• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

noluyo kızlar burda
canım sıkılıyo hazır hareketli topic buldum yapışıyım dedim-tatlicadiarzu-

gunaydın kızlar
yazdıklarınızı okudum hcr senın kafan çok karışık bana anlatmazsın ama ben bulurum ,işte böle:mymeka:
zeynep resımlernıze baktım cnm çok yakısıyonuz bu arada açıkken kapandın mı yoksa okuldamı acıksın kafamçokkarıştı
ve ettığın dua cok harıka hadı banada et bakım:1rolleyes:
ayyy ben cok yorgunum cok borc var ne etcem ben yaa

tanışalım ben de dün gece tanıştım zeyneple hacerle filan tembellik adama neler neler yaptırıyo işte ders çalışcağıma buraya takılınca böyle oluyo

tanışalım ben de dün gece tanıştım zeyneple hacerle filan tembellik adama neler neler yaptırıyo işte ders çalışcağıma buraya takılınca böyle oluyo

yaş kaç cnm ne okuyon ne edıyon anlat öz gecmısı ben anlatım
21,85 yaşım(nısan 10 doğum gunumde:1rolleyes:)
çalısıyorum 3 yıldr muhasebe okudum staj ıle calısmayı aynı anda yuruttum dıem
sonracıma bana cayıs bakanı derler çok ceyısım varda kaydirigubbakcemile3

23 yaşımdayım bilg müh okuyorum canım kıdemli öğrenci sayılırım kaydirigubbakcemile3
bu yaz mezun olcam inşallah ben de çeyizle alakalı bişey yok daha yeni yeni bakıyorum annemin de ilgisi olmadığı için bu güne kadar pek de bişey alınmamış öyle

23 yaşımdayım bilg müh okuyorum canım kıdemli öğrenci sayılırım kaydirigubbakcemile3
bu yaz mezun olcam inşallah ben de çeyizle alakalı bişey yok daha yeni yeni bakıyorum annemin de ilgisi olmadığı için bu güne kadar pek de bişey alınmamış öyle

ben gecen yıl şubat 12 sözlendım sonra ayrılmak zorunda kaldık şuan aılesı baharda tekrar gelcek bu olayı halletmek ıcın o zamndan berı alıyorum cok ılgım var ceyıs demek ben demek kaydirigubbakcemile3 neyse
ben baya şey aldım ama ınan hıc bıtmıyokı suan 3bın ytl taksıtım var ayvayı yedım en son camasr mak bulasık mak aldım onları oduyorum daha 1.takstını oduycem:delphin:

ya ben bi yemek takımı beğendim 699 lira alsam mı derken 899 oldu dün baktım 1199 oldu:delphin::delphin: çok hoşuma gitmişti depa diye bir marka essede

ya ben bi yemek takımı beğendim 699 lira alsam mı derken 899 oldu dün baktım 1199 oldu:delphin::delphin: çok hoşuma gitmişti depa diye bir marka essede

:1shok: alma alma cok pahalı cnm yanı bence ben gecen yıl kutahyadan 600 ytl aldım yanındada 200ytl kahvaltı setını hedıye aldım
ıstersen ceyıs resımlerı bölumunden dantellerıme bakabılırsın bı arkadas ıstedı eskıden yüklemıştım bı saat onu aradım mirmirmirmir

gördüm tatlım ama benim dantelle aram yoktur canım ya ama çok güzeldi yaaa ben zor beğenirim onu beğenmiştim bir de benim için en önemlisi 115 parçasenağlama

gördüm tatlım ama benim dantelle aram yoktur canım ya ama çok güzeldi yaaa ben zor beğenirim onu beğenmiştim bir de benim için en önemlisi 115 parçasenağlama

115 mı:1shok: kaç kişilik cnm sorması ayup
beğendınse bıseyı hemen al ben öle yapıyom aklımda olacağına yanımda olsun felsefem:1closedeyes:

ben nasıl alıyım yaaaa param yok benimsenağlama bu arada 12 kişilik ama bütün servisleri tam ben sofraya farklı farklı şeyler koymayı sevmem o yüzden çok güzeldi resmini aradım ama bulamadım nette
ya ilk başta güvenmedim bilmediğim bi marka diye ama hisar aynı markanın 85 parça takımına 1buçuk civarı bi fiyat söyleyince güvendimkaydirigubbakcemile3

hacer ben kaçıyorum evde olmayacak okula gidip çalışıyım bari akşam devam ederiz öptüm fıstıklarŞeniza.s.

böcüğüm niye aldındın üstüne, o dün geceden kalma bir laftı :roflol:
my_sakura kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin a.s.

Back