• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

az önceki yazını atlamışımm.kesinlikle yaptığı yanlış ah işte ahh...daha bile ince düşünmelisin hacer canım.

kendimi kötü kadın ara bozucu gibi hissettim önemli olan sen ne hissediyorsun canım benim
onunla herşey düzelir biz herşeyin üstesinden geliriz mi diyosun yoksa ona bu konuda güvenemem mi diyosun karışık oldu biraz

yok anladım demek istediğini = )
asıl karar veremediğim de bu zaten
ben onu çok seviyorum, değer veriyorum
ama onunla her şeyin üstesinden gelebilir miyim
yoksa gelemez miyim
başkası bana bunları anlatsa ne derdim
işte bunların cevabını veremiyorum

çok mu ince düşünüyorum dedin ya o yüzden öyle söyledim yani bunları sorgulaman gerekiyor en ince ayrıntısıyla.ömrünü paylaşacağın insanı seçiyorsun..

elbette sorun maddiyat değil ben de öyleyim canım yani sevgilim zorda olsa bende bir dakika düşünmem ama sevgilim çok zorda değilse almaz
meblaa ne kadar bilmiyorum ama belki önemsememiştir bir de sen borç aldığın zaman sen nasıl davranmıştın

yok canım, biz bu konuyu da konuştuk
ben ona, size anlattığım gibi anlattım rahatsız olduğum noktaları
inanın size söylediğimden daha sert bir üslupla söyledim
o da biliyor bu durumu
ama gerçekten zor durumda
yani bana vermesi için başkasından borç alması lazım
kaldı ki, o bana söylüyor şu gün ödeme gelecek paranı vereyim diye
ben diyorum ki yok, bak iş yapıyorsunuz, kaçmıyorsun ya, verirsin sonra şu anda işe kullanın o parayı

kızlar benim kendime kızdığım nokta bu zaten
hem ona öyle diyorum, hem de ödemedi diye şüpheye düşüyorum
ay bir akıl verin bana
bir yandan da çok seviyorum onu = (

başkalarına karşı çok duyarlı
mesela babası daha rahattır bu konuda
o her seferinde kızar babasına
başkasına karşı böyle değil

ben para konusundan çok,borç varken pahalı hediye konusuna takıldım.bir şeyleri ispatlamaya çalışıyor gibi düşündürdü beni.ya sonuçta erkek ne olursa olsun çok zorda kalmasa senden borç almak istemez.

aynen zeynepçim ya sonuçta hediyeye sanıyorum ki 200 ytl gibi bir para verdi, o parayı bana geri ödeyebilirdi, ya da kendi işi için kullanabilirdi. bunu düşünemiyor, cidden düşünemediği için yapıyor. istiyor ki beni mutlu etsin, hediye alsın, ama beni bunun huzursuz edebileceğini düşünemiyor. çocuk gibi resmen, bana hediye alıp beni mutlu etmek için, işinin parasını kesebiliyor. of of = )

çok iyi anladım seni.zaten bunları yapmasının sana olan sevgisiyle ilgili düşündürücü bir tarafı yok yani sadece yapı meselesi onunla ilgili tamamen.

ben de anladım canım olayı pahallı hediyeler beni de huzursuz eder senin durum daha da karışık daha çok rahatsız eder elbet ama biz bu konuyu şöyle çözdük kendimizi zorl durumda bırakacak hiç birşey almıyoruz aldıklarımız küçük bile olsa anlamlı olması bizim için çok daha önemli böyle şeyler kararlaştırsanız

sanada çok sevdiğim duayı edeyim bu konularla ilgiliii
Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin,hakkında hayırlısı neyse de onu gönlünde eylesin.ve alnındakine gönlünü razı eylesin..

ayy teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız
yarın devam edelim bu güzel sohbete
benim yatmam lazım şimdi
3 tembel ne güzel de kaynattık kaydirigubbakcemile3
iyi geceler öpüyorum sizi Şeniz

canım benim şuan bir karar vermen gerekiyorsa dikkatli ol olurmu iyice düşün tart.
görüşelim tabiii ben buralı oldum artık buralardayım gel :):)
hadi bende yatayım artık tatlı mutlu uykular kızlar...a.s.

ay ben sevgilimi arıcam daha hep konuşurken uyuya kalıyorum yaaa inşallah bu gece uyumamkaydirigubbakcemile3

Back