark&sepencer gıbı markalarla calısıyoruz yanı ıhracat ama işte yok yok

anladım şekercim, biliyorum zordur tekstil olunca, Türkiye nin lokomotif sektörü olunca sıkıntılardan da en çok tekstil etkiieniyo. Ne diyelim, Allah, en az hasarla en kısa zamanda kurtulmaya yardım etsin.:Saruboceq:

slm kızlar bende sizin gibi ahhhh ahhhh dah çok var diyenlerdenim 1.5 yılı aşkın beraber ama daha ne nişan var de söz hatta daha isteme bile olmadı aynı iş yerinde çalıyoruz ama işimiz geçici gerçi biz biraz hazırlık yapıyoz ama bilmiyorum neler olur gitti k buzdolabı çamış makinası frın falan aldık onun tüm sülale tanıyo beni benim de babam hariç herkes bide ben okul çıkardım okucam diye hayırlısı inşallah

osgeldin bacım bende te sen gibiyim bizimde 2,5 senedir beraberiz ama tık yok onun sülaleside beni biliyo bendede babam bilmiyo sevdigim daha yeni işe girdi düşün para birikcekte evlencez hayırlısı be güzelim sabır cekicez artık

uy darlamayın benı yahu azcık kıymet bılın
bekarlık gıbısı var mı aılenızle ne guzel zmnlar gecırıyorsunz elbettekı evlenceksınız ozmn göruruum sızı ben okadr ertelıyoum kı elımden gedlığı kadr artık karşımdakı ne kadr dayanır bılmem ama hıç ıyı bı gelecek beklemıyor bızı aldatan mı ararsın yoksa geçım derdı olan mı hayrlı olan hayrlı zmnda olur sız merak etmen bacılar ferah olun az ben dellenıyom yoksa zati işler kötu borc cok off off sız barı morallı olun

böcüğüm yaaa İNŞALLAH en kısa sürede işleriniz açılır, hayırlısı olsun, az önce bizim patron da her mağazadan 2 kişi çıkarabilirim dedi, çok üzüleceğim yine çıkarılanlara

aysunt hoşgeldin, yine haline şükret burda 4 senedir ve hatta daha fazladır bekleyenler var. Umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur, sabrın sonu selamttir, sabret bak bende öyle yapıyorum... Allah başka dert vermesin...

yaaa burcums un dediği gibi, 4 senedir ve hatta daha fazladır bekleyen kısmına ben heralde ilk sıradan giriyorumdur hihoyyyt
halay başı mı dersin :teytey: , ipi ilk göğüsleyen mi dersin artık :hooray:

uyy yoruldum ama bunlar boş yorgunluk iş yok ama koşturuyom belk bıseyler olur dıe cnmda cok sıkılıyo aksam olsa artık
bıde ay bıttı bız daha yarınn avans alcaz arcelık takstım var onu öderım

ay bitti ama maas yok hala...bigün daha bitmek üzere ve birazdaha yaslanıyoruz ama herseye ragmen şüküler olsun

ayy takvıme baktım ve şok oldum bu ctesı ay bıtıyo ve bız hala avans aldık haftaya aylık gunu gelıyor 5 ı ama bılıyom vermzler ahh keşke verseler
bulusmaya kadr param cok zor olcak gıbı olsada ceyıs bısey almam alsamda cok pahalı seyler alamam aksam gıdemde komsudan alım nevresmlerımı saklıyım annem görmeden

tatlım gün belli oldumu bakam...olsun en azından tanısmıs olucaz paramız olunca bidaha cıkarız yeterki burdaki arkadslıgımız devam etsin da böle umarım anneye yakalanmassın delikafadulden

tanısmak cok guzel olcak cnm kesın ben zatı burdan cok bulusmaya gıttım los der ıcın kermes yaptık baya ark olduk yanı hatta evıne gıttıkleım var bırbırımıze sıparıs verıp onu yap bunu yap gelıyoruz bıle dıyoruz onemlı olan dostlk

ınş yakalanmam zatı odamı kılıtlıuom anahtarıda sklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…