• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

burcums basın saolsun yapabilceğimiz bişey varmı....mekanı cennet olsun babacıgının...böcügüm şimdi geldim bende saolasın 2650 ye aldım 380 ödicem işti dedim alam seneye belki evlencem ama borca girem dedim gelen para gidiyor vala en azndan böle biyere borcluyum eskise bile 10 sene sonrada eskiycek ama sonucta yıkıyo

hımm bende 2400 ıdı 2000 kaldı şükür yok cnm ne eskımesı benım ablam 8 yıl oluyo evlenelı cmasr mak ınox hala aynı ve herkes alıyo benım modelın alt modelı gule gule kullan cnm ınş ödersın valla ortalık kötu ben 200 tl bıle odesemde heemncık bıtse dıe cok cok öduyorum

benmde 2270 kaldı cumartesi 380 yatırınca :D cok saol inş ALLAH ii günlrde kullanmamızı nasip etsin ya ortalık kötü ama gelen parada gidiyor yerinde durmuyoki

evt cn gıdıyor bı sekılde ama keske ıslerımız bu kadr kötu olmasaydı neyse alınan hersey kardır ben bundan sonra bsıey almıycam şöle 5 7 ay falan

:D bende almıcam ufak tefek seyleri alcam ucuz olanları söle eylül ekime dogru alırım diyorum ama bakalım düzelcek inş işlerimiz şükürler olsun canım ben cıkıyorum yarın inş görüşürüz kendine cok iyi bak öpüyorum seni

günaydın kıssslarrr güzel bir gün diliyorum hepinize a.s. ALLAH bizim gibi genclere yardım eder arkadsım arkadaslarım biz sadece suan için kendi görevlerimizi yerine getirelim hade ALLAHa emanet olun ve yardımcımız olsun

Günaydın canlarım...

Size günaydın demeden işe başlarsam kendimi tuhaf hissediyorum. :S:S

gulpembe1984 Allah razı olsun ama artık babama dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok malesef. :(:(

Böcüğüm çok iyi almışsın o zaman bende örgü grubunu 180 TL'ye almıştım geçen sene.

eylül25'in erkek arkadaşı da misafirimiz olmuş. Öncelikle ne söylesem bilemiyorum ama kız arkadaşınız sitede ceza alabilir çünkü burası sadece bayanlara yönelik bir site...
Ayrıca emin olun bu konuları sadece ikiniz halledebilirsiniz, siz eylül25'e karı biraz daha açıklayıcı olursanız bence onun kafasındaki soru işaretleri silinecektir hoş bence buraya yazdığınız mesajda da bir çok cevabı bulabilir kendisine... Ama söyleyebileceğim bir şey daha var en güzel günlerinizi birbirinize zehir etmeyin, el ele verin zorulukları zamanla aşarsınız, çünkü bugün varız yarın yokuz... Hakkınızda hayırlısını dilerim...

gunaydın canlarım enıştemız bıseyler yazmış ınş eylul bıan once gelırde yazıyı sıler cunku ceza alabılır allah yardımcınız olsun ınş cunku bırbırınızı cok sevıyorsunuz

Amin...

Bende dün kavga ettim benimkiyle... Elimde değil son günlerde bir anda parlıyorum kırıyorum sonra çok pişman oluyorum ama içimde bulunduğum sıkıntının bir yansıması sanırım bunlar... Ayrıldım senden bitti gelme bir daha yanıma dedim, eminim kırıldı ama birde gurur yaptım hiç aramadım sonra... Bu akşam nolacak çok merak ediyorum, neyseki aşkım öyle uysal ki ne dersem diyeyim sesini çıkarmadan sadece dinliyor...

canım ya :teselli: böle durumlarda eminimki anlıcaktır seni umarım hemencik barısıverirsiniz :Saruboceq: (ben pek böle seyler yazamam ii durumdada kötü durumdada :utangac:)

burcum bılıyom cok zor dönemdesın tatlım ama karşındakı ınsanı kaybetmeden kıymet bılmek gerekır ben bunu yaşadım bak sımdık sana sabredıp dınlıyor ama bırgun oda patlarsa sen daha cok üzülürsun o yuzden sakın ol bence ara ve onu cok sevdığını söle cunku yarın cok geç olabılır. bence artık kavga etmeyın keske benımde askım olsa:delphin: yanımda
ben ortaokulda hocama asık olmustumm gıdıp söledım yarın cok gec olabılırdı cunku hıc bsıey demedı ılk aşkımdı o benım ama nısanlıydı ayrılırsa söz verdı benımle evlencektı cocukluk ıste:)

kıslar yazıyı okumadan sildimm..
Aramızda sorunları çözmeye çalışıyoruz. Ama bu yaptığı çok kırdı beni.
Şuan çok zor durumdayım..Çaresizim. Elim ayağım titriyorr..
Büyükbabam kansermiş kıslarrr..Çok üzgünüm
Allahım güç ver bize..Hayatta en çok sevdiğim kişiyi kaybettim zaten.
Ne olur büyükbabacığıma sağlık verrrr

kıslar yazıyı okumadan sildimm..
Aramızda sorunları çözmeye çalışıyoruz. Ama bu yaptığı çok kırdı beni.
Şuan çok zor durumdayım..Çaresizim. Elim ayağım titriyorr..
Büyükbabam kansermiş kıslarrr..Çok üzgünüm
Allahım güç ver bize..Hayatta en çok sevdiğim kişiyi kaybettim zaten.
Ne olur büyükbabacığıma sağlık verrrr

:teselli: :1no2: biz hep yanındayız tamam üzme sen tatlı canını ALLAH acil sifalar versin büyükbabacıgına dualarımız onunla olcak:1hug:

eylül25 canım çok geçmiş olsun, dilerim Rabbimden tez zamanda atlatırsınız, dua et bol bol...

Biliyorum böcüğüm zaten aramak istiyorum konuşmak istiyorum ama şu gurur yok mu? O yüzden akşama kadar bekleyeceğim, bakalım bugün beni almaya gelecek mi?

gurur etme güzelim böcügün dediği gibi yarın diye bişey yok üzmeyin birbirinizi

burcum neden aksamı beklıyorsunkı balım ya ara valla bence kesınlıkle hatta askta gurur olmaz

dun bana nerdeyse araba çarpıyordu şoktayım hala hatta suan sankı öldumde gecmısı göruyom gıbıyım

Back