• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

canım yaaa allah inşallah mutlu bir yuva nasip etsin
darısı başımıza
inşallah ben sevgilimi ankaraya transfer edicem bi zorluk yaşamam olmasada samsunda teyzemler annanemler filan var olmadı alakasız bi yere gideriz oda ikimiz için de aynı derecede zor
yurt dışı olma ihtimali var o zaman naparım onu bilmiyorum

Allah mesut etsin canım, Rabbim utandırmasın inşallah. Mutluluklar diliyorum. Hepimiz misafiriz baba ocağında, kim kalmış ki sonsuza kadar baba evinde. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın :Saruboceq: a.s.

amin canım inşallah.Allah herkese nasip etsin.ve bekleyen herkese bol bol sabır versin.sabır mutluluğun ve başarının anahtarı ;) önemli olan baba ocağında kaldığımız her günün kıymetini bilmek.değerini anlamak.ben artık öyle yapma çabasındayım.önceden bu kadar dikkat etmiyordum.şimdi sayılı günlerim kaldıkça değere bindi :1no2: senağlama

canım yaaa allah inşallah mutlu bir yuva nasip etsin
darısı başımıza
inşallah ben sevgilimi ankaraya transfer edicem bi zorluk yaşamam olmasada samsunda teyzemler annanemler filan var olmadı alakasız bi yere gideriz oda ikimiz için de aynı derecede zor
yurt dışı olma ihtimali var o zaman naparım onu bilmiyorum

şimdiden hayırlısı olsun canım.ben Kayserideyim nişanlımda Ankarada :( benimde sülalemin yarısı ankarada ama ben oldum olası sevemedim ankarayı.kayseriye resmen aşığım.tüm sülalem ankarada olsa bile hiç kimse kendi ailemin yerini tutmaz ki senağlama dilerim herşey güzel olur hepimiz için

amin canım ankara da güzeldir yaaa
sakindir karmaşık değildir alışırsın inşallah
ee düğün ne zaman hayırlısıyla

iyi pazarlar bacular, ben okuluma doğru yola çıkacağım birazdan. finallerim var bu hafta inşallah güzel geçer. cumaya kadar yokum. o yüzden şimdiden iyi haftalar a.s.

herhalde içinizde en çok bekleyen benim. biz 10 yoldır çıkıyoruz:1shok:
merak etmeyin 40 yaşında değilim biz çocukluk aşkıyız:asigim:
en sonunda haziran 2008de nişan yaptık nasipse bu yaz düğün var:teytey:

herhalde içinizde en çok bekleyen benim. biz 10 yoldır çıkıyoruz:1shok:
merak etmeyin 40 yaşında değilim biz çocukluk aşkıyız:asigim:
en sonunda haziran 2008de nişan yaptık nasipse bu yaz düğün var:teytey:

Allah bir yastıkta kocatsın sizi aşk böcükleriiii :asigim:

Düne kadar ah ah daha var diye üzülüyordum.
Ama dünden beri buna üzülemiyorum cünkü ayrildik senağlama

müebbet sevdam canım Allah bir ömür sağlıkta huzurla birlikte olmayı nasip etsin inşallahhhhh.mavis canım hayırlısı olsun ama sen şimdide ağlıyosun:a015:

mavis87 hakkında hayırlı olanı dile canım...
zeynepcim teşekkür ederim inşallah dualarımdaki gibi olur...allah herkese nasip etsin...

deryacm biraz zaman geçsin her şey yoluna otursun iştir okuldur..kafan da rahatlar önünüzü daha rahat görebilirsiniz inşallah canım çok sıkma kendiniii

şuan önünüzde görünen neler var inşallah canım aşılması gereken?

Back